LEGO telefonen Car Mount[På första plats, ledsen för den dåliga engelsmännen eller något fel i texten.]

Jag har sett många andra projekt där människor använder Lego för att göra en telefon montera, men jag tror att jag kunde göra det på mitt sätt.

Jag har en gammal telefon som jag inte använder längre, och jag väljer att använda den endast för GPS-navigering i min bil.

Folk frågar alltid till mig: "Oh! Varför du inte använder en billig telefon montera?"

Och detta är alltid svaret: "av två skäl: Jag gillar inte den typen av telefon mount och detta är DIY!"

Innan jag börjar projektet tror jag i vissa egenskaper som måste ha:
-Flyttbara
-Billiga *
-Stadig

Det är anledningen till att jag väljer LEGO att göra det.

* LEGO är mycket dyrt i Brasilien, men jag har en stor låda med det sedan jag var liten. Så, jag lägger inte ett mynt för att göra detta projekt.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Bästa iPod/iPhone Car Mount/Dock någonsin

frågan: har du någonsin varit körande längs och sade till dig själv, "det är för lätt. Jag behöver något att distrahera mig. Kanske jag kunde titta på en film." Då kan detta projekt vara för dig.Jag bestämde mig att göra denna bil docka för alla...

Billigt och enkelt iPod (eller gadget) car mount

jag köpte nyligen en iPod touch och en skyddande fall att gå med den.När du använder iPod i min bil, funnit jag verkligen det besvärligt att byta spår under körning. Du kan bara hoppa över låtar efter att trycka på knappen hem först och sedan svepa ö...

Laptop Lego webbkamera/gadget Mount

här är ett sätt att montera en webbkamera eller i mitt fall en högtalare till en laptop.the design kan lätt ändras för bästa passform.Steg 1: leveranser samla dessa Lego bitar i din favortite färgerSteg 2: Extra delarhålla några extra Lego bitar händ...

Lätt Lego telefonen står

igår fick jag en app för att göra stop motion filmer och min pappa lärde mig grunderna. Han frågade om vi hade någon Play-deg, men det gjorde vi inte. Så han kom på denna underbara idé! Han är ett geni! Och idag jag ska visa dig hur man gör denna sup...

Bindemedel klipp telefon Car Mount

Yo, detta instructable har en av de mest onekligen, oändligt mycket användbara office objekt någonsin gjorts: The bindemedel klipp. Du kan hitta dem nästan var som helst, och deras användningsområden, både avsedda och repurposed, är obegränsade. I de...

Hur man gör en LEGO® telefonen/tablett laddare

en IHome baserad design att hålla telefonen under dess laddning. Det kan hålla tabletter, men kan du toake en lite bredare bas.Steg 1: Att göra laddning blocket -behöver du Legos och en USB-kabel laddare för din enhet. (Jag använde android) Du kommer...

Roterande Car Mount för iPhone ur återvunnen elektronik och Garage skräp

samtidigt förbereda sig för en lång roadtrip, bestämde jag mig till att göra ett par mods till min pickup för systemövervakning och bekvämlighet. När du lagt till en USB-port i min dash för iPhone laddning, jag la en OBDII wifi dongle och hämtade en...

Universal cellphone spidey-griper / car mount / stå

jag gjorde denna random hacka ca 9 månader sedan och har att leva med det och använder den hela tiden. Jag fick till där jag slutade märka det och bara använde den. En vän påminde mig att skicka det till instructables.Vad är det? Det är en tjock viny...

Raffinerade iPhone Car Mount

detta är en följeslagare till prototyp klädhängare bil mount jag gjort för min telefon (se: Stegen här är mestadels: åtgärd, åtgärd, åtgärd.Jag använde 15A conduit, böjda ändar (till min telefon uppmätt tjocklek) och tejpade dem för scratch skydd. Då...

Hemgjord iPhone car mount

jag ville ha min telefon där jag kunde enkelt referera till det som en GPS, samt att det bildmaterial medan du lyssnar på musik. Jag vill inte något fult att montera på min vindruta eller komma ur en mugghållare på andra sidan av mitt hjul, eller köp...

Anpassad telefon/GPS car mount adapter

detta instructable visar dig ett billigt sätt att göra en egen telefon/GPS fäste för din bil utan lim eller skruv.Jag letade efter ett sätt att montera min iPhone i min bil i en position som tillät mig att enkelt se skärmen utan att behöva titta bort...

Göra en $2 justerbara Smartphone Car Mount i 10 minuter

göra du någonsin vandrar gångarna i butik efter butik söker precis rätt sak att hålla din telefon/GPS/mobil enhet medan du kör? Det finns massor av dessa på marknaden men jag har aldrig lyckats hitta en som arbetade i min konstigt formad Scion XB. I...

Anpassningsbar lego telefonen fallet

Detta cool och funktionella lego fall är inte bara häftigt men också vansinnigt roligSteg 1: Få bitarJag har så många legos var det svårt att hitta rätta. bilden högst upp visar legos du behöver. det söta med detta är kan du ändra design som passar a...

Handhållna Transceiver (HT) car mount

Handheld radioapparater är roliga att använda, men ham radio växel kostar mycket pengar. De flesta människor börjar med en handhållna transceiver (HT) innan de får större och mer utrustning. Detta låter dig montera din HT i bilen istället att använda...

Universal SmartPhone Car Mount

Jag använder min smartphone som min navigationsenhet när jag reser med min bil. Jag var aldrig helt nöjd med dem. efter att ha ägt flera kommersiella smartphone fästen kan jag försäkra er. De har en tendens att vicka runt eller att vara ett elände at...

LEGO Smart Car

i detta instructable jag kommer att visa dig hur man bygger en "Lego Smart bil".Steg 1: Få material Vad du behöver är...4---små hjul med däck (svart däck och vita hjul)3---4 x 2 tunna block (vita block)2---4 x 2 tunna hjulsidor (vit täcker)2---2...

Lego Plane-Car

Bygg en awesome plan-bil! Det kan sätta in i en bil. (Jag kommer att göra anvisningarna för att göra bilen senare.) Lappar som ligger precis bredvid modellen är bitar behöver du nästa.Steg 1: Få dina pjäser!Få dina pjäser! Nästa är instruktionerna fö...

LEGO Sports Car

i detta Instructable, jag kommer att visa dig hur man gör en sportbil av Legos. Denna sportbil är mycket enkel att göra och tar inte mer än 10-15 minuter. Lycka till! :) Material: - Detta Instructable - LegosSteg 1: Basen av bilen Använda dessa delar...

LEGO telefonen fallet

detta är mitt Lego telefon fall 1: du har få en 6 av 8 eller större im användande en 6 av 8 2 sätta 2: sätta 2 4 av 2 Lego tegelstenar på en sida göra detta tills du har en 3 hög vägg av du vill kan du sätta en 2 av 2 tegelsten i mitten 3 : sedan sät...