LEGO Famas G1 med granatkastareSe Steg
Relaterade Ämnen

LEGO gillar huvud med popcorn box

jag köpte igår en popcorn låda och det kostade mig ett paket! Jag var rensad men förhoppningsvis popcorn var bra!Så jag bestämde mig att återvinna denna enorma Tom popcorn du vill en lego som huvud med få färg och gamla svarta tights.Inget mer :)Låt...

LEGO Portal: Chell med Portal pistol

För min första instructable, beslöt jag att göra något från en av mina favorit TV-spel genom tiderna, Portal 2. I detta instructable är Chell och portal pistol, båda Lego de flesta kroppsdelar kan hittas i olika Indiana Jones anger. Allt annat bara s...

LEGO Dragunov (kompatibel med minifigs)

LEGO Dragunov kompatibel med minifigurer.Steg 1: materialSteg 2: Att göra beståndet Steg 3: Att göra fat och magazine Steg 4: Hur att montera på minifig...

Hur man gör en Lego USB driva med endast 1 verktyg!

jag kommer att låta dig se hur man gör en Lego USB enhet med bara lite Lego, en USB-enhet och något att öppna din USB-enhet.BTW: Tyvärr om bilderna, jag har inte en stadig hand :)Steg 1: Vad du behöver OK, så här är vad du behöver. C1, c2 och c3 är t...

LEGO Technic bil med Arduino + XBee trådlös kontroll

jag var perusing Instructables en fin vinter lördag, när min 8 yo son kom och tittade över min axel och såg detta: av sath02. Min son är ett stort fan av allt Lego, och älskar robotar och bilar, och detta var rätt upp hans gränd. Han lägga omedelbart...

Lego spel bord med lagring från gamla soffbord och låda.

Slå en gamla soffbord i ultimate barnen spela bord. Lego byggstenarna och Hot wheel raceway båda; med förvaringslåda byggt från en gammal låda innehåller alla bitar.Steg 1: Objekt du behöver Ett gammalt soffbordEn gammal låda eller två, från en byråM...

LEGO Visitkortshållare med magnetiseras Gem hållare

så detta är min Visitkortshållare för arbete jag gjort med Legos. Jag hade tänkt att göra detta en stund tillbaka sedan upptäckte Lego faktiskt säljer en visitkort innehavaren uppsättning, det är ganska coolt, men varför spendera $15 när du kan använ...

Driver en Lego NXT robot med en billig borrmaskin batteri / ackumulator

en av de mest viktiga och dyra aspekterna av utforma en mobil robot, är att hitta rätt ackumulatorn som gör att långa perioder av självständig operation. De flesta ackumulatorer är ganska dyra och moderna ackumulator teknologier, såsom LiPos (står fö...

Virka Lego Baby Scarf (med nybörjare Tutorial)

Hej vänner!Jag älskar virkning. Som jag kom över byggsten tävlingen fick jag bara en idé att kombinera virka och lego.Här är en virkad baby scarf med lego. Jag har också gjort garntofsar att göra det vackrare. Barnen kommer att älska den. Jag minns f...

LEGO inriktad buss med styrning.

Hej, detta är min Lego buss som har styrning samt sittplatser i hela fordonet. Den inre sittplatser kan hålla 12 män totalt (2 en sätesrad). Med 3 plats, får du plats 15 i. Det var min egen design och den använder cirka 350 stycken. Det är en bakre h...

LEGO polis lastbil med riktiga ljus

Legos är roliga, men de saknar riktiga ljus. Lyckligtvis för oss har Lego hål fin dimensioner som passar fint med standard LED dimensioner (3mm eller 5mm).Här är en guide om hur lätt en Lego polis lastbil för mindre än $5.Steg 1: Installation av mask...

LEGO HMS Victory med riggning!

Mitt bästa Lego skepp så långt :DJag använde HMS victory för planen, jag bara inte kunde passa 104 vapen på den här, bara 18. xDDen har en planka som glider in och ut (för påstigning) och bara om full rigg, jag planerar på att lägga till segel när ja...

Full storlek Lego gevär med Mini arbetar armborst

jag gjorde detta lego gevär när jag var ca 10. Jag har precis lagt mini armborst för skojs skull.Steg 1: lager Beståndet veck fram och tillbaka. Jag använder 1 x 2 x 4 tunna square på både toppen och botten för att hålla det på plats.Steg 2: Red Dot...

LEGO Gravity Gun med Dr Freeman

detta är min version av Gordon och hans allvar pistol ser ut. Gillar den portal pistolen, den var baserat off utformningen av kooberz, men ändrade.Steg 1: Vapen från The spelet (legofied!) Dessa är några av de vapen som jag använde. Lustigt nog, är p...

LEGO vektor CRB med holografisk sikte

här är det, efter massor av hårt arbete, lego vektorn CRB från kalla av plikt spöken. Det har en hel del arbeta funktioner, till exempel den hopfällbar materiel, som jag är mycket glad över. Jag kommer att göra en tutorial för den holo syn, om några...

LEGO Winter Soldier med delar du förmodligen redan

Detta är i grunden en hur guide. Om du inte gillar resultaten ledsen är jag ny på detta.Steg 1: bitar Ärligt försökte jag bara göra det bästa jag kunde så hör de delar som måste du göra en vinter soldat ser likadana utHawkeye kroppHawkeye benHawkeye...

Uppdaterad - Lightweight hyllor för Legos - skära med Laser gravörens

LEGOs är underbara!Vissa skulle säga LEGOs är för underbara!Min son älskar dem och har utvecklat stor manuell skicklighet genom att bygga många av dem. Från brandbilar till tåg till dinosaurier, har han haft skitkul. Nu är det svårt att lagra dem uta...

Hund Bot: Lego roboten Rover med webbkamera

Här är hur man gör en Lego-robot kan du styra från valfri skärm över wifi. Det har också en webbkamera så att du kan se där din pågående och LED lights för ögonen! Detta är ett stort projekt att göra med dina barn som de kan göra logotypen byggnaden...

Hur man gör LEGO Gummy godis med koks & Orange krossa Soda

LEGO Gummy godis är bra för barn, idéer part och desserter. Min video är en steg för steg handledning om hur man gör Lego gummies med coca-cola och orange krossa soda. Tack för att titta på!...