Light Bulb oljelampaInstructables projekt:

Att göra min lampa olja projekt baserat på ett fotografi såg jag på internet. Jag kommer inte lägga upp bilden här som det kan vara upphovsrättsskyddade. I min forskning jag spårat konstnären har glömt hans namn detta var tillbaka i 2013 som jag inte kunde hitta denna förmodade konstverk återvunnet som säljs för $750,00

I mitt sökande att lista ut ett sätt att göra min egen kan jag över instructables och andra som hade gjort sin på version eller en inspirerad av den. Detta får mig att hoppa framåt med bättre förståelse.

Här är en länk som kan hjälpa dig att komma igång med Magnelectrostatic gjorde han den tunga lyft.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Light bulb snöglober

om du letar efter ett annat projekt att göra med en gammal glödlampa lampa här är en snowjordklot du kan göra.Jag gjorde ett par versioner; en, jag gjorde med den lampa liggande på sin sida, den andra stilen står upprätt med ett led ljus som ett stat...

Light Bulb saltkar

jag letade runt, efter att jag såg en handledning om hur att urholka en glödlampa, speciellt här en: http://www.teamdroid.com/diy-hollow-out-a-light-bulb/I kommentarerna i denna artikel nämnde någon att elektrisk tejp och ett lock skulle tillhandahål...

Återvunnet Light Bulb lampa

Hälsningar, andra beslutsfattare och Välkommen till min första någonsin Instructable! Detta Instructable har skrivits in i ett antal olika tävlingar, så håll ett öga på den.Uppfinningen av glödlampan revolutionerat världen av elektrisk belysning. Det...

Light Bulb lampa: Ett annat alternativ

jag såg alltför posta av glödlampan lampan annonsen fick började arbeta på min egen. Jag hoppas kunna lägga ut en instructable innan någon annan gjorde, men BUMPUS slå mig till det (jubelropet kompis!)DETTA INLÄGG ÄR INTE TÄNKT ATT PRESENTERA ETT "BÄ...

LED Heart Light Bulb lampa för alla hjärtans dag

Jag har skapat en ledde hjärta i en glödlampa lampa för alla hjärtans dag i år.Steg 1: Titta på videon!Vänligen prenumerera på min YouTube-kanal!http://www.techydiy.orghttp://Facebook.com/techydiyhttp://Twitter.com/techydiySteg 2: Delar krävs De dela...

Platt botten - Light Bulb vas

Jag är säker på att du har sett en hel del lampa vaser.Jag gjorde också en tid sedan, men jag aldrig använt den.Den främsta anledningen, jag tyckte inte det faktum att det behövs någon form av stativ eller stöd.På grund av formen, kan inte det stå si...

Light Bulb ljuskrona

använda gamla glödlampor för att skapa en ljus ljuskrona.Steg 1: Verktyg och grundläggande material Behöver du:AvbitareTång nål näsaRitsning pennaWireKedja (kan vara från gamla smycken)Dekorationer (från gamla smycken)GlödlamporKlädhängareStearinKrit...

Light Bulb blomvas

Idag kommer jag att lära dig hur man gör en snygg blomvas ur en gammal lampa som du lätt kan hitta i ditt hus eller gå och köpa i butiken. Storheten i detta projekt är att du kan dekorera din lampa men du vill och det kostar lite eller ingen pengar a...

Light Bulb vas

en mycket enkel men elegant vas, tillverkad av en glödlampa.Nyligen kom någon med en fri energibesparing glödlampa för varje hem. Så gjorde jag något från en gammal utbränd lampa som den nya en ersatt. Lampan var urgröpt, och sedan avbröts på ett enk...

Light bulb - Terrarium

förvandla en trasig glödlampa till en mini terrarium...Detta instructable är längre än andra lampa-terrarium instructables.Detta beror på den fot bit och också grejer du sätter inuti lampan.Njut!Steg 1: säkerhetDu behöver följande säkerhetsutrustning...

Jack-o-lantern light bulb

Hello. Detta är en post i en 2013 Halloween dekoration tävling.Jag tog en enkel lampa, urgröpt det, målade orange från insidan, målat en Jack-o-lantern ansikte och sätta en veke i den.Detta instructable är starkt baserat på flera andra ' duglig som o...

Light Bulb uppvärmd svart vitlök ugn

detta är min lampa uppvärmd, mycket billig svart vitlök ugn. Jag använder en Huskee tuff kille EPS svalare fodrad med aluminiumfolie (reflekterande sida som vetter inåt, säkrade med Elmers lim-All), med kakel foder botten för att ge burkar en yta som...

Light Bulb lampa

efter att ha sett detta foruminlägg I stum-grundades som, Brooklyn industriell Designer Sergio Silva, sålde dessa par lampa lampor för $650! Så, med mina kreativa sinnen stickningar, jag gick rensning runt huset för vad som skulle bli en mycket billi...

DIY E14 till E12 Light bulb adapter från en E14 glödlampa

efter min far köpte LED-lampor online, vi var mycket besviken att lökarna var för liten för de gamla uttag. Eftersom några av de gamla glödlampor brändes ändå, beslutat jag att upp-cykla dem till mode adaptrar för de nya glödlampor. En E14 till E12 a...

Light Bulb passande

Hej.Jag är alltid att göra tillägg och anpassa vår belysning i hela huset för användning med min frus projekt, eller min.Vi behövde en förlängning att placera en varm lampa i ett område med mögel - tydligen det gillar inte ljus och värme. Av jag gick...

Light Bulb Lamp

Detta är min version av glödlampan lampan, det har faktiskt alkohol i den, men det fungerar också. Basen är en grov bit av bambu (eller något liknande). Min syster tog bilder, ser bra ut, inte sant?...

Light Bulb räkor akvarium

jag vet, jag vet, det finns redan två instructables (så vitt jag vet) om att göra en glödlampa akvarium, men min har steg för steg instruktioner med bilder för varje stegSteg 1: Få ditt material behöver du:MATERIAL1 jordglob lampa1 kappa hangar1 4" l...

Gör din egen LED Light Bulb testare från 9V batteri!

När jag köper LED lampor online, jag alltid vill se till att de fungerar innan jag går igenom den långa och tröttande processen att installera belysningen. Installation av LED-lampor bara för att finna de inte fungerar skulle vara något irriterande s...

Hur man gör Light Bulb vas

Jag såg upcycled lampa Vas i en tidning och trodde min mamma behöver som! Jag visade Mike bilden och sa att han skulle försöka göra en för henne. Så han gjorde. (Vilken kille!) Han har gjort en hel del olika stilar av dem de sista åren. Jag fångade s...