LÄTT LINT brand FÖRRÄTTERSå har du fastnat i mitten av ingenstans på en mycket kall natt med ingen eld att laga din mat och hålla djuren bort. Om du vill ha en dånande brand på nolltid ser längre än dessa enkelt och effektivt brand förrätter. Eftersom de använder lint de har en ökad brinntid, jämfört med bomullsvadd brand förrätter, och den materialåtervinning. Ett av mina största bekymmer om detta projekt var att göra det med vanliga hushållsartiklar. Detta var min inspiration snälla Känn dig fri att kommentera, favorit och ställa några frågor.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Mini projekt #9: DIY vax & bomullstuss brand förrätter

Hej Instructables gemenskapen,denna vecka gör vi några enkla och billiga brand förrätter från material som kostar nästan ingenting. De är mycket lätt att göra och den färdiga brand startar kommer att vara relativt liten (något större då te ljus). Häf...

Vattentät torktumlare Lint brand-Starter

hur du gör din egen vattentät torktumlare lint brand-starter, gratis.Använder endast husgeråd kan du göra en 1 oz vattentät brand-starter som brinner i 15 minuter. Det är perfekt för camping, backpacking, eller ens din bakgård eldgrop. Ingen anlednin...

Hur man gör AMAZING brand förrätter (BoyScout stil)

jag har gjort eld förrätter i år nu, och de har aldrig visat mig fel. Det sättet jag gör dem är den mest ekonomiska och miljövänliga vägen ut deras. (Som jag känner till)Steg 1: leveranser De artiklar du behöver för att göra dessa AMAZING brand förrä...

Att göra vattentätt brand förrätter

dessa är gammaldags Boy Scout vattentät brand förrätter, som jag brukade göra så en kid (och Scout). Jag är nu i mitt 31 år av aktiv Scouting, och jag lär detta till nya ledare.Vad du behöver:Kaminen upp eller värmeplattaDubbel panna eller en metall...

Mini projekt #2: DIY vaselin & bomullstuss brand förrätter

Hej Instructables gemenskapen,här är nummer två av veckans Mini projekt. Återigen är det en ganska enkel och snabb DIY projekt: vaselin & bomullstuss brand förrätter i en vattentät behållare. Jag vet att de flesta av er har förmodligen sett dessa någ...

Petroball brand förrätter

Innan jag visa dig hur man gör dessa potentiellt farlig brand förrätter, säger jag detta:Om du inte vet hur man gör en eld säkert, eller om det finns ett brand förbud vart du ska, eller om du inte tror är säkert för en eld, inte bygga en eld!Bara kan...

Tall kon brand förrätter

Min man och jag bodde i norra Wisconsin i vackra norra skogen i en logg hem omgiven av tunnland träd. På våren vill jag samla många kottar bara för vackra dem och deras unika former. Sedan upptäckte jag hur enkelt det var bara att göra dessa vackra k...

Alla hjärtans brand förrätter

dessa gör perfekta presenter till: den person som har allt, Outdoor entusiaster, vedspis ägare eller någon som har sommar BBQ men gillar inte besväret med att få den grill gående. De är mycket enkla att göra och kräver mycket få leveranser. Vem gilla...

Vattentät brand förrätter

Det finns många sätt att göra eld förrätter som kan hjälpa dig göra eld när omständigheterna är inte idealisk, till exempel hög fuktighet, våt grenar osv... De kan bränna för även 10-15 min beroende på deras storlek, vilket är mer än tillräckligt för...

Hur man gör vattentät brand förrätter för Camping - Intro

mitt namn är Jp och jag gjorde några vattentät brand förrätter idag för en kommande camping resa som jag kommer på. Dessa brand förrätter är bra att använda i både torra och våta camping. Om du blir blöt, eller du måste använda trä som är fuktig för...

Mini projekt #12: Bomull pad, PJ & vax brand förrätter

Hej Instructables gemenskapen,denna vecka kommer vi att göra några av förmodligen enklaste brand förrätter i denna serie (hittills). Denna gång jag beslutat att göra en video Instructable och tillbringade några betydande ansträngningar på redigering...

DIY hemgjord brand förrätter

Kolla in dessa 4 hemlagad brand förrätter du har förmodligen redan sitter i ditt hem! Detta är perfekt för din nästa camping eller jaktresa, de är lätt och enkel att packa samt billigt att göra! Hur många av dessa redan visste du agerade som en bra v...

DIY brand förrätter

Det finns inget bättre när din ute camping eller i en överlevnad situationen, än sittande runt en eld, att hålla varmt och rostningen marshmallows, (kanske inte marshmallows om din i en överlevnad situationen). Men hur kommer du börja att brand?. Im...

Hur man gör Mini halm brand förrätter (lätt)

Awesome liten vattentät brand starter redo att gå!Kan användas för camping eller överlevnad kit (gjorde en survival kit med halm brand förrätter i det kolla)Steg 1: Vad du behöver -Straw(s)-tång-Spetsiga pinne har som passar i halm-Bomull rundor-lätt...

Fantastiska bomull boll brand förrätter

dessa brand förrätter är ett samarbete mellan andra Instructables. Du kan tända dem med flinta + stål, matcher, lättare... De är även ljus-stånd medan du sitter på vatten.Steg 1: material Få ett par bomullstussar, en flaska av 91% isopropylalkohol, e...

LÄTT OCH EFFEKTIV BRAND FÖRRÄTTER!

Har du någonsin haft att spendera timmar på händer och knän under en kall, fuktig, blåsig natt försöker starta din suborn eld??? så då vet jag hur du kände det... FRUKTANSVÄRT!!! väl säga hejdå till dessa hemska tider eftersom här det en super lätt o...

Enkel brand förrätter

så om du har en familj något som min har du några saker liggandes som kan användas för att gör en brand starter för dem att brand inte våren från sitt finger tips. Jag är typ av en pyro, men hustrun är inte så jag gjorde dessa för att göra det lättar...

Lätt DIY gratis brand förrätter!

Steg 1: Spara din torktumlare Lint Spara din hushållspapper och toalettpapper kartong samt din torktumlare lint. Material papp med torktumlare lint! Tvinna ändarna. Använd i din lägereld för en perfekt förrätt logg gratis!...

Sågspån brand förrätter

Steg 1: Att göra Blandningen är ungefär 50/50 såg damm och ljus vax. Jag använde en mängd ljus jag hittade runt min hem och sågspån från min gitarr butik.Värm vaxet. Noga med att inte fånga den i brand. Jag gör det utanför av en anledning.Blanda i sa...