Lätt Workbench foto bakgrundsäga att du gör alla möjliga saker på din arbetsbänk och du har ett behov för att ta högkvalitativa bilder av allt som du gör, bra då är du i behov av en lätt workbench foto bakgrund! Denna bakgrund kostar väldigt lite pengar (som foto bakgrunder gå), är industriell styrka på grund av sin tunga våren klämmor och gjutjärn pipe hängande rod, och kommer att förbättra kvaliteten på dina bilder oerhört! Jag är riktigt nöjd med hur det har förbättrat mina foton, även om det är endast med enkel lysrör fixturer som huvudsaklig ljuskälla.

Detta projekt, bland annat var inspirerad av Randofo.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Steampunk hyttventil foto bakgrund

YuKonstruct och Yukon komisk kultur samhälle uppmanas att göra dekorationer för 2016 Yukon surdeg Rendezvous Steampunk Ball här under februari. Eftersom temat för Rendezvous var "Världen runt" beslutat vi att gå med en steampunk resor tema för a...

Enkel foto bakgrund

ofta när du gör instructables, behovet att fotografera små föremål uppstår. Detta genomföra hjälper, det gör för en mjukare bakgrund än ett skrivbord eller bord. Således, bättre bilder.Den totala kostnaden är under $2, men det mesta finns runt huset....

Stort hjärta bakgrund

Jag gjorde detta hjärta för min systerdotter bröllop. Bra bakgrund för någon part eller foto bakgrund.Steg 1: Vad du behöverBehöver du kartong den storlek du vill ha ditt hjärta att vara. Jag ville ha ett stort hjärta så jag använde 3 till 4 stora fl...

DIY fotografi bakgrund

detta är en lätt flyttbara bord-monterad fotografi bakgrund som kan byggas i ungefär fem minuter. Detta kom när det föreslogs att min tidigare tak monterad bakgrund rigg var fult och ett hinder för kontorsproduktivitet. För att uppfylla nya office-pr...

Billig och smidig PVC bakgrund för bilder

Vad!! Är att du Lil Smokie? Vad du ska visa oss idag???Jo är det billigt, lätt och mångsidig foto bakgrund. Du kan använda någon typ av material du vill ha som bakgrund för foton. Jag skapade detta ursprungligen vara en galge för när jag går och vend...

En Live/arbete utrymme organiserad för möten, projektarbete, DIY och underhållande

jag är en designer/artist på heltid som delar en live/arbetsplats med en annan designer. Utrymmet är en lägenhet med högt i tak och massor av ljus, men inga garderober. Tekniskt det är en lögn, men en garderoben vi har är liten och måste hållas gansk...

DIY bärbara Wedding Photo Booth

när man planerar för vårt bröllop bestämde vi oss att det skulle vara bra att använda en fotoautomat som vår gästbok. Efter att titta på hyreskostnader beslöt jag att ta det på mig att bygga min egen, och eftersom jag gillar projekt som detta jag tyc...

Gigantisk kartong LEGO block

För vår dotters 5: e födelsedag höll vi en LEGO-tema fest. En höjdpunkt för partiet var den enorma högen av 75 jätte LEGOs. De gigantiska LEGOs gjordes av målning kartong flyttlådor i de klassiska primära LEGO färgerna. De höll ett dussin fem-åringar...

Tri-Fold Picture Frame gåva

de säger, "när inte du är säker på vad gåva för att ge någon, alltid ge dem något du dig själv." När jag gifte, jag verkligen vill ha inte något (förutom hustrun som jag fick), men jag säker kunde ha använt en bildram speciellt för bröllopsbilde...

Giant Paint Chip Valentine

tid för en helt fantastisk, ganska billig jätte färg marker som även fungerar som en trevlig art bit och sweet foto bakgrund!Bilderna är faktiskt från en tid förfaller video av oss skapa detta projekt *** för mer info, Kolla bilder och videor in www....

Tyg fotografi sopa

vill ta bilder som ser ren och professionella. Använd denna lätt Foto bakgrund vill förbättra kvaliteten på dina bilder.Vi har ett papper foto sopa på kontoret, men eftersom jag gör en massa mitt projekt hemma ville jag ett utrymme där jag kunde ta f...

"Homunculus" Kinetic Robot skulptur från hittade material

Steg 1: Samla in en massa skräp och verktyg jag antar att jag är typ av partisk här, men jag tror det är viktigt att hamstra intressanta saker. Alla mina projekt utveckla ur denna vana. Det är så naturligt är platsen att börja detta instructable.Jag...

Gör den ultimata foto Studio bakgrund inställningen för Under $75 och 30 minuter!

Hej! Mitt namn är Jim, och jag är grundare av TechShop. Detta Instructable skapades på TechShop och distribueras till alla TechShop platser för våra medlemmar att använda.Jag ska visa dig hur i tre enkla steg kan du få världens ultimata foto studio b...

Foto Studio bakgrund på en stram budget

några dagar sedan, jag fick mig ett foto studio strobe kit. Det är en mycket fin samling, men det blev snart uppenbart att väggen inte alltid skulle fungera som bakgrund... så jag behövde en bakgrund. En som jag inte skulle behöva montera och demonte...

Snabbt, Billigt och awesome makro foto som bakgrund!

Jag gjorde nyligen en mycket enkel Instructable om hur du konverterar en barnsäker kapsyl till vuxen vänlig. Inspirationen var inte bara att presentera det snygg mössa omvandlingen förlopp, utan att använda en riktigt cool metod för att skapa en supe...

Pop Rock foto som bakgrund

så... Detta kom när en vän vände 40. Vi beslutade att temat skulle vara Top 40. Gästerna kom i kostym som deras favorit musiker eller i en rock t shirt. Jag gjorde denna bakgrund för Karaoke och för gästerna att ta bilder på. Vibe jag tänkte på var e...

9 bilder samman 1 Foto.

Du måste ha såg människor att sätta stora effekter i sina bilder med hjälp av Photoshop.Idag, ska jag berätta en mycket ny sak. Sammanslagning av 9 olika bilder med "Photoshop CS3". Du kan få denna programvara från Adobes webbplats.Tid: 15 minut...

Konstnärligt foto Manipulation i Photoshop

Ta en bild av träd, moln, allt du vill och förvandla det till ett helt nytt konstverk. Känn dig fri att använda min start foto för att spela med, men använda din egen bild är mer givande.Steg 1: Öppna din bild i Photoshop Öppna din bild i Photoshop o...

Foto-emulsion screentryck

ibland du behöver ditt meddelande ut snabbt och billigt. Hur skriver du ut massor av t-shirts och patchar snabbt? Här är hur jag gjorde det.Detta Instructable täcker standard foto-emulsion skärmen utskriftsprocessen, vilket är bra för att skriva ut t...