LED Bank lampaDIY - LED Bank lampa
Se Steg
Relaterade Ämnen

AC-LED Night lampa

INTRO.Denna AC LED Night lampa är tillägnad min vän och rådgivare * qs *. Utan hans hjälp kunde jag inte ha gjort det.Denna natt lampa körs på AC och är också en nödsituation ljus när kör på UPS-enheten på din PC. under elavbrott.Steg 1: Steg-1 Om fa...

LED Steampunk lampa med gamla glödlampor

I detta instructable jag ska visa dig hur man gör en LED Steampunk lampa med gamla glödlampor.Jag ville göra en Steampunk lampa av gamla glödlampor för en lång tid men jag var alltid upptagen med andra projekt. Nyligen fick jag slutligen till det gen...

10 Watt LED uppgift lampa med 3: e händer

Detta awesome LED uppgift lampa är super ljusa och har en 10 watts LED-lampa. Det har också flera 3 armar för lödning eller arbetar på små projekt. Det görs med valnöt och aluminium och har en cool, modernt utseende. Kolla in hur jag byggde det!Steg...

LED-projektor lampa v.2.0

för dig som snubbla på detta instructable, lite historia är obligatoriskt för att bättre förstå mina mål med denna LED projektor lampa. Jag rekommenderar därför att du först läser den LED projektor lampa v.1.0 instructable jag postat ett tag sedan. K...

Designa en Multi nod LED PWM lampa

detta instructable visar hur jag designade en lysdiodlampa PWM controller. Flera lampor kan vara uppträdda tillsammans för att göra stora strängar av ljus.Alltid har varit att skapa några blinkande LED-lampor till jul på min önskelista. Förra julen j...

LED Night lampa

här är billigaste LED Night lampa mindre än 1 $ med gamla FN används mobilladdare (min förlorad mobil).Steg 1: Steg 1. Material 1. gammal mobil laddare (5v 300 ma) - gratis befintliga FN används2. power LED 1 Watt med kylfläns - Rs. 10 (0.16 $)3. mot...

Installera PWY24W LED blinkers-lampa på Volkswagen

CAN-buss fel fri LED tur signal lampor kommer i xenon vit eller gul gul och ersätta de lager PWY24W/PW24W glödlampor. Dessa PWY24W LED blinkers lampor ger bilen ett helt nytt klart utseende med mycket ljusare och skarpare belysning. De har en mycket...

LED Doggy lampa/skrivbord organisk

mycket av detta Instructable är identisk med detta Instructable är skillnaden, i originalet Instructable Doggy lampa/skrivbord organisk innehöll en LED-lampa att producera ljus. I denna version, ett antal lysdioder, inklusive ett par tri-color led oc...

USB powered LED CD lampa

The USB powered LED CD lampa är en mycket användbar gadget. Den drivs av USB-porten, så du inte behöver någon extern strömkälla. Stiff montering tråd, jag använde agerar som en svanhals och gör att du kan böja ljuskällan i olika vinklar och riktninga...

LED-projektor lampa v.1.0

Min första video projektor. Någonsin.Förra året kom jag över en billig projektor Toshiba TLP T70M på något e-bay vill vara tomt här i Rumänien. Det hade ingen lampa på alla men annat än att det fungerar korrekt (eller så sa försäljaren till mig). Jag...

2 Watt LED Accent lampa

om du är som mig, du köpt LED Christmas lights när de var 75% av... du vet, för att projektet på vägen. Här är ett sätt att sätta dessa strängar till god användning.Detta var upp för visning på Orlando Visa och berätta (för två andra människor som ko...

3 Watt LED hink lampa

i detta Instructable kommer jag visa dig hur man bygger en LED-skrivbordslampa från skrot material. Med undantag för lampor, sladdar och andra komponenter, kan du få andra material gratis. Beroende på var du få delar, kan du bygga det för under $5. T...

3W LED Hat lampa - 300 Lumens

HandsfreeDimbar med 3 inställningarKörtid: 2-3 timmar (hög), 4-6 timmar (normal), 20-30 timmar (låg)Använder 3 AA-batterierAlternativ för andra LED-färgerDenna hatt lampa var inspirerad av ProdMod som ritade en 3W LED videokamera ljus.Steg 1: materia...

4.8 Watt LED Steampunk lampa

personligen gillar jag Dieselpunk, en under används stil, men det finns ingen förneka den estetiskt tilltalande stilar av Steampunk. Från Crabfus kreativa varelser till Jake von Slatt minnesvärd dator är kulturen verkligen inspirerande konstform. Nyl...

LED vin lampa - enkel att göra och svalt för att titta på - ingen borrning av glas!

Jag kom upp med detta på min egen men tänkte att någon har förmodligen redan gjort det så med en Instructable sökning, jag hittade en liknande men som kräver ett hål borras i glasflaska. Detta är ganska enkel med inga glas borrning krävs. Du måste ta...

LED desk lamp

Så, vill jag be om ursäkt för alla grammatikfel.Anyway, jag var tvungen att bygga en lampa i craft lesson(?) och jag ville använda lysdioder att spara på energi och göra det annorlunda. Jag hittade också denna lampa och jag verkligen älskade det så j...

Pocket LED Woods lampa Skärmförstoraren

jag ville ha en liten bärbar kobolt blå förstoringsglas att patienterna i sjukhus, ER och utanför områden för att diagnostisera hornhinnans skador o.s.v...En sann woods lampa är UV- och avger på 385-400nm. Jag använder flourescein för att färga för h...

Mini LED Table Lamp Kit. Kabelfri. Lödtenn-fri. Jag gjorde det på TechShop.

Goals: Att göra en mini bärbara ledde table lamp kit.Att utforma Plug and Play-enhet. Användaren koppla in 6 lysdioder och 6 batterier.Att lära sig hur man använder Autodesk Inventor Professional och Maker Bot - Replicator 2Att ha kul arbetar och lär...

Fiber Optic LED maskros lampa

finns de tillfällen när världen är så ljusa och vackra, gånger när du befinner dig hänförd av enorma himlen fylld med stjärnor, eller oändliga universum i små baljor och tistlar.Denna omgivande Vägglampa är inspirerad av naturens skönhet och magiska...