LEGO Minecraft områdejag gjorde denna minecraft placera av Legos! Har guld och silver och andra juveler. Plus creeper zombie och människor. Damm, TNT, ficklampa, svärd, pick axe och skattkista också en spindel på trädet! Tog mig inte på lång. Jag dreww i ansiktet med en sharpie
Relaterade Ämnen

LEGO Minecraft Steve

I detta instructable jag ska visa dig hur man bygger din egen Lego Minecraft Steve! Men först, här är några tips för att hjälpa dig!-Sortera ut tegel färger du behöver innan handen-Jag rekommenderar bygger detta på en ren och hård yta, som en tabell-...

LEGO Minecraft Creeper huvud

Hej! I detta Instructable, kommer du att bygga en Lego Minecraft Creeper huvud. Visas den identisk med en ranka huvudet i spelet med en kub huvud. Hoppas ni gillar det!Steg 1: Första lagret Delar du behöver:4 grön 2 x 4 tegelstenar1 ljus grön tegel1...

Hur man bygger en Lego Minecraft Block

detta instruera kan visar hur man bygger en Lego minecraft blockSteg 1: Delarna Att bygga den här behöver en massa grå och tan platta bitar samt tillräckligt platt, slät bitar för en 4 x 4 kvadrat.Steg 2: Lägga ut det nedersta lagret då vänder det st...

LEGO Minecraft 4

någon bad mig att göra enderman de faktiskt sa pleasepleaseplease så här är det se till att kommentera och smash som trädor knappen i ansiktet! Och se till att kolla in min andra lego minecrafts och rösta!Steg 1: Jag kommer att bilden bygga igenSteg...

LEGO Minecraft Creeper & TNT

Hej alla! Jag beslutar att bygga en Lego Minecraft ranka som en speciell, jag inte bygga en hel del minecraft grejer, så jag kommer att göra mer minecraft skapandet som en 40 anhängare särskilda 20 anhängare!När jag bläddrade på instructables, såg ja...

LEGO Minecraft Dog

Hej alla! Jag såg något riktigt cool på internet och jag bestämmer mig att göra det eftersom det finns inga instruktioner. (Jag gillar att göra saker utan instruktioner) En användare på YouTube heter ZaziNombiesoch han gjorde massa minecraft och andr...

LEGO Minecraft Man

Hej alla! Idag kommer jag visa dig hur man gör en lego minecraft man!Steg 1: Bitar Detta är vad du behöver:-8 två-dubbade lego tegelstenar-3 fyra-dubbade lego tegelstenar- och 1 8-dubbade lego tegel.Steg 2: Börja med fötterna Starta genom att placera...

LEGO Minecraft Potion

detta är min lego minecraft potion utifrån det som byggdes av ZaziNombies (http://m.youtube.com/watch?v=6ylhqpJvcOA)Detta är en kort instructable som ger kärnan i hur man bygger en.Steg 1: Base i det här steget gör du två platta tegel tjock bas i for...

LEGO Minecraft TNT

Hej igen! Jo jag sa jag skulle göra mer Lego Minecraft grejer så här är mitt andra projekt, hur man gör Lego TNT.Steg 1: samla tegelDu behöver följande4 x lego 2 x 4 röd2 x lego 2 x 4 vit (du kan sub med 2x2s och 2x1s)Steg 2: ta två av de röda 2x4s o...

LEGO Minecraft bybo

Hej var och en! här är en instructable på en lego minecraft bybo! Vad kunde gå bättre tillsammans? Ingenting! Hur som helst hoppas du käkar har varit bra och du lassies att, utan ytterligare jabber här vi gå.Steg 1: Geting delar Här är alla delar. Vi...

LEGO minecraft flinta och stål

från spelet av block och pixlar LEGO minecraft flinta och stål....

LEGO Minecraft Redstone malm

på jinx.com, såg jag en $25,00 lätta upp redstone malm. http://www.Jinx.com/p/minecraft_light_up_redstone_ore.html?catid=&Preview=1&s=Minecraft Jag hade ett rött ljus-up Lego tegel pjäs, så jag tänkte att jag kan göra en som inte är så mycket peng...

Stora LEGO MineCraft Creeper Bot

Vi kommer att bygga en två fot hög robotic Minecraft Creeper drivs av en LEGO Mindstorms EV3! Om du inte har en EV3 kit kan du fortfarande bygga ranka! Detta skapades ursprungligen för Hjärnan apor i Ann Arbor.Detta är en stor tillbringar veckoslutet...

LEGO Minecraft Hitman version av Steve

Hej stötarna! Jag beslutar att bygga en hitman version av minecraft steve, jag planerar att bygga en normal steve men det finns två personer har bygga den normala steve, så jag beslutar att bygga en hitman version av Steve whick ser mycket häftigare!...

LEGO Minecraft saker

först, detta är en minecraft mini med en yxa.Steg 1: Saker som behövs. Detta är vad du behöver:En svart 1 1 legoEn lego med en sida sak att lägga block på sidan.En yxa. (Från lego Lone Ranger, eller brandmän apparater)En särskild lego bit med Steves...

Hur man gör en Lego Minecraft hacka

om du verkligen gillar Minecraft och alltid tänka på det, bygga saker från det, ens drömma om det, detta är för dig. Jag gjorde det diamant och varje lego tegel är en pixel. Jag hoppas du gillar den.Steg 1: material Om du vill göra en Minecraft hacka...

LEGO Minecraft hacka

detta kommer att visa dig hur man gör en Lego modell av hackan från TV-spelet Minecraft.Eftersom dess 8-bitars stil varje 2 x 2 kvadrat är lika med 1 pixel, så dess exakt med den äkta varan. Dess ca 3-4th faktiska storlek så du kan fortfarande använd...

LEGO/Minecraft Case Mod

detta är ett fall mod jag har tillbringat timmar på, den är gjord av Legos och utformade på LDD (Lego Digital Designer). Detta fall mod är fortfarande ett pågående arbete (behöver hårddiskfack som MOBO fästen). Jag har designat detta fall se ut som 3...

LEGO Minecraft Crafting tabell ugnen och Bed

detta är en lätt möbler som varje minecrafter behöverSteg 1: delar De delar du behöver för att bygga dettaSteg 2: Crafting bänk Grundläggande minecraft crafting bänk i bilderSteg 3: ugn The building of the furnace in picsSteg 4: säng Den enkla proces...