LED Doggy lampa/skrivbord organiskmycket av detta Instructable är identisk med detta Instructable är skillnaden, i originalet Instructable Doggy lampa/skrivbord organisk innehöll en LED-lampa att producera ljus. I denna version, ett antal lysdioder, inklusive ett par tri-color led och två vita LED barer för att producera ljus.

Som ett collegestudent spenderar jag en hel del tid på mitt skrivbord. Häromdagen, när jag arbetade på vissa mekanik material läxor, insåg jag att mitt skrivbord är ganska tråkigt. Det finns en grå kontoret tillförsel behållare och en hållare för väntande dokument i ett hörn. I andra hörnet finns en lampa. De flesta av mitt skrivbord är oftast upptagen av min dator och läroböcker. Jag insåg att göra mina läxor inte kanske är så tråkigt om mitt skrivbord var lite mer inspirerande. Så, när jag knackade min lampa av mitt skrivbord och bröt omkopplaren på baksidan, gör den värdelös, jag fick en idé.

Några dagar senare, efter lite tid på SolidWorks konstruerade jag en inspirerande och vänlig kamrat för att börja mina ansträngningar att piffa upp mitt skrivbord; plus fördubblar den som en mycket mer intressant behållare för kontorsmaterial och som en ny lampa. Jag döpte min nya vän, Spotlight, det är en pose-stånd, hund-formade lampa och skrivbord arrangör.

Detta Instructable visar dig hur du gör din egen Doggy lampa/skrivbord organisk att hålla dig sällskap i tidigt på morgonen när du är klar med dina läxor eller senaste DIY projekt. Eller, eftersom semestern närmar oss, du kunde göra en Doggy lampa/skrivbord organisk som en gåva till din favorit skrivbord-lurker.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Doggy lampa/skrivbord organisk

som en collegestudent, jag spenderar en hel del tid på mitt skrivbord. Häromdagen, när jag arbetade på vissa mekanik material läxor, insåg jag att mitt skrivbord är ganska tråkigt. Det finns en grå kontoret tillförsel behållare och en hållare för vän...

Enkla skrivbord organisk

Hålla ditt skrivbord med denna enkla DIY projekt som använder plaströr från din järnaffär. Detta skrivbord organisk kan anpassas efter speciella skrivbord behov och kan utökas om du någonsin behöver mer utrymme.Lagra stora saker, små, saker, konstigt...

AC-LED Night lampa

INTRO.Denna AC LED Night lampa är tillägnad min vän och rådgivare * qs *. Utan hans hjälp kunde jag inte ha gjort det.Denna natt lampa körs på AC och är också en nödsituation ljus när kör på UPS-enheten på din PC. under elavbrott.Steg 1: Steg-1 Om fa...

Awesome billigt Upcycled skrivbord organisk

Så du har precis avslutat din midterms. Ingen mer all-nighters tills finalerna och kanske mer tid lite att koppla av och luta sig tillbaka i sovsal. På grund av en blandning av stress, sömn SEDEFÖRDÄRV, skrotade men tyvärr desperata studerar, och en...

Bygga skrivbord organisk

detta instructable tar dig genom de enkla steg för att bygga ditt eget skrivbord organisk för vad någonsin du behöver. Det är tänkt att ändras och ändras för att passa din personliga arrangemang.Steg 1: Design Komma med en grundläggande lägga ut vad...

LED Steampunk lampa med gamla glödlampor

I detta instructable jag ska visa dig hur man gör en LED Steampunk lampa med gamla glödlampor.Jag ville göra en Steampunk lampa av gamla glödlampor för en lång tid men jag var alltid upptagen med andra projekt. Nyligen fick jag slutligen till det gen...

10 Watt LED uppgift lampa med 3: e händer

Detta awesome LED uppgift lampa är super ljusa och har en 10 watts LED-lampa. Det har också flera 3 armar för lödning eller arbetar på små projekt. Det görs med valnöt och aluminium och har en cool, modernt utseende. Kolla in hur jag byggde det!Steg...

