Lätt molding blommor för monter (Glitter och glöd)På funderar på att göra mögel det första som kommer in till min mid är lera. Så jag köpte lera från butik och prova med att den jag köper först är hög kvalitet när jag pore hot gun lim den också smälter. Så prova jag med låg kvalitet normal lera dess arbetande böter. När Lägg Glitter med glöd gör en fin show. Kom låter vi se.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur att montera, polska och Etch en metallografiska prov för optisk mikroskopi

är du någon som är intresserad av metaller, gillar att se på saker i Mikroskop och finner sig i ett labb med tid över? Sedan lära sig att montera, polska och etch en metallografiska prov för optisk mikroskopi kan bara vara du! Chanserna är du är en t...

Glitter och Glam solglasögon!

Steg 1: leveranser -solglasögon-glitter-mod podge (jag har glans)-plast sked-plast koppPapper eller skum plåtSteg 2: Lägga till Mod Podge och Glitter 1. få din kopp och fyll den med lite mod podge.2. Lägg till massor av glitter i koppen med mod podge...

Ätbara socker glitter och ätbar choklad skålar

Ätbara socker glitter kan användas för att dekorera på icecreams, kakor, muffins och kan också användas som glitter glans på gränsen av några glas och choklad skålar. Detta kan vara ett naturligt sätt med inga kemikalier med naturlig mat färger för a...

Sugar glitter och choklad skålar borderd med socker glitter:

ätbara socker glitter kan användas för att dekorera onicecreams, kakor, muffins och kan också användas som glitter glans på gränsen av några glas och choklad skålar. Detta kan vara ett naturligt sätt med inga kemikalier med naturlig mat färger för at...

Hur att montera, polska och etch ett prov för optisk mikroskopi.

För att visa ett metall exemplar under en optiska Mikroskop, provet måste förberedas genom flera steg. Den måste monteras på Bakelit pucken, polerad med finare och finare gryn samt polering flytgödsel, och slutligen måste vara etsad. Dessa instruktio...

Joys Rawcopiednature evig skönhet blommor från upcycled CD och DVD

Välkommen till den första utgåvan av rawcopiednature uppfann tillbaka i 2005 av Johann Popow, det är jag ;-) glädje, glädje, joymcjoy är kanske Smeknamn. Jag föreslår att du titta på video som jag skapat för att smida ett evigt bestående blomma. I de...

Magnetiskt monteras kork-och dalbana mini stol

Video av kork-och dalbana stolenJag gillar inte glasunderlägg. Jag använde dem aldrig växer upp. Min pojkvän insisterade att vi får några så jag gav efter. Men gjorde jag det mitt sätt.Steg 1: material• 6 kvadrat cork bitar (10 cm fyrkantig 1 cm tjoc...

Varm lim, Silicon formar och lite Glitter

Varmt lim och Silicon formar, du fick alla dessa vackra söker gjuten blommor. Tillägg glitter under gjutning produceras två vackra formerna på den extrema högern.Silikon formar tål mycket hög temperatur. Eftersom de är också flexibel är det mycket lä...

Darth Raver-Glitter Manace

Darth Raver är ett av de projekt som har dräktiga under lång tid. Jag köpte denna mask på en sparsamhet butik för några år sedan. Jag förstörde röst växlare under ett mindre välbetänkta försök på circuit bending, så masken satt på en hylla i min verk...

Tip-Top blomkrukor: Maximera begränsat utrymme för att odla växter och blommor!

Detta häftiga projekt gör att du kan dra nytta av även den minsta platsen att odla blommor och växter-på uteplatser, balkonger, däck etc. Dessa leveranser är lätt att hitta (några återvunnet från vänner, familj och garage) och den slutliga produkten...

Glitter ägg med en Re-occurrying motiv Display

Förra påsken jag inledde min första craft äventyr. Resultatet blev Glitter ägg med en Re-occurrying motiv Display.Jag började med ett Diverse av frigolit ägg och kulor, samt träkäppar, akrylfärg, penslar, lim, pins och ett stort utbud av paljetter, b...

Toalettpapper rulla blommor

jag absolut älskar dessa blommor. De är billiga och lätt att göra.Jag målade min och lägg dem i en glaskupa.Steg 1: Vad du behöver Vad du behöver:-Två toalettpapper rullar (två rullar gör 1 blomma)-Limpistol-Sax-Knappen-Pappersark (jag använde en sid...

CNC Silhouette Peel & Stick Glitter Art

Gör silhuetten DIY skala och stick glitter konstprojekt! Skriva ut och klippa din egen skal och sticka konstprojekt med en siluett fräs!Jag har experimenterat med en ny bilaga för min Silhouette porträtt. Enheten tillåter mig att använda silhuetten r...

3D tryckt blommande blommor

Dessa creepily vackra pod blommor växte fram ur min önskan att skapa en blomma som skulle öppna och stänga med mekanisk aktuering. Jag spelade med en tentakel form att två kolleger Pier 9 konstnärer i Residence (Andreas Bastian och Anouk Wipprecht) h...

4 irriterande sätt att använda glitter

Glitter är bra! Det gör allt gnistan! Men liksom många bra saker i livet, den har också en negativa sidan. Det kan vara ett helvete av en irriterande sak att få av kläder, möbler och saker sådär. Bara en liten spill av glitter, och även efter en bra...

Akryl Rainbow blommor

Jag gjorde en bukett blommor av akryl. Det går långsamt igenom färgen på regnbågen över tiden. Bara ett fint exempel vad du kan göra med de grundläggande verktygen Fab Lab Aachen - 3D-skrivare, laserskärare och PCB mill.Blommorna är laser kapade ur 2...

DIY Glitter snowjordklot

jag är en barn-terapeut och detta är i huvudsak en "lugn flaska" (se här) med en jul twist.LeveranserBurk (jag valde en rund plastburk från Dollar Store)Tydlig lim (eller glitterlim)Vitt och silver glitter (fin och regelbundna korn)LimpistolChri...

Lätt mjukpapper blommor

papper blommor är enkel, snabb och billig. De är en tankeväckande handgjorda gåva som är lätt att anpassa, ser vacker och kan pågå länge. Du kan piska upp ett dussin blommor i ungefär en timme. Det är en perfekt present eller dekoration för alla hjär...

Hur att montera ett kikarsikte

av: Team ZWRRSteg 1: Att välja rätt Base & ringar1. Använd ett scope base diagram som som finns här (http://www.weaveroptics.com/mountcharts/) tillsammans med ditt gevär tillverkning och modell för att fastställa tillämpningsområdet baser behövs för...