Lätt Star Wars snöflingor och Mandalas till tryck och färg - med hjälp av GIMPDu vet att vuxna målarböcker är riktigt stora just nu. Du kan hitta nästan 4000 böcker av vackra Tom mandalas redo för din meditativa färg på Amazon och du betalar endast om $5-$10 vardera för dem.

... eller inte.

Vad händer om jag sa att du kan göra vackra snöflingor och mandalas på datorn, just nu? Med hjälp av fri programvara? Med intrikata personliga motiv som du kan skriva ut, klippa ut och färg? Med din favorit tecken från filmer? Eller berömda konstverk? Eller ditt barns teckningar? På bara några minuter?

Skratta inte. Det är helt möjligt.

Gå hämta och installera GIMP just nu och gå med mig på nästa steg.

https://www.GIMP.org/downloads/

PS Ja, det finns några steg i denna "kompatibel". Inga bekymmer. Jag bröt den i små, små tuggor för dig. Det kan ta femton minuter att göra först, men efter som du kan bang dessa på mindre än fem minuter.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man göra Star Wars snöflingor

detta instructable visar dig hur man gör Star Wars tema snöflingor av papper.Jag hittade denna information tillsammans med mönster på denna hemsida. Jag helt enkelt lägger info här för alla att seVad du behöverPapperVass saxX-Ato kniv med vass knivEx...

Star Wars Han Solo och prinsessan Leia älskar!

Är det något mer nördiga och romantisk än Star Wars kärlek?Jag tror inte det.Steg 1: Vad du behöver... att göra en. Behöver du:trä.måla.Silhouette cutter maskin (eller en hobbykniv och tålamod)kontakt och överföring papperJag använde min siluett för...

Ahsoka Tano dräkt från Star Wars, Clone Wars

Min dotter ville verkligen vara Ahsoka Tano från Star wars, clone wars, för Halloween. För att få en uppfattning jag tittade runt på Instructables webbplats och hittade en Instructable här på hur man gör ett Togruta pannsmycke. Som författare kom upp...

Star Wars Rey kostym med rekvisita

Detta är en Star Wars Rey kostym jag gjort för min dotter, komplett med en massa tillbehör.De tekniker jag använde att göra detta kan lätt skalas för en person av någon storlek.I detta Instructable, har jag delat de flesta relevanta detaljer och anvi...

Star Wars Imperial Guard hjälm

Denna hjälm var först med i Star Wars - Jedins återkomst och bars av sex vakter som följde kejsaren. I början av detta projekt, kunde jag inte hitta scheman att definiera geometri som denna hjälm, så jag var tvungen att förlita sig på bilder samlades...

Star Wars Chewbacca/Wookiee Make-up

Vänligen prenumerera på min Youtube-kanal att få uppdateringar om nya filmer.Endast i ditt sinne:Välkommen till endast i ditt sinne. Jag ville verkligen göra ett annat Star Wars make-up och Chewbacca har alltid varit en av mina favorit. Denna sminkni...

STAR WARS sänggavel med lysande stjärnor

introduktionJag blev inspirerad att skapa denna dubbel storlek huvudet styrelse eftersom min son är så fast på Star Wars. Han kan inte få nog av den. LED stjärnorna är perfekt för barn som behöver lite extra ljus vid sängdags. Det tar dem bort till e...

Star Wars rebellerna tecknade hjälte Hera.

Jag gör en Hera kostym från common varje dag träffar. Detta inlägg är för hennes boot rustning och fotled blaster pistol. Jag kommer att inkludera billigt sätt att få ditt material. Stövlar, blaster, hölster och boot rustning kostar omkring $30,00 al...

Star Wars öl kran handtag

De senaste åren har många av mina vänner förvärva kegerators att ha öl på kran i sina hem. Inte bara det, men många av dem även brygger sitt eget öl att dela när vänner kommer. Några av dem är även ganska bra på den. En sak dessa kranar som alla hade...

Hur man gör isbitar för Star Wars tema, choklad, cookies och smör

detta instructable kommer att visa dig hur man gör Star Wars tema isbitar, choklad, kakor och smör. Ja Star Wars tema smör.Steg 1: vad du behöver formar av Star Wars objekt du vill göra dina skapelser av. Du kan få dem på Amazon.comFörsta steget är a...

BB8 byggde med Lego Star Wars delar... Och ändå moves i slutet av denna handledning

Jag har skickat in denna modell till Lego idéerhttps://Ideas.LEGO.com/projects/127584Om du gillar denna Lego version av BB8, rösta för det här projektet.Logga in med kontot sociala medieroch rösta för det.Tack själv en miljonen!Jag såg "Ett nytt hopp...

BB-8 och R2-D2 - Star Wars småbarn Halloween kostymer

Kanske är droiderna du letar efter? Vi avslutade bara att göra dessa för våra barn (i åldrarna 5 och 3). Min dotter är en sann prinsessa. Jag gifte mig med en tom pojke så det är definitivt en natur över nurture situation. Allt hon äger är rosa och g...

Custom farbror owen och moster Beru Star Wars förkolnade kroppen figur.

Som några av er som läser detta kanske vet, jag är lite förtjust i filmen franchise Star Wars. och så är min fästmö.Vi älskar de leksaker som producerades för original filmar och har samlat dem i de senaste åren (efter min barndom samling gick som da...

Star Wars och Star Trek i Minecraft med hallon sylt Mod

Jag ska förklara hur man a enkelt göra Star Wars och Star Trek (och annan) 3D modeller i Minecraft och (b) flyga ett rymdskepp i Minecraft (eller ens har en annan enhet, som en bat eller en zombie, flyga det!), med hjälp av python exempelskripten ing...

Star Wars C3PO och R2D2 målade skor!

Star Wars C3PO och R2D2 målade klackar!Ja--det är skorna du söker!Jag blev inspirerad av dessa R2D2 klackar som Mikeasaurus gjorde!Jag inte lägga till tech och jag blandade dem upp lite... menVem vill inte ha missmatchad droid skor???Jag älskar hur d...

Star Wars tröja, Luke och Wampa

Ändra den "ugly Christmas" tröjan till bärbara konst. Jag sökte och hittade istapp tröjor på e bay. (Efter jul det fanns bättre priser) Jag gjorde min Luke patchar från filt. Wampa gjordes från en uppstoppade djur, som var halveras, och de fylld...

Star Wars - DIY Stormtrooper Pinata och ljussabel Bat

Barn som vill skydda galaxen från den första ordern kan börja öva för denna monumentala uppgift genom att ta på DIY Stormtrooper Pinata. Använder en lätt att göra ljussabel bat, kommer att unga jedis-utbildning vara förberedd för kämpa tillsammans me...

Hjärtat i handen och Star Wars Valentines

detta korta instructable ger anvisningar för två olika valentines mina barn gav ut i år.Min äldsta är i första klass och min dotter är i förskolan.Båda Valentine idéer var inspirerade av Pinterest stift, och även om jag inte kunde göra det till antin...

Grooms män manschettknapp och slips gåva som. (star wars tema)

Jag är gifta och jag och min fästman är massiva Star Wars fans så vi ville inkludera det i vårt bröllop men inte galen och har ett tema bröllop, så vi är även lite tips av star wars in i våra dagar.ett sätt vi är även det är genom de gåvor som vi ger...