Logga in te ljushållareDetta är ett bra sätt att hålla de små kricka ljus. Du kan köpa förpackningar av dessa för inte mycket pengar. Att göra en hållare dem är ett bra sätt att ha billiga ljus medan du fortfarande ser trevligt. Ja det är gjorda av trä men känsla te ljuset är i metall fall kan du bränna den i en av dessa. Allt detta är en logg med ett träd som har ändrats. Jag hittade mig på sidan av vägen. Jag hade dessa vänster över från en pennhållare jag gjord av samma logg. När du har din logga allt du behöver på grund av vissa sågar, slipning och borrning så du dig själv en läcker Ljusstake. Dessa är bra för presenter, en stuga eller något rum. När hitta din logg ser för en som inte har någon knop i den, gör detta att borra hålet mycket lättare.

Se Steg
Relaterade Ämnen

DIY doftande ljushållare

Steg 1: Få några vatten pärlorSteg 2: Häll pärlor i en ljushållareSteg 3: Lägga till några färgglada dyeSteg 4: Blanda färgen runt för att sprida färgSteg 5: Nu lägga till en fregrence som vanilj men inte för mycketSteg 6: Blanda det runt tills det s...

Öl flaska ljushållare

För så länge jag kan minnas min pappa har använt ölflaskor för att hålla ljusen. Medan det ser coolt och fungerar ganska bra, är det inte det säkraste du kan göra. När du lägger till ett 10" ljus till en 9" tall Tom flaska det blir ganska instab...

En riktig Redneck ljushållare

att Wilmette kille (vad är han, en fransk kille?) visade att hans "Redneck" ljushållare.Jag fick honom att lägga ut en riktig en, om han någonsin vill ha sin bil till arbetet igen.Jag talar, han typer.; Mary Kay skjuter bilder.Så här går. Den ve...

Semester växttäcket och festlig ljushållare

Jag älskar trädgårdsarbete och älskar att dekorera mitt hus med krukväxter. Så jag har beslutat att göra en levande tabell arrangementI som är festligt och inte mycket dyra och ta väldigt lite kreativa skicklighet och ännu fångar folks uppmärksamhet....

Modulära ljushållare

Följ dessa steg för att göra din egen modulära ljushållare, när du är klar med projektet kan du justera allt om ljuskronan för dina behov. Du kan lägga till ljus, skjuta dem högre/lägre sätta dem ytterligare av varandra lägga till dem på varandra, du...

Pall trä ljushållare

Jag hade isär en lastpall och var städa min verkstad, när jag märkte HT (värmebehandlade) symbolen på en av hörn block. Tänkte jag, "Hej, som skulle göra en snygg Ljusstake".Så gjorde jag det i en snygg ljushållare.Denna video beskriver alla ste...

Butterfly ljushållare

jag såg detta verkligen awesome instructable och ville att göra min egen! Men jag gillar verkligen fjärilar så jag ville ändra mönstret till en fjäril i stället för bara former.Först jag drog en bild av en fjäril i photoshop och använde verktyget Tro...

Ljushållare.

Lampor här... Det lampor... Lampor överallt. Men hade du någonsin tänkt på vad som skulle vara när mörkret invaderar våra platser?Vad händer om el inte?. Om du don´t hittar batterier. Värsta någonsin!!!Lyckligtvis finns det alltid en lösning.Jag gill...

DIY påsk inspirerade ljushållare

Letar du efter något innovativt för ditt påskfirande? Med lite kreativitet, kan du göra en påsk inspirerad ljushållare och lysa upp ditt vardagsrum. Detta är plånboksvänlig och färgglada Ljusstake kan ge dramatiska finbearbetning till alla dina dekor...

Dynamite ljushållare

i detta instructable jag ska visa dig hur man gör en ljushållare för Teljus, som ser ut som en dynamit pinne.Bara i fall du undrar, är dynamit och TNT inte samma sak. Det är en vanlig missuppfattning, som är helt enkelt fel. Dynamiten uppfanns 1867 a...

Blommig ljushållare

jag är en packrat. Jag samlar saker med avsikt att använda dem i framtiden för att göra andra saker. Thats hur jag hamnade med en låda med trä tunga depressors!!! (kvar från ett skolprojekt som jag gjorde 1996! ett modellflygplan tyvärr borta länge!)...

Hur man gör julen LJUSHÅLLARE (plastsked)

❤Please prenumerera på min channel❤!https://www.youtube.com/user/MORENADIY/featuredSteg 1: Material som krävs! Om du letar efter ett roligt sätt att piffa upp ditt bröllop inredning eller ett hörn av rymden eller dekoration Jul DIY här ljushållare so...

Industriella ljushållare

INDUSTRIELLA LJUSHÅLLAREFör användning med en regelbunden te ljusJag gjorde detta på techshopSteg 1: Skrot från TechShopNär skrot bin, på detta använde jag 16 gauge stål från skrot binSteg 2: TillskuretSkär bitar till en grov storlek. Jag använde bev...

Utomhus is ljushållare

letar du efter ett billigt kreativa sätt att dekorera din veranda? Utomhus is Ljusstakar är här nu! I denna instuctable får du lära dig att göra en Ice ljushållare, perfekt för alla hjärtans dag.Steg 1: Komma igång För detta projekt behöver du:* En 2...

Foto kub ljushållare

jag ville göra en present till min mamma som var personliga och något hon gillar, jag trodde fotoalbum? har det gjort det så då tänkte jag... ljus! men eftersom hon är ett sjukhem med begränsat utrymme och inte tillåtet att ha ha brand (av uppenbara...

Täcka belägger med metall bambu ljushållare

Följ anvisningarna nedan för att skapa en unik ljushållare med plåt och bambu. Dessa två material kommer att ge projektet en modern och naturlig look.Steg 1: material Denna typ av plåt kan hittas på någon järnaffär. Det finns olika mönster att välja...

Ljushållare Beach Rock

Älskar stranden? Älskar ljus? .... Älskar stenar?Om du sagt ja till något av ovanstående, så är den perfekt, lätt att göra ljushållare för dig!BTW: Min första Instructable!Steg 1: Material & verktyg Vad du behöver:1.) limpistol2.) Beach stenar eller...

Twig ljushållare

så innan start /Tyckte att idén för en kvist ljushållare härSteg 1: verktyg Verktyg behövs / används:Hammare - hand clamp - några tänger - U spik - (förlängning) platt trä tråkig bit - järn wire - skrot trä - secateurSteg 2: Börja att skära Få secate...

Blinkande Twig ljushållare

Med några enkla och billiga leveranser, kan du skapa denna glittrande ljushållareSteg 1: Samla din kvistarJag använde kvistar från min Forsythia bush. Jag gillar lite "knopparna" på tipsSteg 2: Trimma din kvistarTrimma dem ner till olika storlek...