LEGO "Pussel" pusselHär ' hur till lösa Lego "Puzzle" pussel.

Se Steg
Relaterade Ämnen

LEGO pussel Box

i följande Instructable kommer att finnas detaljerad vägbeskrivning för att konstruera en utmanande Lego pussel. Lösa detta pussel är ytterligare ett steg för att bemästra dessa kluriga. Jag hoppas du njuta av denna "mind utvecklar" företag!Steg...

LEGO pussel Photogarphy

Jag kommer att visa dig hur man gör en Lego pussel bild.Steg 1: Steg 1)Bygga en Lego vägg. Jag rekommenderar att göra det 1 Lego väggregel bred och så lång som du behöver för din bild.Steg 2: Steg 2)Du kommer att vilja välja en bild på din dator för...

LEGO pussel box nr 2 'Blocket'

Länk till mina andra lådorHej! Detta är den andra rutan i mitt pussel box serie. Jag gjorde en i slutet augusti 2015. Det är en elegant box, med det är enkla, mjuka färger. Men bara för att det är enkelt på utsidan, betyder inte att det är lätt!Det t...

Hur man gör en svår Lego pussel

har du någonsin velat göra ett svårt pussel av LEGO utan hassle av utformning och komplex byggnad? Om så, då är detta projekt för dig!Det finns en Lego Digital Design fil längst ner på denna sida för detta projekt.Du behöver:Massor av legoklossar.Ste...

LEGO pussel låda No.3 "Tvillingar"

Hej :) Detta är min tredje pusslet rutan i serien, tvillingar. Detta pussel fält har en bra balans med svårighet, lagring och unikhet. Inte extremt hårt, men tillräckligt hårt för att vara en bra pussel låda. Den har en unik flytta som delar upp ruta...

LEGO pussel låda nr 1 "Första" (och andra lådor!)

Hej! Efter en lång paus från Instructables är jag tillbaka! Jag har en massa pussel lådor jag har gjort, och jag planerar att lägga instruktioner för dem alla. Jag vill gärna veta vilken jag ska skicka nästa! Ovan är alla för närvarande arbetar och b...

LEGO/knex tegelstenar soma eller pussel kub!

en cool lego pussel kub! Jag tror det är den enda lego pussel som har sektioner!2 000 visningar! Thx alla!Steg 1: få bitar. 6 x 2 tegel = 202 x 2 tegel = 5Steg 2: Se avsnitten. Bygga dessa delar. Du måste göra dem perfekt eller fungerar det inte!Steg...

Nano lego puzzle box

Hejalla detta är min nya nano Lego pussel låda. Den har fem steg och den använder bara en 6 x 6 Stödplatta. Det är en av mina bästa Lego pussel lådor som jag har gjort hittills. Jag har några pix för mech så kan du göra det om du vill.För att lösa lu...

12 st Lego mekaniska pussel (Lime tid)

Med ett par grundläggande bitar kan du göra detta riktigt cool mekaniska (eller förregling eller burr) pussel. Det är en utmaning att ta isär och sätta ihop igen för!Jag kallar detta en Lime gång eftersom den är gjord av lime färgade tegelstenar och...

3 st Lego mekaniska pussel (skär plan)

Detta enkla pussel är en av mina favoriter. Det har har 3 stycken (2 är samma) och tar lite kul glidande och roterande rörelser för att sätta ihop och ta isär.Steg 1: Exakta bitar du använder beror på din samling, det är mer om att bygga rätt former....

LEGO staplade pinnar förregling pussel

Detta pussel glider ihop ganska lätt om du vet tricket! Försök att sätta ihop bitarna i fel ordning och de kommer att blockera varandra från förregling.Steg 1: Delarna Behöver du:nummer-128 1 x 2 plattor-12 2 x 2 plattor-52 2 x 2 plattorSteg 2: Pinna...

Skattjakt för dagis barn

För vår äldste son 6: e födelsedag beslutat vi att kasta honom ett parti, med temat jakt skatt. Barnen var år från 3 till 6, så allt var tvungen att vara inriktad på denna åldersgrupp. Det fanns 10 barn och 11 ledtrådar (som var också pussel eller ve...

Puzzle Box

snabb Lego pussel box. Detta är min andra rutan om du vill ha en instructable för den första som har mer utrymme bara lämna en kommentarSteg 1: I rutan Steg 2: Utanför rutan Steg 3: Rörliga delar Steg 4: Slutmontering...

Pussel safe

Detta är ett pussel som jag skapat. Den använder fyra stift för att låsa center "korken" på plats, och det enda sättet att öppna den är att spinna. Snabb. När centrifugalkraften orsakar alla stiften att flytta ut ur korken, kommer du att kunna d...

Sphero hund pussel

För min magisterexamen i Interaction Design avhandling vid Malmö högskola (Sverige) experimenterade jag med en s.k. sfär, en boll som är ansluten med en smartphone via Bluetooth och kan flyttas av en människa genom ett gränssnitt på en smartphone, fö...

DIY 3D-kub pussel

Designa din egen och 3D skriva ut dina pussel med dessa instruktioner!Detta pussel är baserad på en gammal hjärngymnastik Soma Cube,Kuben är en utmaning för barn och vuxna. Har timmar av roligt. Barnen älskar den.Syftet med detta pussel är att ta isä...

Pussel klockan

jag trodde det skulle vara kul att göra en klocka av ett pussel med en pusselbit flytta runt på en av armarna på klockan, så när klockan slår timmen pusselbiten passar.Jag ville ha min pussel att ha bitar ungefär en tum i storlek, men de flesta pusse...

15 pussel "abri"

Jag har gjort en affisch abri som var inspirerad av den berömda 15 pussel eller schuifpuzzle(dutch). Tanken är att du ska kunna skapa olika eller slumpmässigt över en enda affisch. Så om du blir uttråkad av din affisch på väggen, omorganisera och ge...

Konceptuella pussel: Open Source Learning Lab Kit

Den öppna källkod lärande Lab Kit är ett konceptuellt verktyg för utformningen av kollaborativt lärandemiljöer. Utformat som ett pussel, introduceras rumsliga begrepp på ett lekfullt sätt att göra dem tillgängliga för arkitekter, föräldrar, och särsk...