Lätt Ost Dipalla älskar ost dip och alla har sina egna favoritrecept. Mitt recept använder standard köpta råvaror och tillagas i en lerkruka potten. Det finns vissa förberedelser krävs men resultaten är väl värt ansträngningen.

Detta är också min första Instructable så jag välkomnar dina konstruktiv kritik och förslag.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Bacon Ost Dip

Denna läckra jalapeño, bacon, ost dip är bra för alla Superbowl party! Det är bra med bröd och chips! Eller, om du inte behöver ett dopp, försöka sprida detta på en lång limpa bröd och baka den i ugnen! Ska göra en ganska välsmakande kryddig, bacon c...

Ost Dip gjord av olivolja för Nachos| Chips| Snacks-Republikens dag speciell hälsosam mat

DIPDu kommer inte tro detta, jag har gjort ett dopp som har ingen ost men smaken är exakt av en ost dip. Denna dopp är gjord av hunk grekisk yoghurt och speciella kryddor. Prova och dela dina erfarenheter med mig.Som! Kommentar! Prenumerera! till min...

Allas favorit Ost Dip

ett snabbt och enkelt recept på en dip som vi alla känner och älskar. Naturligtvis är detta min ta på det och du bör känna dig fri att ändra den till din smak. Detta recept är lätt gjort i en dubbel panna eller en medelstor crockpot.1 block (32oz.) a...

Mias Ost Dip

Steg 1: Du behöver... - Tostitos salsa-ostSteg 2: första Häll salsa i en skålSteg 3: sedan Strimla osten i bitarLägg till minst 3 eller 4 bitarSteg 4: nästa Koka dip i mikron i en minutSteg 5: efter Blanda dip och Lägg den i mikron i en annan minutSt...

Biffiga Ost Dip

1. Ett pund velveeta ost2. halv en stor lök3. ett halvkilo köttfärs4. en stor jalapeño5. en burk tacosås6. hot sauce (helst)7. en burk eller tomater med grön chiliSteg 1: Skär osten Hacka ett pund velveeta ost i en tum kuber, Lägg till crock potSteg...

Ugnsbakad paprika Ost Dip för spelet dag

en läcker en!...

Bernies bästa Bean och Salsa Dip

en olycklig olyckshändelse förde mig och min morbror Bernie tillsammans utvidga en en natt bo till en 3 veckors en (oroa dig inte, han är bra). Dock från dessa osannolikt gånger lärt han mig några av de mest fantastiska sakerna. Jag lärde mig från ho...

White Cheese Dip

har alla småstäder tvivelaktiga mexikanska restauranger, eller är de bara i Ohio? Du vet de, där de tar maten innan du faktiskt beställa? OK, överdriver jag, du beställer, då 30 sekunder senare en smält varm tallrik med mat är plopped framför dig. Tj...

Taco Bell Lava sås

LAVA såsOm du är som mig, sedan kommer du att älska detta recept. Jag var att hitta mig själv, en gång i veckan, kommer att Taco Bell att få något med Lava sås på den. Jag visste att det måste finnas ett bättre sätt så jag gjorde min återgivning av L...

Hur man blir Vegan: 10 steg från en förvirrad rovdjur som en glupsk Vegan

Hallå där!Välkommen till rejäla Vegan: 10 steg från en förvirrad rovdjur som en glupsk Vegan! Detta är en instructable jag har utvecklat för att hjälpa människor som försöker att göra den svåra övergången till veganism lite enklare.Målet med denna ar...

Kyckling och bacon gryta

jag har försökt att äta lite nyttigare och förhoppningsvis förlora lite vikt i processen, denna maträtt är låg i kolhydrater och mycket låg natriumhalt och ännu är mycket smakrik och fyllningSteg 1: vad jag använt 3 slices of bacon4 kyckling anbud el...

Taco Lasagne eller återanvänt rester

det är oktober, de som känner mig vet det betyder att HEMSÖKA bygga! Vi är aldrig säker på hur många människor kommer att visa på någon given kväll men kan du vara säker på att de kommer att vara hungrig runt 8oclock. En lerkruka potten full av köttb...

Hur man gör den bästa dopp i världen

Steg 1: ingredienser Ingredienser: kryddaBiff såsCheese dipBehållare och skedPS Du behöver inte honung Senap jag glömde att ta den ur picSteg 2: Blanda biff sås med ost Dip Blanda biff sås med ost dip! (halv biff sås halv ost dip) att det är en gansk...

Drog fläsk kuddar 2 variationer

Delicious drog fläsk inlindad i poproll degen med ostSteg 1: raid kylskåp och skafferi jag hade några kvar över drog fläsk jag hade fryst så jag drog ut, ungefär en fjärdedel pund?riven cheddarost ost ungefär en tredjedel av ett block eller till din...

Grillspettet kyckling Rangoons

så ikväll på en lärka jag bestämde mig att komma in på denna färskost utmaning, så here we go.Detta recept gör en hel del rangoons, och basen är ganska lätt att leka med, som jag skär den på mitten vid en viss tidpunkt att göra ett annat recept, en k...

Kryddig Ramen Noodle Burrito

Kryddig Ramen Noodle Burrito är inte faktiskt en burrito, det kallas för en burrito baserat enbart på sin form inte dess ingredienser. Detta är ett enkelt gjorde mellanmål som innebär ingen tillagning.Steg 1: Förteckning över ingredienser1. 1 paket m...

Glas plattan flaskhållare

Hur många gånger har du varit i linje på en kock ut fylla din tallrik bara för att inse att du har att fatta beslut om att antingen lämna din drink eller dina silverföremål på grund av att dina händer är fulla? Det är inte ett svårt beslut att fatta,...

Äckliga Donuts

detta kommer att visa dig hur man lägger ketchup i fyllda munkar. Jag rekommenderar ketchup eller musturd, men du kan göra vad som helst.Steg 1: Vad du behöver en donutvad du vill sätta i den (ketchup, musturd, relish, ect.)en liten bit av en munkSte...

Grill-mindre grillad ost

alla älskar en god, varm grillad ost, men det finns så mycket krångel inblandade när det gäller att värma upp grillen eller jävlas med kastruller och fett. Detta instructable kommer att lära dig hur man gör en perfekt grillad ost med inget mer än en...