Ljud ben hörlurarTanken med projektet är att visa skönheten i snöflinga. Detta ljud ben hörlurar är inspirerad av

snöflinga, som snöflinga är en av de vackraste sakerna i världen. Här hörlurar använder ljud ben enhet, istället för att använda traditionella högtalare.

Se Steg
Relaterade Ämnen

FULL ljud från dina hörlurar... Gratis

detta begravdes i en Instructable jag gjorde om skräddarsydd hörlurar <> och tänkte denna del var "betydande" eftersom jag inte har sett den publicerad någon annanstans... Om jag har fel, låt mig veta och jag ska tillskriva det.Jag bryr mi...

Switchbox för din ljud/hörlurar

Om du är som mig och har problem att byta ditt ljud med hörlurar i din dator.Material lista:• 1 dual channel-växel (för stereo) - Mod. 17203 i detta fall;• 3 kvinnliga P2 (3,5 mm) i mitt fall - från gamla pc ljudkort;• 1 mini box - jag vet inte var j...

Utforma Awesome Videogame ljud

jag har varit en videogame designer för de senaste åren - jag har arbetat på en mängd olika spel, från homebrew grejer för Game Boy Advance, till riktigt udda konstiga saker som sjöman, för Sega Dreamcast, till big-budget blockbusters som the Sims 2...

Slår av Chris & Mohsen: DIY hörlurar (Made från lego tegelstenar)

Välkommen till denna tutorial att bygga hörlurar av Lego tegelstenar! Vi är mycket tacksamma att du vill sätta din plast leksaker i en cool användning. Först kan, innan vi sätter igång med alla DIY grej, något gå fel. Ibland hade vi även problem, frä...

Billiga akustiska Simulator (Crossfeed) för hörlurar

Hej! Välkommen till min andra instructable! Glöm inte att betygsätta och kommentera! : DFörst och främst, vad är en "akustisk simulator"?Det kan vara något att simulera effekten av att vara i ett rum, att skapa en effekt av öppet utrymme, eller...

Göra din egen anpassade hörlurar

så för några veckor sedan bestämde jag mig för att göra mina egna hörlurar, så jag bestämde mig som skulle vara mitt sommar mål! Nyligen beslöt jag att göra en och göra en instructable för det! Så just nu ska jag bara stänga upp och visa er bilderna!...

DIY Bluetooth telefon kontrollerade BB-8 Droid med Arduino UNO

Jag är ett stort Star Wars fan och när jag såg Star Wars: The Force vaknar tänkte jag att jag behöver en BB-8 droid. Det var häftigt hur detta lilla område flyttade i filmen. Så jag bestämde mig för att jag ska göra denna droid som baseras på Arduino...

Göra en ett rör Radio

Det här är min post i Vintage tävlingen. När jag läste av tävlingen sponsras av Crosley, var det första jag tänkte på tube radioapparater. Jag har velat försöka bygga en tube radio för ett tag, så här är en instructable på hur jag gjorde det. Om du g...

Binaural lyssnande anordning

Jag har alltid varit intresserad avtelepresence system sedan universitetet och utvecklat en enkel en för min mästare.Ett telepresence system ger en illusion av närvaro. Detta kan användas för att hjälpa dig att vara närvarande i ett affärsmöte i utla...

Bärbar gitarrförstärkare

elektriska gitarrer är roliga instrument för att spela och utan en förstärkare är svårt för alla att höra ljud kommer från gitarren. Elgitarrer ger mycket unik låter jämfört med en akustisk och distorsion och tonar alternativ gör det ett mer mångsidi...

LittleBox | Raspberry Pi PC

under det senaste året och ett halvt har jag köpt fyra hallon Pis. Varje Pi har varit centrum bit av fyra olika projekt.Den första Pi navigerar FishPi Proof-Of-Concept fordonet, andra hanterar av FishPi POCV Base-tågstationen, tredje har tätt packat...

Låter lyhörd LED ram

Detta är en produkt som jag kom till craft i min digitala multimedier klass. Projektet var till en punkt att vara en lösning på ett långvarigt problem för mig. Problemet är att när på en dator jag använder ljud bevis hörlurar och hade en tendens att...

Raspberry Pi baserade RFID Music Robot

Ett par veckor sedan, såg jag den här riktigt cool Raspberry Pi baserade RFID-baserade kassettbandspelare. Det sprang PiMusicbox och tillverkare skapade en modul till kontroll PiMusicbox via RFID. Detta skulle vara perfekt för min tre år gamla dotter...

Pinebox bärbar dator

Detta är en multi del instructable för en bärbar Raspberry PI dator och utvecklingssystemet:Är det en Pi, i en låda, en låda av tall, därav namnet: PInebox!Användningsområden:Bärbar Linux dator/laptopRaspberry Pi maskin-och programvara projektet utve...

Enkel, Powered Pocket förstärkare

detta är en liten powered förstärkare som ansluts till en 1/8" stereo jack och accepterar samma. Många människor vet ingenting om förstärkare kretsar och skulle har ingen aning hur man gör en, så varför inte vi låta ett företag gör kretsen, och sedan...

Magnetremsa kort spoofer

detta instructable visar hur du använder en elektromagnet, en enkel förstärkarkrets, och en personlig musikspelare att inducera signaler i en magnetremsa kortläsare, orsakar det att tror att du har swiped ett kort genom den.Detta instructable förutsä...

Talkbox utan rör!

Såg jag en YouTube-video en dag om hur du kunde få talkbox ljud med hörlurar och en dator. Detta är mycket cool. Vad du behöver: hörlurar/Apple hörlurar (inte kan använda de som Linda runt ditt huvud om du inte har en enorm mun) en dator med Internet...

Trådlös Bena Dirigerande Headset (hörlurar)

I detta Instructable ska vi göra en sol trådlösa hörlurar som använder Bena Dirigerande talaren för att spela musik. Denna hörlurar kan kontroll multimediaspelare grundläggande funktioner och även har en inbyggd mikrofon så att ta samtal.Solpanelen g...

Ljud vända hörlurar!

Har du inte hört? Dessa ljud vända hörlurar kommer att vända din värld av ljud i att bara plan udda-io. Vänster är rätt, rätt finns kvar och ser du att samtal, omgivande buller, snaps och klappar, alla verkar komma från osynliga källor på fel sida av...