Lätt (sista minuten) DIY kostym - lilla Korpen - för under $6min dotter var inbjuden till en tidig Halloweenfest, och hon försummade att berätta tills sista minuten (naturligtvis). Jag var tvungen att göra bäst med vad jag hade på hand, och komma upp med något som var " "du vet... skrämmande, men inte alltför skrämmande, mamma". Vad vi kom fram till var en liten korp! Hon älskar denna kostym, och gillar att bära det runt huset, skandera "aldrig mer!" om och om igen (och över och över och över och över!)

Material:
Svart hoodie (gamla, hade på hand)
Svart fjäderboa ($2)
Googly ögon ($2)
Stela hantverk filt, svart ($1,75)
Sax (å)
svart tråd och nål (å)
Limpistol (å)

Instruktioner:
1. trä din nål och Använd att fästa boa ryggen och armarna på hoodie, i en T-form på baksidan. Detta ger dig 2 flyglar och en svans! Jag förankrat bara det på flera ställen med snäva stygn.
2. skär en triangel "näbb" ur den styva svarten kände. Sy det och några fjädrar längs upp på huven. Det behöver inte vara perfekt!
3. Använd limpistolen på med låg och bifoga googly ögon till huven.

Sådär, en bedårande kostym i 5 minuter! Alla bitar stannade kvar hela natten. En snabb "Jag behöver en kostym nu" Fix var detta bra. Min dotter var träffen av partit, och flera mammor bad mig göra birdy kostymer för sina barn!

Relaterade Ämnen

Sista-minuten nyckelpiga kostym. Disfraz "ultima hora" de Mariquita.

Sista minuten nyckelpiga kostym. Disfraz "ultima hora" de Mariquita....

EXTREMT sista minuten DIY Halloween kostym idéer!

Hi guys! Så jag vet att det finns fortfarande gott om tid för halloween men om du inte har tid att förbereda en kostym eller du är inbjuden till en sista minuten fest, i den här videon kommer att jag visa dig några super enkla idéer för att göra en k...

Snabb och enkel sista minuten Taxi kostym

fick jag sista minuten märker att min 4-årige son behövs en transport tema kostym för sin Pre-K klass i fredags. Jag bestämde mig för att jag skulle återvinna en av de 10 miljoner gamla lådor vi har staplat upp i vårt garage. (Vi aldrig kasta bort nå...

Sista minuten swat kostym

Hej jag är paintball soldat här att visa dig ett billigt, prisvärt swat kostym för halloween.Steg 1: steg 1 detta är vad ska se ut...Steg 2: hatten jag hade en swat hatt redan om du har en solid svart en du borde bli böter.Steg 3: handskar och tejp d...

Sista minuten Halloween kostym--Smarties byxor

Halloweenfest? Inga idéer? Smarties byxorna är utan tvekan en av de enklaste kostymerna att göraSteg 1: material -Smarties (ca 25)-Limpistol-Gamla byxor (kolla lokala Goodwill)Steg 2: Steg 1 Lägga ut din Smarties att få en ungefärlig uppfattning om d...

Billiga och lätt sista minuten Kraghandskar

Halloween är bara två dagar bort, så här är en tutorial för vissa lätt gantlets att göra en cool sista minuten natt kostym, eller något annat som kräver handskarSteg 1: Skaffa material Produkter som du behöver för dessa:Craft skum oavsett färg väljer...

Supersnabb sista minuten bläckfisk dräkt

detta är bara en snabb sista minuten Halloween kostym jag gjorde igår av kontorsmateriel. Yay, en kontor leverans instructable som inte innebär skjuta saker. Ledsen jag har inte bilder på bygget pågår men det är verkligen enkelt.Finns det något vagt...

Ett monster som transporterar du. Bäst kostym DIY sista minuten #Halloween

Om du gillar enkelt, snabbt, Billigt och geniala halloween kostymer, tror jag du kommer att älska detta, inte bara gjort med återvunnet och det finns saker hemma, men är också rolig och kvick.I dagens tutorial jag ska lära som jag gjort en kostym sis...

Sista minuten Doctor Octopus kostym

mina barn insisterat på butiken i fjol köpte Halloween kostymer. "OK" sa jag, "men du blir ledsen när du ser hur cool min hemlagade Doctor Octopus kostym är". Jag hade ju inte någon sådan kostym. Barnen trodde jag var full av den.Jag h...

Sista minuten tak fläkt Pun kostym

jag såg någons tak fläkt kostym online och visste att jag var tvungen att göra det efter att hitta pom poms på dollar store! Det är en riktigt kul, snabb, sista minuten kostym som är perfekt för Halloween!Inspiration, men du kommer förmodligen se det...

Sista minuten Bowler Hat kille kostym

Jag klä brukar inte för Halloween. Jag brukar istället fokusera på att göra min unge kostymer. Dock år mina barn både valt butik köpte (läs: LAAAAMMMMEE!!!) kostymer. Jag skulle bara hänga på Halloween tills jag fick reda på att min fru också skulle...

Sista minuten klädedräkt DIY Vampire

Denna sista minuten kostym är super enkelt och fungerar med alla kläder.Krydda upp eller hålla det enkelt, det är upp till dig.Smink är den viktigaste delen, så luta dig tillbaka och titta på exakt hur hur jag skapade denna enkla utseende....

Hur man gör en sista minuten stetoskop

väl jag hade bara blivit inbjuden till en klänning fest på sista minuten och jag hade bara sett en Doctor.Who episod och jag var som hmm vad skulle läkare göra (jag var i Doctor.Who trance) och jag trodde han skulle göra en förklädnad för sig själv o...

Lätt sista minuten knep eller behandla godispåse med mönster

göra denna lätt sista-minuten trick or Treat godispåse i ingen tid alls! Använd denna super enkelt mönster, filt, lim och lite av sömnad för att piska upp en treat väska för din trick-or-treater. Om du inte har en symaskin (eller kompetens), oroa dig...

GRATIS sår FX på hem - sista minuten laceration

detta I'ble visar dig hur du skapar sår FX, hemma på de billiga. Med endast ett par artiklar från i genomsnitt hemmet, skall vi försöka åstadkomma några autentiska söker vår Halloween ensemble sista minuten effekter.Detta skapades under 45min, gjort...

Sista-minuten Kitty-safe kartong Christmas Tree

insåg jag att jag ville ha någon form av en julgran i år, men att vara på en stram budget detta jul och hellre spendera mina pengar på mat än ett träd som jag förmodligen glömmer att vattna (som de sista två som jag har haft detta långt efter att ha...

Sista minuten bågreaktorn

Happy halloween1 >> glöd armband1 >>> rulle SILVERTEJPSteg 1: tejp se andra bildentejp i fläckar visasSteg 2: gjort lägga den i din skjorta eller på utsidan en din gjort(som sagt sista minuten im göra detta 7 minuter innan jag går till mina...

Akut sista minuten multi-purpose panik cookies

när endast en cookie kommer att göra...En flexibel, anpassningsbar cookie recept. Gör grundläggande degen, och sedan lägga till ditt val av extras.Jag gick med tranbär och vit choklad. Vänligen dela din smaker i kommentarerna nedan...Steg 1: akut sis...

Sista minuten choklad mandel

fortfarande tid för lite hembakade godsaker innan den stora dagen. Dessa lite godsaker gör en perfektsista-minuten-present. Denna hemlagade behandla har få ingredienser och du gör det på bara några minuter.Steg 1: Så vad du behöver? 100g god kvalitet...