Lätt modulära hyllorHej:

Jag hade en stor hög med 3/8" plywood bitar och ett behov för vissa mer hyllor. Sedan bitarna var allt under 24" letade jag efter ett enkelt sätt att göra dem.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Organisera din verkstad med låg kostnad modulära hyllor (AKA franska Cleat).

Att få din workshop organiserad kan vara en svår och dyr uppgift. Du kan spendera timmar hängande skåp eller väggmonterade hyllor bara för att få göra om det hela när du lägger till en ny typ av utrustning. Och på drygt $3.00 en linjär fot, vägg mont...

Tio gröna modulära hyllor: hyllor och bord med glasflaskor

Ten Green är ett modulärt hyllsystem system, konstruerat helt enkelt från lokala återvunnet material.Denna prototyp byggdes med Coach House Trust i Glasgow, med flaskor från deras återvinningsstation, och trä från underhåll av sina egna webbplatser....

Modulera lagring hyllor med promenerande parkering

detta Instructable använder motorsågar. Ögon- och hörselskydd är viktiga. Att hålla kroppsdelar borta från såg blad är mycket viktigt.Min son frågade mig att hjälpa honom att skapa några hyllor för sitt garage som skulle införliva utrymme längst till...

Modular hyllor till vinställ konvertering

Som ett vin älskare höll jag en samling av mellan 150 och 200 flaskor vin. Som man kan föreställa sig, krävde detta en hel del vin rackutrymme som jag skapat under min köksbänk med modulära vinställ. Beroende på förändringar i min hälsa, jag är inte...

Mobila farkosten modul

Den Mobile farkosten modul, en produkt av prototyper rörlighet avancerad arkitektur studion leds av Adam Marcus på Kalifornien College of Arts, föreslår en arkitektur av deployable strukturer som kan konfigureras för att tjäna en mängd funktioner. Tw...

DOCTOR WHO CYBERMAN kostym

Detta är den kostym jag gjorde till Halloween 2011. Designen bygger främst på utformningen av Cybermen från 1967 seriella titeln "The Moonbase". Av olika skäl - några praktiska, några personliga - jag försökte inte skapa en exakt kopia av dräkte...

Omvandla min frus arbetsplats

min fru, jag älskar henne till bitar, men hon är den mest oordnat person jag känner. Jag börja omorganisera sin arbetsplats när jag såg tävlingen här. Missat tidsfristen men så tänkte jag kunde fortfarande lägga upp vad jag gjorde. Som du ser i den f...

Omvandla Workbench & lagring

Min flickvän är en konstnär och har varit oändligt tålamod med det faktum att våra tidigare levande situationer har hindrat henne från att ha en trevlig och funktionell studio utrymme hemma. Vi köpte ett hus tidigare i år vilket innebar att vi var in...

+ Shelf

Detta projekt är en prototyp för ett modulärt hyllsystem system som använder enkla lådor och kontakter för att skapa oändliga storlekar och konfigurationer. Det primära målet var att utforma ett system som någon kunde anpassa sig efter sitt eget utry...

Steampunk Razor skoter

detta faktiskt började för några månader sedan med ett mail till Sherry Huss på göra: tidningen. Jag ville inte delta som en maker, men jag ville få någon form av transport. Jag frågade henne om jag kunde få någon form av "transport device" och...

Återvunnet trä fönster tabell

detta är en tabell som jag gjorde som en gåva för att passa under ett fönster att ge växter lite ljus. Det unika med denna tabell är all ved används kom från en komprimerad lada i Kokomo Indiana. Jag har ingen aning om hur gammal den är, men bilden v...

Escape Pod: Projektets förslag

Escape Pod (som är arbetsnamn, posta förslag!) är en bärbar, off-grid stuga för långvarig användning på någon webbplats: singular projektet för min vistelse som en Instructables/Autodesk Artist In Residence.Förslaget kom jag till The Pier med baserad...

Modulära arbeta bänk och hyllor

jag har inte mycket utrymme att arbeta, och jag brukar vara i rörelse, så jag byggde en modulär arbete bänk och lagring hyllor som bryter ner lätt för transport. Den grundläggande konstruktionen består av 4, 2 x 2 "stegar" till vilka 1ft av 3ft...

Hur man bygger ett modulärt fyra hylla inomhus växthus

Hyllan systemet jag har utformat byggs för att hålla fyra standard storlek (10 "x 20") frö börjar brickor. Hyllorna själva är varje 25 inches lång vid 11 1/4 inches djupt eftersom standardutsäde brickor 20 inches lång och inlägg av hyllor enhet...

K'nex 3D Pegboard hyllor

Detta bygga är en modulär bricka hyllsystem system som kan konfigureras om många olika sätt med K'nex för att passa oavsett behov hyllor. Detta kan användas vertikalt som en hylla. Den kan användas som uppvisning hylla (säg för tidningar eller konstv...

Modulära Plywood arbetsbänk

Hittills hade jag bara en kartong tabell för Ikea att göra mina projekt på. Och du kan förstå att detta inte fungerar bra för saker som träbearbetning eller sätta en stor metall bänk vise på. Det var därför jag började bygga av min modulära plywood a...

Den Ramen Stand - A Portable, modulära Workstation

bärbara arbetsstationer är användbara för många grupper av människor. För campare kallas de Chuck lådor. För militären och Ham radio folk kallas de fältet skrivbord. Vi har tagit för att kalla detta en Ramen stativet. Det ser ut ungefär som en ramen...

DIY triangel hyllor <>

Idag ska jag visa dig hur jag byggde dessa DIY triangel hyllor för under $20. Du kan göra allt från 6-10 av dessa av ett enda 2' x 4' blad av björkplywood beroende på storleken på hyllorna du väljer att göra. Kolla in videon ovan för detaljerad grafi...

Pivotering stål hyllor System

Inspirationen bakom detta projekt härrörde från komponenter och inredning av Maison de Verre, i Paris. Som ett samarbete mellan en möbelformgivare, en arkitekt och en metallarbetare representerar "House of Glass" en nivå av design och hantverk s...