Lätt pepparkakor Igloojag personligen inte ett fan av mycket stark smak ingefära bröd så jag redigerade en socker kaka recept jag hade redan göra en något mildare men fortfarande mycket välsmakande pepparkakor cookie deg och sedan gjort det i att denna söta jul scen.

Lätt pepparkakor Cookie recept

250g smör eller margarin i rumstemperatur

140g strösocker

1 äggula

2 tsk vaniljextrakt

30g Muscovadoråsocker

2 tsk mald ingefära

300g vetemjöl

Lägg i smöret och socker till en stor skål, blanda ihop och tillsätt sedan äggula, vaniljsocker, ingefära och vanilj extrakt då blanda igen. Sikta mjölet i smeten tills det är fint i kombination. Om blandningen är för blöt och inte konsistensen du vill ha för degen sedan bara fortsätta att lägga till i mjöl tills du får konsistensen av en fin deg.

Pop i kylskåp och sedan ta ut som behövs och tryck i att oavsett vilken form du önskar.

Tillaga i ugnen på 180C/gas mark 4 i 15 minuter.

Om du vill göra pepparkakor igloo som jag gjorde då du behöver en metall skål. Smörj på utsidan av skålen, vänd på den och täcka bunken med pepparkaksdeg och koka som önskas.

Slutligen dekorera din lilla konstverk som du önskar!

Jul önskar!
Kirsty-Lee
XXX

Relaterade Ämnen

Pepparkakor Igloo

detta var kul. Jag bakade igloo över en pyrex skål, och ingången över vissa aluminiumfolie formas till ett rör. (Olja allt! eller det kommer att hålla fast)Jag skär ett hål för hänrycka, stack den i och dekorerad med Royal Icing.Sedan vi lagt till pu...

3D pepparkakor Cookie Christmas Tree

Denna vackra "snö" täckt cookie träd är en av de första julpynt jag gör – Ja, jag menar jag baka varje år. Det kräver inte några specialverktyg. Allt du behöver är ett spett, en kniv, royal icing och naturligtvis kakan degen! Använd din favorit...

Baby dusch Favors - pepparkakor Boy

pepparkakor pojke cookies, iskallt i vit och blå glasyr och insvept i blå cellofan. Används om en tjänst för våra baby shower. Bifogas i menyfliksområdet på toppen är också ett tag säger när jag var på grund av, ett tack för att ni kom och våra namn...

Bästa pepparkakor Cookie recept

Varje år jag brukar lämna min semester bakning till sista minuten, utan tid för recept testning, och sluta med bara sisådär pepparkakor. Men inte i år! Jag tog äntligen tid att testa och detta recept, utan tvekan, gör den bästa pepparkakor cookie jag...

3-ingrediens pepparkakor glass

detta var ett experiment jag gjord av tre ingredienser. Vispgrädde, kondenserad mjölk och pepparkakor.Steg 1: verktyg × 5 dl (2.1 koppar) grädde× en burk burk kondenserad mjölk, 2 dl (0.8 koppar)× 20 bitar av pepparkakor eller mer!× En skål× Elvisp×...

Antika möbler pepparkakor trimma reparation med wood filler

detta är en "snabb spets" mer än en "hur man". Jag arbetade på en antik tiger ek skänk. Kunden bara ville att jag skulle göra mindre reparationer, vidrör upp etc. Hon ville behålla det i som ursprungliga form som möjligt och hade en my...

Hur du kommer att göra en stor Igloo

om du någonsin ville göra en stor igloo inte och, nu kommer du attSteg 1: hitta din källa av is Oftast kan det vara snö eller en hel del frysar på ett ställeSteg 2: Sätt din is på ett ställe som du kan få till ganska enkelt Sätta din is på ett ställe...

Hur man bygger en Igloo

en liten stund sedan, medan bor i Chamonix, jag och en kompis bestämde sig för att bygga en igloo, det var tillräckligt med snö runt och vi inte känner för att fånga bussen för att åka snowboard, och detta är vad vi uppnått, en awesome igloo, bra nog...

How to build an Igloo out of snow

Detta är en Instructable visar stegen jag brukade bygga denna Igloo...Steg 1: Förbereda en basJag började med att hitta en plats på gården där jag hade en snödriva som var ca 2 1/2 fot djup. sedan skyfflas jag en lite större än jag ville basen av igl...

Hur man gör en bakgård igloo med finkornig snö

om du har mycket tid på händerna, eller om du bara vill en igloo att sitta i, då detta är en instructable för dig. Detta fungerar med en relativt liten mängd nysnö och igloo är starka nog för 115 pund barn stående på den. Jag buiilt hans i Texas, så...

Hur man gör en Igloo eller tunnel genom snö

detta inte kommer att se ut som en igloo i filmer eller andra saker. Det kommer se ut en hög med snö med en helhet i den, om inte du jämna det. Det kommer fortfarande att fungera ändå, och tunnlar är mycket bra för att flytta genom en expansiv snö fo...

Igloo

här är en igloo jag byggt med min vänner med små lådor och spadar och en vattenkanna. På grund av finkornig textur av sällsynta irländska snön, vi var tvungna att göra block genom att komprimera snö in i lådorna och sedan hälla vatten över dem att fr...

Göra en Ice Block Igloo

Vi bor i norra NY, vilket innebär att vi är vana vid att kalla och snörika vintrar. I vinter, har dock varit till skillnad från någon i färskt minne. Vi har haft över en månad där nästan varje dag förde Sub-Zero temperaturer. Det är tillräckligt för...

Salt deg Pepparkakor Cookies doftande

jag hittade ett recept på Pinterest för salt deg prydnadsföremål och var gladaJag bestämde mig att byta upp receptet lite genom att lägga till kanel och ingefära att göra ornament doftandeDu kan också prova pepparmynta och någon doft av julJag använd...

Hur man gör pepparkakor mannen

Jag visar hur man gör pepparkakor mannen från grunden. Ingredienserna är ganska vanliga och du kommer förmodligen har de flesta av dem redan. Pepparkaksdeg är ganska lätt att göra och kan användas för att göra pepparkakor cookies oavsett form du önsk...

Sommaren Igloo

en omedelbar luft-powered sommar gömställe. För barnen.Detta är smuts enkelt, men rykten om sommaren hotness påminde mig om denna lilla trick som jag brukade göra som barn och jag kände mig som postar den. Det var perfekt för att svalka dig och läsa...

Pepparkakor

pepparkakor är läckra och föra tillbaka förtjust barndomsminnen av juletid. Det var inget mer spännande än kalla nätter av eld äta de fancily dekorerade cookies som gjordes men en gång om året. Det är onödigt att säga att pepparkakor cookies är en av...

Enchanted pepparkakor byn

Det är så nyckfull.Alla ätliga, så behöver inte bekymra dig om små fingrar plocka en sten att prova, eller slicka en fjäril!Steg 1: Lista planernaFörst göra en layout eller en lista vad har du på din by. Jag är inte så bra i ritningen, men jag hade r...

Pepparkakor män med Royal Icing

dessa pepparkakor män är perfekt för semester, och super lätt att göra!Steg 1: ingredienser För cookie basen, beslöt jag att göra socker cookies eftersom de är min favorit kaka och vem älskar inte socker cookies!?Cookies-* 3 pinnar smör, mjukt* 3 dl...