LED Steampunk lampa med gamla glödlamporI detta instructable jag ska visa dig hur man gör en LED Steampunk lampa med gamla glödlampor.

Jag ville göra en Steampunk lampa av gamla glödlampor för en lång tid men jag var alltid upptagen med andra projekt. Nyligen fick jag slutligen till det genom att göra en instructable på hur till öppen en glödlampa utan att bryta det som på något sätt del ett av detta instructable.

Låt oss börja göra!

Se Steg
Relaterade Ämnen

10 Watt LED uppgift lampa med 3: e händer

Detta awesome LED uppgift lampa är super ljusa och har en 10 watts LED-lampa. Det har också flera 3 armar för lödning eller arbetar på små projekt. Det görs med valnöt och aluminium och har en cool, modernt utseende. Kolla in hur jag byggde det!Steg...

4.8 Watt LED Steampunk lampa

personligen gillar jag Dieselpunk, en under används stil, men det finns ingen förneka den estetiskt tilltalande stilar av Steampunk. Från Crabfus kreativa varelser till Jake von Slatt minnesvärd dator är kulturen verkligen inspirerande konstform. Nyl...

En Steampunk lampa med muliti färg lysdioder

om det är lyser upp det ser ut som en älva är surrande runt lampan :-)IT´s en gammal 200 Watt färgade lampa där jag bort de inre delarna.Jag ersatte de inre delarna av 10 RGB LED med automatisk färg förändras.Yo kan montera en sådan lampa på ett stat...

LED night lampa med motion och mörker sensor

Detta är en batteridriven DIY projekt. Enheten kopplar automatiskt sig på när rörelse detekteras. Det kan användas i sovrum, tvättrum, garderober eller mörka domstolen etc. ha ljus om det behövs, ingen AC kraft behövs. Färgen på RGB LED kan ställas i...

Mad Professor steampunk lampa med fara mätare!

Efter att ha sett detta bestämde jag mig för att se om jag kunde kopiera det för min egen Mad Professor utseende.Men över på denna sida av Atlanten vi verkar inte ha enkel tillgång till det stora utbudet av diy produkter du gör (tror jag).Hur som hel...

Gör en LED Tardis lampa med växellåda design

Detta är en mycket enkel, men awesome bygga för alla dessa läkare som nördar där ute som jag själv.Material:-Cirka 6' 3/4 "x 4,5" trä.-1/8 "tjocka blad av akryl-LED light strip-12v DC-adapter och switch-Vinyl dekalVerktyg:-Grundläggande trä...

Liten LED panel från gamla glödlampor

KLICKA HÄR FÖR ATT SE VIDEO PÅ YOUTUBE!HejHär är min video hur jag gjorde denna LED panel från trasiga majs lökar. Jag tror det är bra sätt att återvinna dessa lökar. Jag gjorde det för ljus videor.KLICKA HÄR FÖR ATT SE VIDEO PÅ YOUTUBE!...

IGRUN - dotter till Aetheria. En hög spänning Steampunk lampa

Hej duförst--> ledsen som jag så länge sedan har skrivit här, men privata omständigheter har inte erkänt.Okej. Idag, vill jag visa dig min andra hög spänning Steampunk lampa med ett Geissler rör. 5000 Volt´s och 10 ma. Föraren är en Tesla Transformat...

RGB förändras LED lampa med IR-fjärrkontroll

jag har en gammal men vackra IKEA lampa, men 12V 20W halogenlampa det används är bruten nu. Tanken på att ersätta det med lysdioder kom dagar sedan, tur fick jag en LED-controller tillsammans med en SMD RGB LED strip, så jag beslöt att ge det ett för...

LED-lampa med Sleep Timer

Ljuset spelar en viktig roll i sömn. Starkt ljus hålla oss vakna och dim ljus hjälper oss att få sova. En av de bästa knepen för att få sova är att börja stänga av lampor innan du faktiskt gå till sängs. Genom att gradvis minska mängden ljus, hjälper...

Låg kostnad LED ljus med gamla mobila batteri

detta är mycket billiga och effektiva LED ljus System, med hjälp av avfallsmaterial.Detta är bättre än hem ljus produkt från evereadyeftersom du kan ladda det från din nokia mobilladdare.den innehåller 22 lysdioder så det är mycket ljus.och du kan an...

Vägg lampa med LED

Detta projekt var tänkt som en del av en sommar klass för min MLIS program vid St. Catherine universitet. Vår klass utforskade makerspaces och Maker rörelsen, deras tillämpning i bibliotek och olika verktyg som används i makerspaces. Här är vår blogg...

LED-lampa med provrör

vi kommer att göra en lampa med lysdioder inuti provröret. Du kan använda lampan på rummet, skrivbord eller för prydnad.Steg 1: Material är:Lysdioder, bit av trä, Switch, batteri, elkabel, flytande silikon, provrör.Först och främst dras form i trä bi...

Återvinn gamla glödlampor

här är en enkel, billig Använd för utbränd, använda lampor av alla typer och storlekar. Om du följer dessa instruktioner kommer du att kunna snabbt skapa en unik inredning för ditt hem eller kontor. Och om du använder kompakta lysrör (CFL) för detta...

Steampunk lampa Raygun

Industriella steampunk lampa raygun. Denna pistol/lykta skiljer sig varje gång den är byggd, beroende på tillverkaren. Men med ett lager leksakspistol, glödlampa uttag med brytare och några prylar lagt till att det ser cool, kan du ha din egen.Om du...

Återvunnet Material musikaliska träd lampa med färgskiftande lysdioder

Av Tara BowermanMaterial2' Hög densitet flexibel LED Strip ljus varm vit3' Flexibel LED Strip ljus varm vit2 x 2' flexibel LED Solid färg ljus remsor i lila och gultApollo Jammer36 Watt 12V AdapterHögtalareiPhone/iPod något som kan ge musik genom en...

LED apparaten lampa ersätter

Om din mikrovågsugn eller andra apparat har en inbyggd lampa, är chansen du har undrat hur man byter den anemiska, ineffektiva lampan i det med en stor LED. Din tid är för handen, som i detta Instructable kommer jag visa dig hur för att ersätta en 40...

LED Night lampa

här är billigaste LED Night lampa mindre än 1 $ med gamla FN används mobilladdare (min förlorad mobil).Steg 1: Steg 1. Material 1. gammal mobil laddare (5v 300 ma) - gratis befintliga FN används2. power LED 1 Watt med kylfläns - Rs. 10 (0.16 $)3. mot...

LED panel lampa

Ja, igår jag fick attack av samvete och besluta att göra något lokala att förbättra världen effektbrist. Jag återskapa gamla halogen 12W lampa i min bordslampa på moderna LED-ljus.Steg 1: Halogen 10W Detta var anledningen som trycker mig att arbeta....