LEGO hinderbanan - för barnI föregående Instructables beskrivit jag varför jag gjorde en Lego hinderbana. I huvudsak, min son hade sin 9-åriga födelsedagsfest hemma. Han älskar Legos. Och jag menar han verkligen älskar dem. Så, för hans födelsedag, jag skapade en hel hinderbana i trädgården med en Lego-tema. Gör två andra Instructables har jag på några av stationerna jag använde bland annat en Lego Laser Target station och en Lego tryck sensor station. Nu bestämde jag mig att gå vidare och lista över hela banan.

Obs: För integritetsskäl, har jag redacted identiteterna för alla barn inblandade i partiet. Jag vill inte ha några föräldrar arg på mig för att visa sina barn bilder online med alla identifierande element.

Se Steg
Relaterade Ämnen

LEGO Boba Fett kostym (barn)

En enorm Star Wars / Lego fan, min son bestämde att han ville vara Lego Boba Fett. Hans mini figur dräkt var modellerad efter (Lego set 9496 - öknen Skiff)Dräkten var byggd med samma material och teknik som hans Lego Herren Vampyre minifigur kostym.S...

Pirat LEGO Man kostym

Awesome pirat LEGO Man kostym! Barn och vuxna älskade det!!...

3D tryckt fallskärm droppe hink

Jag är en bibliotekarie vid ett offentligt bibliotek & vi är del av ett county system. Under sommaren erbjuder varje bibliotek en annorlunda aktivitet för familjer att komma och göra för att främja kompetens, utbildning och kul! När de har slutfört a...

LEGO Man kostym för barn

jag såg en annan lego man kostym instructable ( och jag var bara TVUNGEN att göra det för mina barn. Jag hittade en fantastisk sida med massor av DC hjältar: http://www.flickr.com/photos/levork/4966756896/in/set-72157603262151483/lightbox/ men mina b...

Barn LEGO tabell

detta är ett litet bord för barn att tänka och bygga med Lego block. Det är ett snabbt och enkelt bygga som tog mig ca en timme.Bordet är gjord av 2 1x4s. 8ft och en liten bit av golvet underlayment plywood. En tunn plywood skulle göra ändå.Verktygen...

2 minuter LEGO skum båt för barn

Inget mer och inget mindre, bara använda en skum göra en båt för min unge på "2 minuter"...Förmodligen u kan intressera i Frigolitskärare dök upp i videon, kanske kommer jag att införa detta senare...För att göra PVC hotwire kniven, se följande...

Lego Indiana Jones-dräkt

förra året såg jag en stor "kompatibel" om att göra en vuxen lego kostym. Jag älskade idén om stora minifig huvudet så föreslog jag detta till min sex år gammal. Han höll omedelbart men höjt ante. "Vad sägs om Lego Indiana Jones?!?" Hu...

Nr-sy Two-Face kostym (Lego Kids Version)

Min äldsta son ville vara "Two-Face" från Batman (aka Harvey Dent) för Halloween i år.Som de åtta - åring var att han var när jag skrev detta Instructable, hans huvudsakliga exponering för Two-Face det LEGO Batman spel.Jag sökte och sökte på nät...

LEGO Man kostym!

Leka med LEGOS är förbi dags för många och jag bestämde mig att göra min egen naturlig storlek mini statyett kostym för Halloween. När jag planerat denna kostym, gjorde jag två för mig själv och en kompis så jag började arbeta på denna kostym tre mån...

LEGO Ninjago kostym

båda mina söner åldrarna 5 och 7 ville desperat bli deras favorit Lego Ninjago tecken för Halloween i år så de frågade mig om jag kunde hjälpa dem. Först var jag lite orolig på men efter en sökning på nätet hittade jag många online tutorials med deta...

Android Lego Bot

I detta projekt kommer vi att bygga en Android Lego Bot. Svårighetsgraden på denna handledning är lätt och är utformad för både vuxna och barn. Det blir två stora sektioner för denna tutorial, huvudet och kroppen.Steg 1: Material och verktyg Material...

Arduino-ning Lego Technic gå Kart

Projektet började som en strävan att hitta ett sätt att kombinera Lego Technic chassi byggnad med billiga råvaror elektronik till motorize och fjärrkontroll användarvänlighet det. Jag undervisar robotics workshop och jag behövde en Lego-baserad platt...

Bygga en Lego Spirograph

Minns du leker med Spirograph som barn? Du vet, roliga växel kuggar du används med en penna för att skapa oändliga ritningar av hypnotiserande kvalitet?Denna vackra lilla bot utför väl nästan samma sak, och det är verkligen inte så svårt att bygga. O...

Bygga på framsidan av ett Lego hus

denna modell av framsidan av en Lego hus är snabb och lätt att göra. Dina barn kommer att njuta av vad du har byggt på nolltid.Material som behövs:1:16 x 16 peg grön bas bit7: 2 x 4 peg blå bitar1: 2 x 4 peg dörren bit1: 2 x 8 peg blå bit8: 2 x 2 peg...

Anpassade kompatibel med LEGO tegelstenar!

Jag har jobbat med polymerlera (FIMO, specifikt) sedan jag var ca 15. Jag har alltid trott det skulle vara snyggt att skulptera anpassade tegelstenar för att använda med min LEGO och Megablocks uppsättningar, men jag har varit ganska illa om hur. Eft...

Lego Head Jar

Detta är en gåva väska för barn som lämnar vår födelsedagsfest. Vi fyllde dem med studsbollar och Hershey kisses. Självklart.Det är super lätt att göra och gör för en mycket tålig liten behållare för play doh.Steg 1: material Material och verktygGerb...

Gjutning objekt i Sugru (gör din egen stearin och metall LEGO minifigurer!)

Varför kasta i Sugru?Denna guide visar dig hur man gör en billig och enkel form av en silikon förening kallas Sugru. Från denna värmetålig mögel kan man skapa en tenn gjutning, för smycken och sådant. Även om en professionell gjutning kommer att leve...

Hur du sätter dina barn till bookworms

Vi vill alla våra barn att göra bra. Vi vill att de ska lyckas akademiskt och socialt, vi vill att de ska vara bra, empatiska människor och senare, ansvarsfulla medborgare. Vi vill att de ska vara glada.Människor är komplicerade men, och det är svårt...

Raspberry Pi kamerabaserade Mikroskop med LEGO delar

Raspberry Pi kamerabaserade Mikroskop, byggt bara från LEGO delar.Version: 11 oktober 2015Introduktion och översiktJagn början jag bara hade idén att bygga en enkel och billig Mikroskop med en raspberry pi och en picam med en justerbar lins. När jag...