Legenden om Zelda: Links hatt + mönsterjag behövde en "elf" hatt för kommande jul, och jag tänkte för mig själv, "varför inte göra det multifunktionella?" Så, inte bara kan du använda denna toasty varm mössa som en tomte, men du kan använda den som länk från The Legend of Zelda, eftersom det bygger hans.

Hela processen, från projektering till skapande, tog mig 3 timmar.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Virkade länk från legenden om Zelda Ocarina tid

OK, jag kommer att lära dig hur man virka "Länk" från legenden om Zelda Ocarina tid. Jag har försökt att förklara det bästa jag kan, och att det ser ut honom också. Jag hoppas du gillar det:).Steg 1: material Steg 2: Huvud och ansikte För att st...

LEGO Poe legenden om Zelda Wind Waker

jag inte äger något från legenden om Zelda eller LegoSteg 1: Skaffa bitar förvärva bitar. den gröna bitar kan ändras för varje färg av poe duSteg 2: göra fötter och kroppSteg 3: gör händerSteg 4: lägga till mask och göra facklaSteg 5: lägga till hat...

Hur man gör en kartong legenden om zelda sköld (min design)

Hej,Idag kommer jag att göra en legenden om zelda sköld och du behöver:-Cardboard(11x221/2 inches for shield,extra for dec.)-sax-duct tape(red,silver)Låter komma igång!Kom ihåg detta är wind waker sköld stil med min egen design på den.Steg 1: Shield...

Legenden om Zelda Triforce lampa

SOOOOoooo för min syster fyller 18 år ville jag ge henne något speciellt att hon kunde använda i sin framtida college studentrummet. Hon är ett stort fan av Legend of Zelda, så jag tänkte att det skulle vara det bästa födelsedag nuvarande temat. Jag...

Enkelt sätt att göra pärlstav armband-DIY armband i triple färgade Panama hatt mönster

detta DIY armband handledning kommer att visa dig ett vanligt sätt att göra pärlstav armband i 3-färgad Panama hatt mönster; Det är verkligen enkelt att göra, kommer du njuta av det!Steg 1: gör övre änden 1: a, klipp 5 delar svart nylon trådar varje...

Legenden om Zelda broderier + mönster

jag hade tänkt att göra några mer Legend of Zelda broderier för evigt! Det är en av mina favorit spel serien och Game.Life 3 tävlingen fick äntligen min rumpa i växeln. : D Dessa broderier inramas i tre tums trä hoops, så det är lätt att hänga dem up...

Link's Master Sword från legenden om Zelda: Hyrule krigare

Efter jakt för bra Master Sword replica tutorials fann jag det mest var gjort i trä (som kräver dyra elverktyg och kunnande) eller billigt var gjorda av papper och band. Med konventioner öka deras säkerhetsbegränsningar, inte är många repliker och fa...

Littlest länk - Kid legenden om Zelda kostym

min man, att vara en lång tid ivrig Nintendo fan, märkte att våra 20 månader gamla son kunde se mycket som unga länk från The Legend of Zelda. En Halloween dräkt projektet föddes! Jag måste säga, det tog nästan lika lång tid att pussla ihop som jag h...

Sy en Where the Wild Things Are hatt + mönster!

Är ni glada för filmen? Jag geeking ut över här. Jag är helt klädd denna premiär.Detta är ett riktigt enkelt mönster - hela hatten är endast åtta bitar!LÅT VILDA BRÅK START!Mönstret är på steg 2 - bläddra längst ned i det steget och klicka på PDF-dok...

Legend of Zelda: Link's Hat

TJENA GRABBAR! Så är jag ett stort fan av Legend of Zelda-serien! Och jag gör en serie av hantverk anknyter till det! Någon gång, ska jag göra en spellista med det! Vänligen Visa mig en bild av din hatt!Steg 1: Samla dina leveranserSå du behöver, grö...

Majora's Mask (från den "Legenden om Zelda - Majora's Mask" för N64)

Alltid velat vara som rolig skalle-Kid gått galet (på grund av en ond Mask det älskar att bära) från The Legend of Zelda - Majora's Mask?Jo, bra för dig, eftersom jag gjorde. Jag älskar detta gamla N64 spel och jag byggde min egen mask. I detta instr...

Adventure Time: Finns hatt + mönster

Det ursprungliga mönstret för denna hatt gjordes tillbaka när äventyr tid var en kort visas på Nickelodeon, och sedan efter det misslyckats med att göra något i nätverket, det gjorde det väg till internet. Denna hatt är mycket mer som den ursprunglig...

Foamboard Master Sword (unpowered) från legenden om Zelda Windwaker

Välkommen till en annan instructable från Cairdy hantverk!Nyligen har jag till att göra foamboard svärd och sköldar i stort sätt, och att vara en stor Legend of Zelda-fan, jag började undersöka olika svärd länk svingar. Det visar sig han hanterar öve...

Legenden om Zelda rupier kudde

Jag älskar att ha nördigt tillbehör och inredning runt mitt hus, och jag bestämde mig att klä upp en av min accent stolar med en kudde i stil med en blå rupie från Legend of Zelda. Det var mycket enklare att göra än jag trodde det skulle bli, och det...

Legenden om Zelda musikal bröstet

Som många av er vet Legend of Zelda är en av de mest populära spelserien någonsin har gjorts. Ocarina of Time är förmodligen det mest populära spelet i serien med totalt 7,6 miljoner exemplar sålda under sin livstid. En av de mest ikoniska funktioner...

Legenden om Zelda skattkista med ljud!

Detta instructable visar dig hur man bygger en Legend av Zelda skattkista som gör den ikoniska skattkistan ljud när du öppnar den.Steg 1: material 1/4" Pine plywood. Du kan använda oavsett vilken typ av trä du vill, men tall ser bra ut och är relativ...

Legenden om Zelda Cosplay grupp!

Så detta är de färdiga dräkterna för tre Legend of Zelda kostym jag gjorde. Rekvisita gjordes av min syster och jag gjorde kostym. De enda köpt objekt var skorna. Zelda var den enda kostym som jag hade ingen hand i vardande.Detta är min första gången...

Legenden om Zelda, Triforce kudde

i detta instructable, jag kommer att visa dig hur man gör en Legend of Zelda, Triforce kasta kudde med tunisisk virkning.Steg 1: Steg ett, samla leveranser För detta projekt behöver du följande leveranser och material:Leveranser:Spolar för garnSaxAfg...

Legenden om Zelda dryck glasunderlägg (Pearler pärlor)

Hej alla!Detta instructable visar dig hur man gör en uppsättning dryck glasunderlägg med din favorit retro TV-spel använder Perler pärlor.I denna guide, jag har tagit mönstret för en uppsättning 6 Pac Man tema glasunderlägg, och du kan visa min andra...