Löstagbar Controller kabel Modköpte jag en icke-funktionella Xbox 360 controller ett par år sedan, och efter att snabbt identifiera kabeln som den felaktiga delen, började band den isär för att ta paus. Största slitaget kan förväntas uppstå vid utloppet av registeransvarige, så jag var tvungen att skära öppna gummi gromit att kabeln. Visade sig avbrottet var i USB kontakten slutet, så jag slutade desoldering det från PCB och att göra dubbelt så många nedskärningar som krävs.

2 år senare, det fungerar fortfarande bra, men den åter limmade gromit kommer isär igen och kabel isoleringen har slitits igenom, så det är dags för en annan reparation. Eftersom jag använder den på en dator i stället för en Xbox, är enorma kabeln en röra att reda ut. Jag trodde det skulle vara en bra idé att använda en löstagbar kabel som är mycket kortare. sedan min telefon och Tablet PC använder båda Micro USB, vad bättre passande att använda än så!?

Allt som behövdes för det här projektet var:

- En billig micro USB extender
-Liten stjärnskruvmejsel
-Wire strippor
-En lödkolv + lödtenn
-Limpistol (valfritt)

Se Steg
Relaterade Ämnen

Razer Blackshark löstagbar kabel Mod

Denna guide hjälper dig att re-syfte mikrofonanslutningen till en löstagbar kabel-kontakt. Jag gjorde detta eftersom jag äger redan en mikrofon studio-kvalitet och mina hörlurar bröt. Observera att detta kommer att göra din mikrofon värdelös.Den avta...

Grado SR60i enda sidan löstagbar kabel Mod

först och främst - ledsen för de bitar som inte är i fokus och min hand att få i väg. Vänligen Tänk på detta som en disposition av vad processen innebär för någon som är lite bekant med komponenter snarare än en steg för steg handledning för en nybör...

PS3/4 Controller LED Mod

Gör din controller lysa när det vibrerar!Du behöver--2 1,5" bitar av skrot tråd-lödkolv-PS3/4 controller (duh)-Jag använde en extra LED-sand papper eller grov kant-Rensa controller knappar / kan du några online eller ge min .dwg en chans om du har en...

Xbox Controller Case Mod

jag såg David Cronenberg film eXistenZ häromdagen och fick klådan att gör en xbox controller inspirerad av spelet pod i filmen. Om du inte har sett det, är det en sena 90's film om uppslukande spel med massor av fab köttiga teknik. Det är alla klibbi...

Xbox Controller juvel Mod

detta instructable tar dig steg för steg om hur du anpassar din juvel på den ursprungliga Xbox-handkontrollen. Ledsen att bilderna är av ganska dålig kvalitet men det är den enda kameran jag har. Detta är min första instructable så jag hoppas att det...

S107G & U813C helikopter Controller Battery Mod

så, idag jag gör en instructable om hur du ändrar din S107G & U813C helikopter controller batterifacket från använder 6 AA batterier till ett 9 volts batteri. Jag ville ha något som var lättare. Och tillsammans med ser över internet jag hittade ingen...

Audio Technica ATH M50s avtagbar kabel mod

Hey folks, jag bestämd till mod min m50 och jag ville dela. Jag gjorde också en video på youtube sjuka inlägg som också.Steg 1: Verktyg som behövs för Denna kontakten som im med hjälphttp://www.ebay.com/ITM/281275172265?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trks...

Atari Combo Controller

jag tycker om att föra ut gamla atari 2600 för några klassiska Pacman eller Missile Command men jag kan inte spela min kopia av Breakout utan en paddel kontroller. För att lösa detta hemska dilemma som jag trodde skulle vara kul att göra en sedan Ata...

X-Box Controller modifiering att arbeta på PC/Mac

elektriska modifiering att göra handkontrollen Classix X-Box arbeta på din dator under Windows XP eller på din Mac under OS X.Stegvisa instruktioner för ny ledning dras att även en nybörjare kan följa.PROGRAMVARA:Installera Xbox HID-drivrutin för Mac...

Hur man installerar en Gamecube kabel på en multi konsolen Cthulhu

detta Instructable guidar dig genom installation av en Gamecube stil controller kabel på en multi konsolen "MC" Cthulhu.All information om Cthulhu-projektet är tillgänglig online i Shoryuken.com Forum:http://forums.shoryuken.com/showthread.php?t...

Hur man installerar en NES-kabel till en multi-konsolen Cthulhu

detta Instructable kommer att guida dig genom installation av en NES stil controller kabel på en multi konsolen "MC" Cthulhu.All information om Cthulhu-projektet är tillgänglig online i Shoryuken.com Forum:http://forums.shoryuken.com/showthread....

Hur man installerar en Xbox1 kabel på en multi konsolen Cthulhu

detta Instructable guidar dig genom installation av en ursprungliga Xbox (Xbox1) stil controller kabel på en multi konsolen "MC" Cthulhu.All information om Cthulhu-projektet är tillgänglig online i Shoryuken.com Forum:http://forums.shoryuken.com...

Hur man installerar en SNES kabel på en multi konsolen Cthulhu

detta Instructable guidar dig genom installation av en SNES stil controller kabel på en multi konsolen "MC" Cthulhu.All information om Cthulhu-projektet är tillgänglig online i Shoryuken.com Forum:http://forums.shoryuken.com/showthread.php?t=162...

Hur man gör en bärbar spelsystem

någonsin tänkt på att kunna spela dina favorit spel systemet någonstans? Jag är säker på att du har. Efter denna guide, kan du lära dig hur man "portablize" till Nintendo Entertainment System.I detta Instructable lär jag dig allt du behöver veta...

Palm Arduino Kit

uppdatering: Läs om första resan av Palm Arduino Kit, här!Jag reser många gånger per år, någon gång åkte jag med familjen, tog släktingar, vänner, till platser i USA, i dagar, kanske veckor, även för en månad, när jag reser ombord för att besöka min...

Bättre USB-Adapter för XBox

i samband med att skapa och underhålla en modded (eller lager) XBox, det är ofta praktiskt att kunna överföra filer från PC till XBox. Du kan använda en Action Replay och XBox minneskort; men korten har begränsat förvaringsutrymme och action replay ä...

Gör en bärbar spel Station för mormors hus!

Om du är som mig (från ca 20 år sedan) fastnade du på mormors hus de flesta dagar när dina föräldrar var ute skitkul på deras heltidsjobb. Om ni bara hade ett sätt att packa upp spelet systemet på ett ögonblick meddelande innan du tvingades att tillh...

Lägga till trådlös laddning i din Smartphone

idag mer och mer smartphones stöder trådlös laddning, oavsett om det är out-of-the-box eller via en tillgänglig maskinvaruuppgradering (särskilda bakstycket). men det finns ingen anledning varför laddat alla andra USB enheter inte bör njuta av lyxen...

Acer Extensa 5620 Laptop Hotrod översyn Guide

vår lilla Acer Extensa 5620 har varit bra för oss de senaste två åren, va? Det är en trevlig nog maskin... men... du känner det också, eller hur? Kör lite långsam, hårddisk göra något buller, batteriet varar mindre än tjugo minuter... är det dags att...