Ljusa Tribal NailsPrep din tooties för flip flop säsong med några trendiga nailart. Denna design består av: 1 lager djärva ränder, fodrad med svarta kanter, & toppad med några streck här och där.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Etsat glas med ljus upp ram

Hej!För min första kompatibel, kommer jag att gå igenom mitt försök och fel och slutliga framgång (enligt min åsikt) för ett fantastiskt projekt som någon med lite tid och lite uppfinningsrikedom kan ta itu med! I huvudsak vad jag har gjort var etsad...

Tribal Print Design

Intresserad av Tribal konst?vill du skapa en cool T-shirt för att sport din kärlek till tribal print?Här är hur du kan göra en funky t-shirt i 15 enkla steg.Allt ni behöver är Photoshop och Illustrator programvara och lite inspiration.Låt oss komma i...

Förvandla dina naglar till ultraviolett ljus skärmar

Fråga:Kan vi använda våra fingrar för att övervaka intensiteten hos ultraviolett ljus?Syfte:Syftet med denna vetenskap projekt är att lära sig om jag kan använda mina naglar för att övervaka intensiteten hos ultraviolett (UV) ljus.(Okej, det verkliga...

Tribal Print skor

Steg 1: Köpa några vita skor. jag köpte min på walmart för $5. (Ganska bra kvalitet.)Steg 2: Skaffa Sharpies. Innan du använder sharpies använder en ljus penna eller penna rättvis till vara kassaskåp. ;) använda en vanlig sharpie och en stor en. Du k...

Svart & guld Nail Art

nailart är kul! Jag är inte särskilt bra i nagelkonst men jag trodde det skulle vara kul att prova något annat än nagellack för nailart. Så, jag använde gyllene tyg färg med svart nagellack. Du kan använda glitter färg också. Mina naglar är för små s...

Tribal inspirerat naglar...

denna spik konst inspirerad av afrikanska tribal konst. Afrikanska tribal konst innehålla abstrakta streck och punkter.rösta på mig i skönhetstävling :)Steg 1: Saker du behöver: Vitt nagellackSvart nagellackÖverlackNail polish removerBomullsrondeller...

Trälåda ljus

Vår trä låda ljus projekt ger super snabb och enkel stämningsbelysning. Monteras på en fransk cleat och är modulära för vertikal eller horisontell upprepning.Två snitten, två skruvar och några brad naglar är allt som behövs.Steg 1: Delar / verktyg /...

Portable Plant ljus

Hej världen.I detta instructable jag kommer att dela med dig hur man gör en bärbar anläggning ljus. Ljus kan göras anpassad storlek/form och även färg på ljus kan justeras per situation.!.Du kan odla växter inomhus när som helst, ingen solljus som be...

Sann överlevnad ljus

I överlevnad pack, eller bara ut i vildmarken är ha ljus nödvändigt. Dock så har mat. Vore det inte skönt att kunna ha båda i ett och samma ställe? Välkommen till sann överlevnad ljuset. Det kan brännas för ljus, eller, i brådskande fall ätit för ina...

Jam Jar ljus

jag sparade min sylt burk som jag köpt från munkarna i Eagle Harbor Michigan med Society of St John. De kör Jampot från maj til på minst oktober, när jag var där, säljer sylt och bakverk för att hjälpa upprätthålla kloster förutom någon behövs donati...

Nail Polish Station

Ni har förmodligen en massa nagellack ligger runt i rummet. Men vad händer om du kan lagra dem på ett ställe? Här är den perfekta lösningen: en nagellack station! Jag blev inspirerad av Bethany Mota ursprungliga ta på nagellack stationen och jag trod...

Honda Civic Hastighetsmätare ljus uppgradera

1 m RGB LED strip icke waterprooph dess lättare att böjaLED strip fjärrkontroll (tillval)Nail polish remover30/40 St QtipsSkruvmejselSteg 1: demonteringTa bort locket finns till skruvarna på toppen efter att 4 som håller hastighetsmätaren 2 toppar 2...

Blommig randig nail art handledning

En förenkling av en super söt blommig nail art design!Du behöver puts i naken, rosa, mörk rosa, ljus ljusgrön, mörk grön, vit och röd (ej avbildad). Jag använde nail art pennor i handledningen på poäng, men med hjälp av en spik konst pensel eller ens...

Batman och Jokern nail art

för att göra batman och Jokern nail art, måla två naglar vita måla två naglar med din favorit färg (jag använde ljus kaffe färg) och måla den minsta spiken med svartSteg 1: Målning batman logo för batman logo jag har laddat ner logotyp, så att jag an...

DIY tidningen Nail Art

Hej! Jag lär dig hur man gör tidningen naglar! Det är super enkelt och super kul! Perfekt för de som vill börja göra nailart! Nu låt oss gå!Vad du behöver:En tidning (för att förstora)En flaska med ljus nagellack - (vit, beige, silver, rosa... Du väl...

Coachella pariserhjul Nail Art

Färger används:Snövit mig - syndiga färgerSaft - OrlyRosa Blink - Sally HansenCotton Candy - OrlyJewlie Box - Barielle nyanserBarfota i blå - EssiePepperminty - CiateMigi Nail Art Pen i svartSteg 1: Måla din bas1. måla ett underlack vit polska. Det b...

DIY Angry Bird Nail Art med Sharpie markörer

Detta är en söt och lätt Angry Bird nail art handledning som tar mycket lite skicklighet. Jag gjorde dessa på min 9-åriga dotter. Hon har uppenbarligen mycket små naglar så det var verkligen svårt att göra detta på hennes naglar men det är fortfarand...

Alla hjärtans Nail Art

dags att göra dina naglar ganska för alla hjärtans dag!Leveranser:2 färger av nagellackNail Dotters eller något liknande du kan arbeta medKlarlackFärgerna jag använde:Röd: Röd röd Wet n Wild - Wild Shine # 414ARosa: kittlade rosa Wet n Wild - Wild Sh...

"Hur man" Dot Nail Art!

Här är 4 enkla steg till att göra en söt virvel prick nail art design. Kolla in mer tips och tricks på www.thetrendynail.comSteg 1: verktyg Verktyg:-Utspridda över verktyg(Om du inte har ett pricka verktyg en tandpetare, pin eller spetsen på en penna...