LEGO psp dockahur man gör en lego docka för psp.its enkel
Se Steg
Relaterade Ämnen

UMD hållare för lego psp dock

i detta Instructable kommer jag visa dig hur man gör en 3 umd hållare för lego psp docka från magiska silvertejp ungen. Det är en länk till dockSteg 1: utrustning vad du behöver:2 x 2av 818 x 1av 81 x 4 av 10sorry om dem alla att vara gick jag inte h...

LEGO PSP Dock

detta är min första Instructable och det är hur man gör en Lego PSP Dock.Dock var avsedd för "fett" PSP så jag inte vet vädret som det kommer att fungera med PSP slim.Steg 1: Du behöver Här är en lista på delar som du behöver:1 bottenplatta 8 x...

LEGO iPod Dock

Detta är en enkel Lego iPod docka som du kan bygga i en enda eftermiddag. Det är mycket enkelt att göra. Åh, och förresten detta är min första instructable, så jag hoppas du gillar det!Steg 1: Samla bitar 1. 1 16 x 8 plattan2. 4 8x2s3. 8 3x2s4. 12 2x...

Omvandlingsbara Lego iPod Dock

jag har sett en hel del Lego iPod docks på instructables, och jag ville göra en av mina egna. Den som jag gjorde kommer med en front som kan lägga på baksidan att göra ett ryggstöd för din iPod Touch eller iPhone.För att bygga denna dockningsstation...

LEGO iPod docka :)

detta är den LEGO iPod dock gjorde jag eftersom jag inte har en normal en.du behöver:LEGOs (duh)iPod nano 3g (duh!)och... en iPod USB-port.: DSteg 1: första försök att göra alla dessa saker av legos (ledsen men jag vill inte göra det alltför komplex)...

Lätt LEGO iPod Dock

detta är en ganska enkel design för en lego ipod docka som passar de flesta ipods. Denna design var faktiskt hodge-podged från lappar liggandes så de flesta av dem kan ersättas för att göra det kraftigare.Steg 1: delar behöver du följande LEGO bitar....

Knex PSP docka

här är en original PSP (PSP 1000) dock (eller stativ) som jag gjort av knex. Det finns enkel tillgång till hörlursuttaget och eluttag och kan vinklas i valfri vinkel. Jag skulle kunna skapa en instructable för detta om jag får tid. Så, här är det! (K...

LEGO IPhone Dock

en cool, mini, Lego iPhone/iPod-docka som du kan bära runt överallt!...

LEGO Ipod docks

jag tröttnade och beslutat att göra vissa ipod docks av lego. Ledsen om bilder är inte bra, jag använde min webbkamera....

LEGO telefon Dock

här är en robust liten vagga gjorda av lego att hålla någon telefon är praktiskt för att titta på filmer på telefonen den också passar i fickan för på språng dockningsstation! Det ser bättre ut om dess alla en färg men min rusade! Du behöver: 2 x 4 x...

LEGO Charging Dock

detta är en kompakt pryl som är kompatibel med iPhone/iPod använder den som en vagga samtidigt ladda din enhet det är inte dyrt som officiella hamnen men fungerar lika bra och du kan också säga att du gjorde det!Steg 1: Bas Dock blir inte är bredare...

LEGO PSP inte funktionella med L och R-knappen

Detta är min första Instructable.Steg 1: 1Steg 2:2Steg 3:3Steg 4:4Steg 5:5Steg 6:6...

LEGO PSP innehavaren

Steg 1:Steg 2:Steg 3:Steg 4:...

IPod Lego Charging Dock

Steg 1: Steg 1 Gör en basSteg 2: steg 2Gör ett hål i mitten och göra 4 lager men på andra göra utrymme för laddaren men i 4: e lager inte gör enSteg 3: Steg 3 Sätta en 1 x 8 på framsidan så att iPod inte faller då göra som jag gjorde i bildenSteg 4:...

LEGO iPod/iPhone laddar Dock

detta är lego laddning docka. Om du vill ha full effekt, tror jag du några blå tand talare.Steg 1: Sida en Steg 2: I mitten Steg 3: Sida två Steg 4: sista handen Steg 5: gjort...

Telefon och PS Vita laddning docka (Made med LEGO)

någonsin velat vara kan dock din Smartphone eller PS Vita och ladda den samtidigt. Där många bryggor där ute som kan köpas till en kostnad, men vem vill ha en en tunn plast dock, när du kan göra din egen robust, DIY LEGO docka? Läs vidare för att se...

LEGO iPod nano docka

detta är en docka för en ipod nano med Lego och adaptern medföljer ipod. Det är en nano anpassning av en annan full storlek lego iPod docka.Steg 1: Förbered adapter och sync-kabel Du kommer behöver förstora hålet i botten av adaptern. En dremmel med...

IPod shuffle 2gen lego docka/laddare SUPER lätt!

En lego iPod docka som laddar din iPod shuffle! FUNGERAR BARA MED IPOD SHUFFLE!Steg 1: tegel du behöver 4 2x4s, en böjd 4. 2 2x2s, en 1 x 6Steg 2: bygga.Steg 3: håll byggnad! titta på bilden!Steg 4: Sista steget! Ge en allmän beskrivning av StepJust...

Att göra en tredje Hand med Lego delar

Så har jag gått igenom ca 3 tredje händer från den lokala elektronikaffär (vars namn rimmar med "Styrka"). Och var och en har haft alligator clips lossnar, förlorar greppet i armarna och andra diverse obehag. Så jag bestämde sig för att designa...