LEDBERG (ikea) lätt skrivbord lampa konverteringjag kör till denna LEDBERG sträng ljus i butiken häromdagen och köpte två utan att veta exakt vad de ska göra med dem, men jag redan använder en som att få lite stämning ljus bakom min tv, och senare jag använde andra en för en sval sett LED-skrivbordslampa. Så här är det.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Konvertera din gamla lampa skrivbord lampa till högeffektivitet 6W Super Bright 10.000 lux endast för 20$

den gamla lampa lampor använder för mycket makt och de överhettas efter några minuter, de också inte kan producera mycket ljusJag kommer att visa dig hur du bli av med alla dessa nackdelar och förvandla din enhet till en hög effektiv modern i några e...

DIY ledde skrivbord lampa Solar Magnet Motor Free Energy Generator hemlagad Mini El

Stora solenergi, fri energi, grön energi - DIY ledde skrivbord lampa hembakat Mini Generator El...

Skrivbords lampa enkel.

Jag skapade denna skrivbords lampa eftersom jag blev inspirerad av en annan en jag såg på Instructables men ville ha något lite enklare i stil och skapande.Skapats med Autodesk Inventor, 123D Make http://123D göra och på TechShop http://techshop.wsSt...

IKEA står skrivbord hacka

jag fick nyligen över en utbuktande skivan med ringformig tårar i min nedre ländryggen område (L4-L5/S1). Jag hade läst om stående skrivbord och hade varit nyfiken på dem ett tag. Efter att söka på nätet och se den (vad jag tror är) löjliga priser ja...

Laserskurna skrivbords lampa (LED)

I denna tutorial/hur-till kommer jag visa dig hur jag gjorde en skrivbords lampa med hjälp av en lasercutter och ljusa vita Led-stripsSteg 1: Brainstorming + design inspiration I detta steg började jag brainstorming för att komma med cool och bra idé...

Lätt dolda tråd fluorescerande skrivbord lampa Installation

UppgiftenJag köpte en billig fluorescerande skrivbordslampa att installera över ett skrivbord. Jag ville ha det att inte Visa någon tråden och ser så ren som möjligt. Detta instructable visar hur jag gick om att göra detta enkelt. Det kan vara använd...

Halogen till fluorescerande Torchiere lampa konvertering

detta projekt kom igång eftersom jag gick igenom $2-$3 300 watt halogenlampor om en gång i månaden och eftersom lampan i mitt kontor gjorde lika bra en värmare som det gjorde en lampa.Jag avvecklas konvertera 3 lampor till en kostnad av ca $12 i lamp...

En annan alla Ikea ständiga skrivbord

Det finns många stående skrivbord ute med Ikea komponenter.Här är min version.Jag har använt stående skrivbordet för drygt en månad och jag älskar det. Tog några dagar att anpassa sig till ständiga, dock - jag hade lite tillbaka obehag som gick bort...

Interaktiv tabell! IKEA SYNAS + Sketchup + edddison + lampa

Hej alla!edddison, baserat i Austriaprovides banbrytande produkter för att göra 3D-data interaktivt.Idag vill vi visa dig hur du använder vår edddison programvara och en IKEA SYNAS lampa för att gå igenom Sketchup-3D-modeller!Steg 1: Vad du behöver /...

IKEA Hack, Galant skrivbord!

Här är en uppdatering från augusti 2014. Jag har ignorerat detta Instructable av två skäl. Det var min första och jag har varit förbannat upptagen med mitt liv och har inte haft tid att se över det!Ja, det håller på att förändras! Jag har ett nytt, ä...

IKEA Hack: Extraknäck lampa

Extraknäck lampan är en glorifierad nattlampa som ändrar ljusstyrka utifrån närhet. De flesta nattlampor använder en rörelsesensor upptäcker någons närvaro och plötsligt slår på. Extraknäck lampan använder en rörelsesensor för att upptäcka någons när...

LED mini bord eller skrivbord lampa

har vi ett kontor vrå som har några höga powered (> 200W) halogenbelysning overhead som är för mycket för att enkelt arbeta på datorn på kvällen men jag gillar inte att ha LCD-skärmen som det enda ljuset särskilt som våra tangentbord inte är belyst....

Hack skrivbords lampa till högtalare lampan

Detta projekt börja eftersom jag vill spara utrymme på mitt skrivbord. Ljud från laptop/monitor inte högljudd och dålig så jag beslutat att göra denna högtalare lampa att lyssna mer och tydligare.Steg 1: Förteckning över komponent.1 skrivbordslampa.2...

Bly glas Touch lampa konvertering

Jag hade köpt en bly glas lampa nyss från en återförsäljning butik. Efter ett tag tröttnade jag på jakt efter växeln i mörkret så jag bestämde mig att konvertera lampan i en touch lampa. Detta var en mycket enkel uppgift, men jag bestämde mig att ska...

Projektor lampa konvertering till LED

fick jag en projektor från en vän December 2010. Det är en kraftig D100U från 1997. Det hade inte den ursprungliga glödlampan, men allt annat fungerade bra. Jag gjorde lite efterforskningar på nätet för att se om jag kunde få en lampa för det och fic...

Teslas Angelpunk skrivbord lampa natten ljus

jag hittade denna unika ängel bas egentligen inte säker vad det kom bort av, jag betalade 1 dollar för det på min lokala loppis. Jag trodde kanske det var silver och tog en chans för en dollar. Det var inte Silver, men det var faktiskt potten metall....

Toro sten Lantern Solar Garden Lamp konvertering / hacka

lägga till lite ljus genom att kombinera en solar driv LED till din traditionella japanska Toro sten lykta. Jag hittade denna lykta medan rensa några förvuxna buskar på min bakgård. Jag beslutade att det skulle göra en perfekt dag och natt har till s...

DIY skrivbords lampa (The Lighthouse)

Hey där.Detta är mitt försök att skapa en lampa på enklaste sätt, med hjälp av så få element som möjligt och på samma sätt en lampa som du kan märka och var uppmärksam när du ser den.Konstruktionen är gjord av trä, som jag målade i rött och vitt.Ta e...

Hår hårtork lampa konvertering

i den här videon jag vända en gammal hår hårtork (headsetet sort, som i en salong) in i en läsning lampa/accent lampa med sprit lagring. Skål! -tim...