Lazer labyrint - fästendetta är en snabb Instructable att visa de fästen som jag brukade bygga denna bra Instructable LASER labyrint 2012 - Halloween hemsökt Samanda bkhurt.

Instructable kräver 4 5mW grön laser att balken över ditt garage eller labyrint utrymme. På motsatt sida är 4 "CD" Foto resistor celler.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Lazer labyrint

Lazer labyrinten var vår bearbetning och arduino powered händelse i en statlig nivå Tech fest kallas ENIGMA. en bildskärm visas först "Tryck på START" som en video som ger instruktioner om labyrinten. sedan en stoppknapp. När du trycker på, visa...

Bygga en bakgård labyrint

min mamma har velat bygga en labyrint i vår bakgård under lång tid. Hon gick först i en labyrint många år sedan i en park och verkligen njöt av erfarenhet. Från den stunden var särskilt processen att gå en labyrint något som hon hade alltid velat åte...

Fotografier på sten

vi har massor av platta sten på vår gård, och så snart jag kom över ett par bitar som var särskilt tunn jag visste exakt vad jag ville göra med dem. Jag har också några bilder jag har tänkt att visa, så detta projekt var ett bra sätt att äntligen kom...

Använda sensorer och ställdon för att göra en mekanisk labyrint labyrint

En tre-axlig accelerometer fångar lutningen på Kinoma skapa. Kinoma skapa processer tilt data i programvara för att styra rotation av två servomotorer ansluten till labyrinten. Resultatet är intuitiv rörelse av labyrinten i förhållande till registera...

Hur att hitta diamanter, järn, kol och sten i minecraft! (Innehåller förklaringar av malmer!)

Diamanter!Okej, så det är faktiskt ganska lätt, bara spiraltrappa nedåt, hela vägen till berggrunden. Gå sedan av 12 block. Helt enkelt göra en massa 15 x 15 x 3 rutor, som spänner över nivåer 10, 11 och 12. Så småningom hittar du diamanter, men risk...

Servo kontrollerad marmor labyrint

Detta är version av den klassiska marmor labyrint (det finns val i sökvägen), där pan och tilt styrs av hobby servon. Med servon, kan du arbeta i labyrinten med en R/C-styrenhet eller en PC etc.Vi byggde en för att användas med TeleToyland, och du ka...

Labyrint: Hur till layout & pack en klassisk kretensisk 3 nivå

labyrint: Hur att lägga ut och packa en klassisk Cretin 3 nivå labyrint, och varför.Innan jag börjar vill jag ägna detta ' kompatibel till alla medlemmar i Instructable gemenskapen som har använt den odödlig legenden "Det är vad jag hade" någons...

Elektriska labyrint: En DIY Arcade spel

Marmor labyrinter (eller labyrinter) ger en rolig utmaning. Deras många vändningar och fallgropar testa spelarens hastighet, kontroll och precision. I slutet av detta instructable du kommer har konstruerat en labyrint som skulle ha imponerat Daedalus...

LASER labyrint 2012 - Halloween Haunted House

en ny version av LASER labyrinten för 2012!(den gamla versionen här: LASER labyrint 2011)Se bilderna på steg 7!Se videor på steg 8!Vad är det?LASER labyrinten 2012 är ett film-stil laser "trygghetssystem" som ställs in i den främre halvan av mit...

Hur man gör en labyrint för din skola Art Gallery

detta var ett projekt som jag gjorde för min engelska klass i skolan, inspirerad av Kiteman's Labyrinth instructables.Länk.Jag har försökt att vara snabb och rakt på sak med text, eftersom jag vet att även om instructables med massor och massor av ha...

Anpassade Spiral sten tegel uteplats

Ok detta är hur jag gjorde this10 fot av tio fot uteplats i min trädgård. Jag gjorde tegelstenarna själv i en anpassad spiralmönsterJag gjorde detta förra sommaren och hårddisken i min dator dog och min backup hade inte någon av bilderna jag tog av d...

Labyrint lösa Robot

detta är en labyrint lösa robot som jag har jobbat på för vår årliga robotic tävling. Vissa delar är köpt och vissa delar liggande samlar damm. Så är här min instructables att göra en anständig labyrint lösa robot. Jag kommer att lägga steg som jag g...

LASER labyrint - Halloween Haunted House

The LASER labyrint var vår bearbetning och Arduino powered garage spökhus för 2011. En bildskärm sitter utanför garaget, visar "Tryck på START." Efter knappen trycks, lekar en intro video som instruerar dig att undvika lasrar och få ditt godis p...

Laser skär labyrint

Du behöver:LaserskärareAkrylBallSuperlimM3 skruvar och muttrarSteg 1: Laser CutHär ingår arkivera till skapa båda projekten. Filer finns i .svg och .ai. AI-filer kommer att innehålla alla filer separeras i lager.Båda projekten kan skäras inom en 20 "...

DIY pumpa varm choklad på hem │ hemlagad hösten Drink Recept

Hej du! Detta är seriöst bäst varm choklad jag någonsin ätit i hela mitt liv. Dess nästan som om varm choklad och Pumpkin Spice Latte fått barn... Jag kunde dricka det varje dag! Det är super lätt, packad med hösten smak med inslag av pumpa, ingefära...

Höstens Spice Cupcakes

dessa är spice muffins toppade med en kanel vanilj buttercream frosting. Jag dekorerade dem med hemgjord choklad blad och serverade dem på helt ätbar choklad skottkärror.Jag hoppas du gillar att göra dem så mycket som jag njöt kommer upp med idén och...

Hösten glöd

jag fascineras alltid av bladen ändra färger på hösten. Speciellt Ahorn bladen. Jag hatar denna säsong på grund av regn och vind, under tiden jag älska att se gyllene färger på bladen. Varje år gör jag nåt trevligt med dessa vackra Ahorn blad. Jag ha...

En tråd labyrint med en elektronik Twist

här är en enkel och riktigt kul elektronik projekt du kan göra hemma. Du behöver inte göra ett tryckt kretskort vilket gör allt mycket enklare!Jag är säker på att du har spelat "tråd labyrint spelet"... (kallas även "Sammy the Snake" a...

Medeltida Gargoyles uppe på sten piedestal kostymer

för Halloween i år, vi klädd som gamla sten gargoyles. Vi sittande på sten piedestaler, även känd som golvlister. Vi flög iväg en katedral i Frankrike nyligen och kom till Amerika för att fira Halloween.Dessa kostymer var helt handgjorda, och de inbl...