LEGO telefon Dockhär är en robust liten vagga gjorda av lego att hålla någon telefon är praktiskt för att titta på filmer på telefonen den också passar i fickan för på språng dockningsstation! Det ser bättre ut om dess alla en färg men min rusade! Du behöver: 2 x 4 x 2 slät platta block 4 x 1 x 1 mini hendrick block eller 2 x 2 x 1 6 x 1 x 2 platt block 4 x 2 x 4 platt block 4 x 1 x 2 grill block (tillval till smidig top) 1 x 1 x 4 platt blockera 1 x 4 x 4 eller 2 x 2 x 4 platt block 2 x 1 x 2 enda gångjärn set 1 x 2 x 1 dubbla gångjärn set
Se Steg
Relaterade Ämnen

Kort telefon Dock/vagga

återanvända gamla kreditkort och/eller kort till en telefon docka. Detta DIY telefon dock kan montera nästan vilken telefon som helst i liggande och stående orientering. Denna telefon dock kan också monteras på ytor som laptop hörnet eller tabell för...

UMD hållare för lego psp dock

i detta Instructable kommer jag visa dig hur man gör en 3 umd hållare för lego psp docka från magiska silvertejp ungen. Det är en länk till dockSteg 1: utrustning vad du behöver:2 x 2av 818 x 1av 81 x 4 av 10sorry om dem alla att vara gick jag inte h...

Kork styrelse telefon Dock

Jag ville göra en telefon docka ur skogen, men tyvärr har jag inte dessa högteknologiska verktyg för skärning och borrning det. Så, jag bestämde mig att använda vissa kork ombord istället (nära nog).Inspiration från:Vad du behöver:Kork överklagandenä...

Ekologisk telefon dock

Rutger Semp0892463Jag är en andra året EE major efter valbar kurs på "att göra", e.g. 3D utskrift, lasercutting, vakuum bildar etc. och för mitt uppdrag som jag har valt att utforma och skapa en ekologisk telefon dock. Tror bonsai med USB-stöd.J...

Knex telefon dock mod2

lite som min första telefon dock men förbättra det är miles bättre! =]Steg 1: Samla dessa bitar. Få dessa bitar =]Steg 2: Botten Nu kan börja med att göra bottenSteg 3: Toppen Nu att göra den översta bitenSteg 4: att gå Nu för att sammanfoga dem till...

Telefon Dock ur Knex

inte vara alltför menar detta är min första INSTRUCTABLE:). Detta är hur man gör en telefon dock ur Knex. Jag vet inte vilka telefoner det håller men det har min Sony Ericsson W810i.Steg 1: Vad vi behöver! Vi behöver detta...Steg 2: Botten Vi kommer...

LEGO PSP Dock

detta är min första Instructable och det är hur man gör en Lego PSP Dock.Dock var avsedd för "fett" PSP så jag inte vet vädret som det kommer att fungera med PSP slim.Steg 1: Du behöver Här är en lista på delar som du behöver:1 bottenplatta 8 x...

LEGO iPod Dock

Detta är en enkel Lego iPod docka som du kan bygga i en enda eftermiddag. Det är mycket enkelt att göra. Åh, och förresten detta är min första instructable, så jag hoppas du gillar det!Steg 1: Samla bitar 1. 1 16 x 8 plattan2. 4 8x2s3. 8 3x2s4. 12 2x...

Omvandlingsbara Lego iPod Dock

jag har sett en hel del Lego iPod docks på instructables, och jag ville göra en av mina egna. Den som jag gjorde kommer med en front som kan lägga på baksidan att göra ett ryggstöd för din iPod Touch eller iPhone.För att bygga denna dockningsstation...

MINI Cooper telefon Dock

Efter fönstret bröt monterade telefon dock köpte jag online innan jag ens skulle kunna använda det jag bestämde mig att ta saker i egna händer och bygga en docka som integrerar lite bättre med min bil.Den tidigare ägaren av min MINI bort eller lyckat...

Telefon Dock

vi alla har mobiltelefoner som behöver laddning, så låter förvandla vardagliga åtgärden till något som är estetiskt tilltalande. Denna Barken laddning telefon dock är inte bara robust vacker men mycket pragmatiska också. Sammanställning av telefonens...

Diskett telefon dock

detta är min ta på en telefon dock gjord av 3,5-tums disketter.Jag ville att det är en robust, ren göra, bara ville jag hela diskar som ska användas och inget lim.För detta behöver du4 disketter8 buntbandsaxBorr och 3 eller 4 borrspets mmSticky tack/...

Snabb enkel billig telefon Dock + passiv högtalare + tillbehör arrangör gamla Skrivbordskalender med

Hi! Här är en Instructable som visar hur jag gjorde en telefon dock med hjälp av en gammal stationär kalender jag hade liggande. De är gjorda av tjock kartong och robust nog.Denna inställning kommer...1. hus telefonen & orientera det på en bekväm vin...

LEGO iPod docka :)

detta är den LEGO iPod dock gjorde jag eftersom jag inte har en normal en.du behöver:LEGOs (duh)iPod nano 3g (duh!)och... en iPod USB-port.: DSteg 1: första försök att göra alla dessa saker av legos (ledsen men jag vill inte göra det alltför komplex)...

3D utskrivbara telefon Dock

3D utskrivbara telefon Dock/StandHej, mitt namn är Zane, jag in detta i 3D utskrift tävlingen!Syftet var att hålla telefonen på ett skrivbord eller bord så att det kommer att stå där och ta betalt. Du bör också kunna se telefonens skärm om du får ett...

Lätt LEGO iPod Dock

detta är en ganska enkel design för en lego ipod docka som passar de flesta ipods. Denna design var faktiskt hodge-podged från lappar liggandes så de flesta av dem kan ersättas för att göra det kraftigare.Steg 1: delar behöver du följande LEGO bitar....

Retro telefon Dock från skrot

så finns det billiga plast lastkajer eller dyra Etsy produkter som är i princip bara loggarna vidarebefordras för att hålla basen av en telefon. Jag gillade inte båda alternativen. Om du har en tablesaw, lim, klämmor, sander/sandpapper och skrot trä,...

Nördiga telefon dock

jag ville ha en docka för telefonen (samsung i9000) för kontor och ville att det skulle passa med temat för företaget. Jag beslutade att använda en hårddisk som bas och en pinne ram för dockning portarna. Telefonen laddas via en anpassad USB till mol...

LEGO IPhone Dock

en cool, mini, Lego iPhone/iPod-docka som du kan bära runt överallt!...