LEGO iPod/iPhone laddar Dockdetta är lego laddning docka. Om du vill ha full effekt, tror jag du några blå tand talare.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man bygger en Lego iPod Touch Charging Dock

jag har skapat en Lego iPod Touch stå som laddar din enhet, alltför! VIDJEBAND några enkla steg, kommer du vara på din väg till laddning frihet.Steg 1: Bas Stack tre 2 x 3 på varandra. Göra detta igen, att göra två av dem.Steg 2: Stativet Nästa, få e...

LEGO Ipod/Iphone/Ipad stand!

Heres hur man gör a:LEGO Ipod/Iphone/Ipad stand!Steg 1: Vad du behöverDu behöver a:10 x 4 plattan2 1 x 11 x 64 1 x 24 x 26 x 28 x 2Ingen av dem är plattor om jag säger "plattan"Steg 2: Lägga till basen Ta 2 2 x 1 och 6 x 1 tegel och använda på b...

Enkel Lego iPod/iPhone docka

så var jag trött på att ha att lägga av iPhone på mitt skrivbord för synkronisering, laddning, osv, så jag gjorde en fin liten docka för den. It'sfaily enkel, lätt anpassningsbara och perfekt fungerande. Tyvärr jag tagit inte bilder av processen (jag...

Apple iPod iPhone laddare!

Detta är inte min DESIGN! Detta är matt.e.jenkins design. Bara så ni vet...Detta är min Altoids USB-laddare. Jag gjorde det så det går på ett 9V batteri och avgifter iPod en iPhone. Det är mycket effektivt, men det är mer en nödsituation laddare. Jag...

Lätt iPod Touch laddare Dock

material-7 2 x 2 tjocka block 1 2 x 4 tjocka block 2 1 x 6 tjocka block 1 1 x 12 tunna block 2 2 x 4 rundade tjocka block 2 2 x 6 tunna blockerar 2 2 x 4 tjocka sneda blockerar 1 2 x 6 tjocka block leveranser - IPod laddare tillval-2 1 x 1 dot pussla...

IPhone laddar dock med LED

I denna DIY handledning kommer jag att visa hur du gör din egen laddning docka med LED-lampor.Min docka är gjord för en Iphone 6s plus, så någon telefon med 8 av 16 storlek passar.För din egen telefon kan du enkelt justera storleken på de saker som j...

Giaco oavsett samarbete: DIY trä iPhone laddar Dock

Hej Instructables gemenskapen,Idag vill jag presentera Giaco något för dig. Giaco är en mycket begåvad maker och filmskapare vars projekt har jag följt ett bra tag nu. Tyvärr men han var så långt inte skapa sin egen Instructables på grund av tidsbris...

Enkla men eleganta Ipod/iPhone/mp3player docka.

jag har sett massor av instructables ute för en DIY docka, men ingen verkade fungera med min setup eller har de rena linjer och enkel design som jag ville. Så, efter mycket forskning jag beslutat att designa min egen från grunden.Jag vill gärna veta...

LEGO Iphone / Ipod laddare Dock

Detta är min iphone laddare docka. Det har gjort form lego som så många andra men här använder inget lim och inte förstöra någon lego eller sladdar. Den enda icke-lego del är två små bitar av silvertejp. Det är starka och bärbara och lägger sig platt...

Omvandlingsbara Lego iPod Dock

jag har sett en hel del Lego iPod docks på instructables, och jag ville göra en av mina egna. Den som jag gjorde kommer med en front som kan lägga på baksidan att göra ett ryggstöd för din iPod Touch eller iPhone.För att bygga denna dockningsstation...

Bindemedel klipp dock stå för Ipod/Iphone eller mobiltelefon (nästan för någon gadget)

detta är min första instructable, jag hoppas du finner denna nyttigt.För några månader sedan jag hittade på denna webbplats beröring några instruktioner för att bygga en docka för min ipod 1g med vissa bindemedel klipp. Så snart en få info jag får ma...

Hur man gör en solar laddare för iPod/iPhone-aka MightyMintyBoost

jag ville ha en laddare för min iPodTouch och MintyBoost var definitivt mitt första val. Jag ville ta det lite längre och gör det inte bara laddningsbara men också solar powered. Den andra frågan är att iPhone och iPodTouch har stora batterier i dem...

LEGO Ipod Charging Dock

jag har ser mycket för en att du bara skulle kunna driva din ipod på även it du hade ett stort fall och inte böja din laddning sladd mycket. Jag skapade på som gjorde det, hoppas ni gillar den. Rösta på mig i tävlingarSteg 1: Material MaterialSteg 2:...

LEGO iPod Dock

Detta är en enkel Lego iPod docka som du kan bygga i en enda eftermiddag. Det är mycket enkelt att göra. Åh, och förresten detta är min första instructable, så jag hoppas du gillar det!Steg 1: Samla bitar 1. 1 16 x 8 plattan2. 4 8x2s3. 8 3x2s4. 12 2x...

Gör en Cool iPod/iPhone Dock för någon bil av en VW mugghållare!

Så jag har försökt att tänka på ett bra sätt att integrera någon form av iPod innehavaren i min bil ett tag nu. Jag kör en 2009 Hyundai Accent och det finns ingen riktig plats att sätta din mobiltelefon eller iPod där du kan kontrollera det i korthet...

Bästa iPod/iPhone Car Mount/Dock någonsin

frågan: har du någonsin varit körande längs och sade till dig själv, "det är för lätt. Jag behöver något att distrahera mig. Kanske jag kunde titta på en film." Då kan detta projekt vara för dig.Jag bestämde mig att göra denna bil docka för alla...

LEGO iPod docka :)

detta är den LEGO iPod dock gjorde jag eftersom jag inte har en normal en.du behöver:LEGOs (duh)iPod nano 3g (duh!)och... en iPod USB-port.: DSteg 1: första försök att göra alla dessa saker av legos (ledsen men jag vill inte göra det alltför komplex)...

Lätt LEGO iPod Dock

detta är en ganska enkel design för en lego ipod docka som passar de flesta ipods. Denna design var faktiskt hodge-podged från lappar liggandes så de flesta av dem kan ersättas för att göra det kraftigare.Steg 1: delar behöver du följande LEGO bitar....

LEGO iPod nano docka

detta är en docka för en ipod nano med Lego och adaptern medföljer ipod. Det är en nano anpassning av en annan full storlek lego iPod docka.Steg 1: Förbered adapter och sync-kabel Du kommer behöver förstora hålet i botten av adaptern. En dremmel med...