Liten Motor före Engineering Masco G1Detta är ett projekt skapat av Mr Kurtz före Engineering klass.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Liten motor lampa

Kolla in min Etsy shop: igloostudioinc.etsy.comJag har velat bygga en V̶8̶ V12 motor soffbord sedan jag först såg en på Top Gear. Mitt vardagsrum verkstad är inte utrustade för att hantera ett så stort projekt men jag blev inspirerad att göra något f...

Hur man fixar gräsklipparen / liten motor

Länken är nedan. Jag skapade en video blogg om fastställande av en gräsklippare. Det är en steg för steg process. Det var mycket enklare än tar tusen bilder och skriva allt som jag ville säga. Det är mycket professionell och beskrivningen kan du hitt...

Hur man ersätta liten motor Starter rep (dra sträng)

i den här videon visar jag dig hur man sparar pengar och ersätt din lilla motorn dra/Starter rep själv på mindre än 20 minuter.Här är reservdel som jag använt - http://amzn.to/16jO4y1Som många av er vet, ligger min kanal fokus på DIY och bli mer själ...

DIY liten motor pump

Hej killar!...Detta instructable hjälper dig att bygga din egen motorpump...denna motor fungerar på principen om centrifugalkraft...Jag har byggt en liten motor pump med en liten motor... u kan bygga det med hjälp av en stor motor för...Steg 1: Delar...

Liten motor handbok

Lära sig att ta isär en motor är värdefull information som du kan använda om något är fel med någon av era, till exempel en gräsklippare.Material:De material du behöver är:5/16 i ½ i, och 10 mm uttagVridmoment enhetsstorlek T20Lampklapp⅜ i enhetsfält...

Liten motor arbete av väte

väte används i experimentetProduktionen av aluminium interaktion med kaustiksoda det lagras och skriva in direkt i AlcarberatirNågot mycket viktigt användning lågan blockerare reboundSteg 1: videohttps://www.youtube.com/watch?v=MqRa2jlHI4s...

Liten motor Rewind Starter dra sladden och hantera byte

jag nyligen kom in i besittningen av en extremt begagnad snöslunga (tack Scott). Det kom med en elstart, men utan en pull-sladd. Det måste ha varit drog ut, eller snäste men jag hade inget emot mycket, det är tills elstart inte längre var verksamma s...

Bygga en billig Sterling motor

vad är en Sterling motor?En Sterling motor är en mindre känd motor som körs av en differential temperatur, snarare än en konventionell bränslekälla. Enkelt uttryckt, en del av motorn helt enkelt måste hållas varm, och en annan del måste hållas kallt....

Göra din egen miniatyr Electric Hub Motor

i-wheel electric drive motorer utgör en effektiv metod för att tillhandahålla propulsion fordon som annars inte var utformade för att ha drivande hjul.Det vill säga är de bra för EV hacking och omställning. De är kompakta och modulära, kräver inget s...

3 mini motors

fotot ovan visar den minsta av de tre mini motorer som sitter på en femöring. Alla tre motorer fungerar på samma sätt och bygger på experiment gjort på en annan motor som var Publicerad i Instructables ett par månader sedan. Du kan visa detta instruc...

Motorsåg ficklampa (Gasa motorn drivs spotlight)

jag har velat prova det här ett tag så galen som det låter; gör en mini electric generator med en liten motor och en löpband motor, Lägg till detta att vissa bilstrålkastare och du får en mycket stark ficklampa/spotlight.En elmotor är i grunden en ge...

Motorsåg bar olja reparation med shop vac

Kedja och bar på min Stihl MS170 motorsåg var torr som ett ben. Det fanns gott om bar olja i tanken men ingen var som matas till svärdet och kedjan. Precis innan jag förstod vad som pågick var jag få rök medan såga ner träd. Höger sedan kedjan låst f...

Acrylic motor reducer

Hej.först kan igen tyvärr om språket om du tror att jag använda ett annat ord för en bättre förklaring låta mig veta.I mitt arbete som jag måste göra en massa olika saker, denna motor reducer skulle användas för en 1.2 Mts roterande logotyp använder...

BLDC Motor Control med Arduino, bärgades HD motor och hallgivare

det finns ett stort intresse dessa dagar bland hobbyister kontrollera borstlösa DC (BLDC) motorer, som har bättre prestanda och bättre energieffektivitet övertraditionella DC-motorer, är men svårare att använda. Många off-the-shelf produkter finns fö...

Komplett Motor guide för Robotics

Roboten är en elektromekanisk anordning som kan reagera på något sätt till sin miljö, och ta självständiga beslut eller åtgärder för att uppnå en viss aktivitet.Roboticists utveckla konstgjorda mekaniska apparater som kan gå själva, vars rörelse måst...

Grundläggande elmotor Masco G37

Användningen av detta instructable gör att vem som helst att skapa en liten motor. Genom att använda vissa grundläggande material, kan du bygga en motor som snurrar. Den använder de grundläggande principerna för en motor, spolen bildar en elektromagn...

Gör en liten men kraftfull 30 Van De Graaff generator

vad är en Van de Graaff generator? Du kanske undrar, Jo det är en elektrostatisk maskin som bygger upp en extremt hög spänning kostnad på en metall sfär. Det uppfanns av Robert J. Van de Graaff 1929.det fungerar så här: du vet hur när du scuff dina s...

Motor Spinner

jag först gjorde det här när jag var lurar med motorer, bifoga ett batteri och leting det spinn ut, det varade inte länge eftersom batteriet inte skulle bo.sedan gjorde jag en spinnare med ett batteri är anslutet till det, det fungerade bra men det v...

Gem Motor

Nyligen, en av mina barn visade mig en cool liten motor design han hittade på internet med en AA-batteri, en liten neodymiummagnet och lite tråd. Det påminde mig om en liten motor byggde jag först när jag var tonåring. Jag minns att göra motorn från...