Återvunnet hantverk projekt: Hur man gör DIY skrivbord organisk

Hej vänner! Denna tid tillbaka med ännu en fantastisk DIY Återvunnet hantverk projekt. Lär dig hur man gör en DIY skrivbord organisk med hjälp av kartong med en steg för steg handledning med instruktioneroch detta fantastiska Händig pennhållare är en...

LED-projektor lampa v.2.0

för dig som snubbla på detta instructable, lite historia är obligatoriskt för att bättre förstå mina mål med denna LED projektor lampa. Jag rekommenderar därför att du först läser den LED projektor lampa v.1.0 instructable jag postat ett tag sedan. K...

MoDeO - modulära skrivbord organisk

"nästan varje människa som utvecklar en idé, fungerar det fram till den punkt där det ser omöjligt, och han blir avskräckta. Det är inte platsen att bli avskräckta."– Thomas EdisonEn idé kommer oftast upp när det finns ett problem: ett rörigt sk...

Wood industriella lampa skrivbord

Trä industriella lampa skrivbord bygga med IKEA RANARP vägg/klämma spotlight.För den här artikeln måste du:IKEA RANARP vägg/klämma spotlight (ranarp vägg/klämma)Wood cleat (13 x 25 X 200 mm)skruvgrå murbruk /cementplastlådaEpoxy limpolska/lackSteg 1:...

Skrivbord organisk

detta instructable kommer att lära dig hur man gör en skrivbord organisk!Steg 1: Samla material Materialen du behöver för detta projekt innefattar:skokartong (ca 12 x 4)limpistolsax/exacto knivkartonglinjalen/måttbandträ-cylinder (höjd: 7 in, Diamete...

Hur man gör en skrivbord organisk

detta skrivbord organisk är förmåga att hålla linjaler, 2 miniräknare, gradskivor, papper och band. Detta är mestadels gjord av PVC rör och tyg.Steg 1: Samla material Material du behöver:PVC-rör:Längder:två: 8 1/2 "X ½"fyra: 3 3/4 "X ½"...

Designa en Multi nod LED PWM lampa

detta instructable visar hur jag designade en lysdiodlampa PWM controller. Flera lampor kan vara uppträdda tillsammans för att göra stora strängar av ljus.Alltid har varit att skapa några blinkande LED-lampor till jul på min önskelista. Förra julen j...

LED Bank lampa

DIY - LED Bank lampaSteg 1: Saker som du behöver Dessutom behöver du några kartong.Steg 2: Skär botten och toppen av flaskan Steg 3: Sålde denSteg 4: Bygga den 1 skär en runda ut kartong2 skär ett hål i det3 sätta alu tråd i det4 sätta upp i flaskan...

LED Night lampa

här är billigaste LED Night lampa mindre än 1 $ med gamla FN används mobilladdare (min förlorad mobil).Steg 1: Steg 1. Material 1. gammal mobil laddare (5v 300 ma) - gratis befintliga FN används2. power LED 1 Watt med kylfläns - Rs. 10 (0.16 $)3. mot...

LEGO skrivbord organisk

Hej! Här är en enkel Lego skrivbord organisk jag gjord av enkla delar jag hade. Här är hur man gör detSteg 1: Base Här är basen av arrangören. Jag gjorde det 16 × 8 dubbar lång, med en 12 stud av 6 stud området öppna framme för lådan. Jag satte också...

Installera PWY24W LED blinkers-lampa på Volkswagen

CAN-buss fel fri LED tur signal lampor kommer i xenon vit eller gul gul och ersätta de lager PWY24W/PW24W glödlampor. Dessa PWY24W LED blinkers lampor ger bilen ett helt nytt klart utseende med mycket ljusare och skarpare belysning. De har en mycket...

Hur man kan återanvända kaffe koppar i en söt skrivbord organisk

jag arbetar i ett kaffeföretag som och en sak som är fritt tillgänglig för mig är kaffekoppar. Onödigt att säga, använder jag dem varje dag. Mer än 5 per dag. (Gah, jag känner halsbränna) och jag ser dem liggande avfall också. (Brottsling! Sådant slö...