LEGO Charging Dockdetta är en kompakt pryl som är kompatibel med iPhone/iPod använder den som en vagga samtidigt ladda din enhet det är inte dyrt som officiella hamnen men fungerar lika bra och du kan också säga att du gjorde det!
Se Steg
Relaterade Ämnen

IPod Lego Charging Dock

Steg 1: Steg 1 Gör en basSteg 2: steg 2Gör ett hål i mitten och göra 4 lager men på andra göra utrymme för laddaren men i 4: e lager inte gör enSteg 3: Steg 3 Sätta en 1 x 8 på framsidan så att iPod inte faller då göra som jag gjorde i bildenSteg 4:...

UMD hållare för lego psp dock

i detta Instructable kommer jag visa dig hur man gör en 3 umd hållare för lego psp docka från magiska silvertejp ungen. Det är en länk till dockSteg 1: utrustning vad du behöver:2 x 2av 818 x 1av 81 x 4 av 10sorry om dem alla att vara gick jag inte h...

LEGO PSP Dock

detta är min första Instructable och det är hur man gör en Lego PSP Dock.Dock var avsedd för "fett" PSP så jag inte vet vädret som det kommer att fungera med PSP slim.Steg 1: Du behöver Här är en lista på delar som du behöver:1 bottenplatta 8 x...

LEGO iPod Dock

Detta är en enkel Lego iPod docka som du kan bygga i en enda eftermiddag. Det är mycket enkelt att göra. Åh, och förresten detta är min första instructable, så jag hoppas du gillar det!Steg 1: Samla bitar 1. 1 16 x 8 plattan2. 4 8x2s3. 8 3x2s4. 12 2x...

Omvandlingsbara Lego iPod Dock

jag har sett en hel del Lego iPod docks på instructables, och jag ville göra en av mina egna. Den som jag gjorde kommer med en front som kan lägga på baksidan att göra ett ryggstöd för din iPod Touch eller iPhone.För att bygga denna dockningsstation...

LEGO iPod docka :)

detta är den LEGO iPod dock gjorde jag eftersom jag inte har en normal en.du behöver:LEGOs (duh)iPod nano 3g (duh!)och... en iPod USB-port.: DSteg 1: första försök att göra alla dessa saker av legos (ledsen men jag vill inte göra det alltför komplex)...

Lätt LEGO iPod Dock

detta är en ganska enkel design för en lego ipod docka som passar de flesta ipods. Denna design var faktiskt hodge-podged från lappar liggandes så de flesta av dem kan ersättas för att göra det kraftigare.Steg 1: delar behöver du följande LEGO bitar....

LEGO Ipod Charging Dock

jag har ser mycket för en att du bara skulle kunna driva din ipod på även it du hade ett stort fall och inte böja din laddning sladd mycket. Jag skapade på som gjorde det, hoppas ni gillar den. Rösta på mig i tävlingarSteg 1: Material MaterialSteg 2:...

Hur man bygger en Lego iPod Touch Charging Dock

jag har skapat en Lego iPod Touch stå som laddar din enhet, alltför! VIDJEBAND några enkla steg, kommer du vara på din väg till laddning frihet.Steg 1: Bas Stack tre 2 x 3 på varandra. Göra detta igen, att göra två av dem.Steg 2: Stativet Nästa, få e...

LEGO IPhone Dock

en cool, mini, Lego iPhone/iPod-docka som du kan bära runt överallt!...

LEGO psp docka

hur man gör en lego docka för psp.its enkelSteg 1: vad du behöver bara försöka räkna prickar...Steg 2: sätt ihop ordna bitar att se ut som dis...Steg 3: allt gjort! det ska se ut dis......

LEGO Ipod docks

jag tröttnade och beslutat att göra vissa ipod docks av lego. Ledsen om bilder är inte bra, jag använde min webbkamera....

Cell Phone Charging Dock (från kortet Box)

jag ville ha någonstans att sätta min telefon och ipod under laddning. Jag beslöt att göra en "laddning docka" från ett spelkort box och tejp....

Elektroniska tillbehör Charging Dock

problemet: Jag hatar tråd röran. Med batterier behöver jag ta ut på alla min elektronik (mobiltelefon, Bluetooth headset, AA-batterier, MP3-spelare, etc.), mitt grenuttag och skrivbord få belamrad helt enkelt. Jag ville ha en lösning på detta och jag...

LEGO telefon Dock

här är en robust liten vagga gjorda av lego att hålla någon telefon är praktiskt för att titta på filmer på telefonen den också passar i fickan för på språng dockningsstation! Det ser bättre ut om dess alla en färg men min rusade! Du behöver: 2 x 4 x...

123D IPhone Charging Dock

när jag gick igenom en butik elektronik avsnitt, jag höll ute i laddning hamnen efter min telefon. Jag insåg hur tråkigt de var så tänkte jag, varför inte jag bara designa en själv? Så använde jag 123D Design för att skapa en bättre och mindre tråkig...

Nintendo DSI Charging Dock

i detta instructable, jag ska Visa/berätta hur du bygga en monter för en nintendo DSI. Nu material jag använt är en nintendo DSI USB-laddare jag fick från Amazon, jag andra generationens ipod shuffle fall, vissa färg, limpistol, något att skära hål i...

Telefon/iPod Charging Dock med Popsicle pinnar.

Jag byggde denna dockningsstation för min iPod 6 Gen med vissa Popsicle pinnar, varmt lim och en billig platt lightning kabel. Det är användbart för följande: iPod 5,6 iPhone 5, 5S, SE. Det kan lätt ändras för varje telefon. Kommentera om du gjorde d...

LEGO iPod/iPhone laddar Dock

detta är lego laddning docka. Om du vill ha full effekt, tror jag du några blå tand talare.Steg 1: Sida en Steg 2: I mitten Steg 3: Sida två Steg 4: sista handen Steg 5: gjort...