LEGO iPod nano dockadetta är en docka för en ipod nano med Lego och adaptern medföljer ipod. Det är en nano anpassning av en annan full storlek lego iPod docka.
Se Steg
Relaterade Ämnen

LEGO Ipod Charging Dock

jag har ser mycket för en att du bara skulle kunna driva din ipod på även it du hade ett stort fall och inte böja din laddning sladd mycket. Jag skapade på som gjorde det, hoppas ni gillar den. Rösta på mig i tävlingarSteg 1: Material MaterialSteg 2:...

En annan ipod nano docka

jag vet, det finns många exempel på selfmade ipod docks aroud webben.Men jag tror ingen har gjort det här sättet än.Det passar ganska bra att utformningen av apple och är billigare än att köpa en original iPod.Detta är ett enkelt sätt att ge din nano...

KTZ projekt: DIY iPod nano docka

KTZ projekt: DIY iPod nano dockaSynkronisera med compuerLaddar med pc eller adapterSpela musik med en utgång ampSteg 1: Förbered iPod nanoiPod nano USB till PCUSB-linje5V adapter (du behöver 3, klipp 2 svansar)Box för iPod stativen docka bara för sko...

LEGO iPod nano dockningsstation

i detta Instructable kommer jag visa dig hur man gör en LEGO dockningsstation för din iPod nano. Det är ren, snygg och bäst av allt, det får plats var som helst eftersom dess färg och form är helt anpassningsbara.Vad du behöver:Delar--Vissa extra leg...

Gör en iPod nano docka ur en iPod Mini docka

förklarar hur du enkelt konvertera en gammal iPod betytt för en ipod mini för användning med en ipod nano (både den första och andra gen en gång).Varför?Om du som jag hade köpt en iPod mini och fick dockan för det lämnade över, och nu en iPod nano oc...

IPod nano docka

trött på om din iPod runt? Ja är detta något du kan göra med din iPod docka bit du fått. Ja är detta min första Instructable så gå lätt på mig. Allt jag kan säga är att det är en Lego ipod docka med 33 block (tror jag). Det fungerade för mig och jag...

Gör din egen Ipod Nano docka med Out-Of-The-Box objekt.

Tja, du bara fick din nya ipod nano. Den enda du behöver är en docka. Du har tyvärr ganska ont om kontanter. Bara göra det själv...! Om du väljer att göra detta, Visa mig hur det kom ut.Steg 1: Samla material Om Youve fick en Dremel, använda den.Jag...

LEGO iPod touch docka.

Göra din egen coola iPod touch docka i bara 12 enkla steg! Till skillnad från de flesta iPod-dockningsstationer jag sett, använder den här inte den lilla vita bit som kommer med det.Vänligen betygsätta och kommentera!Steg 1: Basen. Steg 2: Balans fot...

LEGO iPod Touch Dock!

Vi kommer att göra en Lego iPod-dockningsstation. Du behöver:IPod TouchLegosiPod sync sladdSilvertejpSteg 1: Lego ram Gör en Lego ram som kommer att passa iPod in en sladd område.I ryggen, lägger ett vindrutan och väggen. Infoga sync sladdoch förankr...

IPod nano docka (7 genertion)

när jag inte använder min iPod eller det är inte i min ficka, den vilar på mitt bord. Det är inte så praktiskt eftersom det kan vara easly sratched eller kan ramla. Så gjorde jag en liten stå för det som också är en laddning docka. Den är tillverkad...

LEGO Ipod nano 3G iDock

detta är min hemlagade dockningsstation för iPod med lego bitarSteg 1: Base basen med liknande färger och stycken för attatch USB-kabelnSteg 2: Bas 2 andra vinkeln på basenSteg 3: stöd Bitar för att stödja ipodSteg 4: Ipod stöd göra ipod stöd, liknan...

IPod nano docka (2nd generation)

i detta instructable skapar du en awesome dockningsstation för iPod.Vissa delar är optional.warning jag inte är ansvarig för några piratkopierade filer laddas ner via denna docka.Steg 1: leveranser Bilden har alla de varor du behöver.Steg 2: bygga på...

Enkel Lego iPod/iPhone docka

så var jag trött på att ha att lägga av iPhone på mitt skrivbord för synkronisering, laddning, osv, så jag gjorde en fin liten docka för den. It'sfaily enkel, lätt anpassningsbara och perfekt fungerande. Tyvärr jag tagit inte bilder av processen (jag...

LEGO iPod Throne(dock)

jag inte ska göra steg för detta är det bara som en idé. Jag tar bilder med min iPod så att du inte kan se iPod i den. Det är bara massor av block staplade på varandra med en kabel. Det behöver inte vara en iPod kabel kan vara allt annat än du skulle...

K'nex iPod Nano docka

detta är inte min idé! Skicka inte säga jag KOPIERADE cam001001! Detta är bara en förbättring för det eftersom min iNano inte passade.Steg 1: Bygga cam001001's dockaBygga cam001001's docka!Steg 2: ändra Pic 1: bitar U behöverBild 2: Ta bort grå bit p...

LEGO iPod Video Dock

Steg 1: Steg 2: Steg 3:...

Omvandlingsbara Lego iPod Dock

jag har sett en hel del Lego iPod docks på instructables, och jag ville göra en av mina egna. Den som jag gjorde kommer med en front som kan lägga på baksidan att göra ett ryggstöd för din iPod Touch eller iPhone.För att bygga denna dockningsstation...

LEGO iPod docka :)

detta är den LEGO iPod dock gjorde jag eftersom jag inte har en normal en.du behöver:LEGOs (duh)iPod nano 3g (duh!)och... en iPod USB-port.: DSteg 1: första försök att göra alla dessa saker av legos (ledsen men jag vill inte göra det alltför komplex)...

LEGO iPod Dock

Detta är en enkel Lego iPod docka som du kan bygga i en enda eftermiddag. Det är mycket enkelt att göra. Åh, och förresten detta är min första instructable, så jag hoppas du gillar det!Steg 1: Samla bitar 1. 1 16 x 8 plattan2. 4 8x2s3. 8 3x2s4. 12 2x...