Lugnande varm choklad...Har du någonsin kommit hem och ville något sätt att snabbt koppla av och stänger ute din chefer konstant skrek? Nåväl har jag magiska elixir för dig.

Denna varma choklad kommer ändra din uppfattning om skillnaderna mellan choklad och vanilj. Det stämmer jag har hittat ett sätt att kombinera dem tillsammans i perfekt harmoni.

Jag kallar det; Lugnande varm choklad. ~ D

Se Steg
Relaterade Ämnen

Varm choklad Flambe slags

jag inspirerades av mat redaktören här på Instructables att göra flambe. Att vara kort på ingredienser visste jag inte vad jag kunde göra. Jag bestämde mig för att prova min hand på en banan flambe men förlorade på att uppnå önskat resultat. Detta är...

DIY pumpa varm choklad på hem │ hemlagad hösten Drink Recept

Hej du! Detta är seriöst bäst varm choklad jag någonsin ätit i hela mitt liv. Dess nästan som om varm choklad och Pumpkin Spice Latte fått barn... Jag kunde dricka det varje dag! Det är super lätt, packad med hösten smak med inslag av pumpa, ingefära...

Biscotti varm choklad pinnar (med marshmallows!)

Ever ville det bekvämaste sättet att ha varm choklad med marshmallows och en cookie? Väl säga hejdå till varm choklad tråkiga dagar på en pinne, och välkomna i dessa Biscotti varm choklad pinnar med mini marshmallows ingår!Vad en perfekt julklapp, de...

En varm choklad Prop för barns rollspel

#2 son kom hem från skolan med en begäran om en gammal mugg. Hans lärare sa att det var att vara fylld med falska hot-choklad för ett rollspel hörn om pingviner (jag antar att även de känner kylan så småningom), och skulle vara förstört som en kopp.T...

Kaffe/varm choklad Care Kit

detta är ett projekt jag drömt upp medan jag mastering min hemlagade brygga / varm choklad gör färdigheter. Jag bestämde mig att dela min enkla / läckra recept med mina vänner och familj i jul men jag behövde att wow dem också naturligtvis. Hoppas ni...

Mejeri-fri, choklad-gratis varm choklad

ibland vill bara smaken av varm choklad, men du kan inte (eller inte) konsumerar mejeriprodukter och/eller choklad. Detta recept är en ganska bra ersättningsprodukter - uppvärmningen och läckra.Ingredienser:1,5 msk raw carob pulver1 mugg full av mjöl...

Peppermint varm choklad handledning

Peppermint varm chokladDet är den tiden på året igen! Kalla dagar och ännu kallare nätter. På vissa ställen finns det redan snö på marken, i andra, morgonen frosten täcker din gräsmatta. Det finns en ålder gammal säker eld sätt att värma upp på de ex...

Varm choklad mugg Cake

Hej stötarna. Den senaste veckan har varit regnigt och grått. Klart ville detta vädret att jag skulle koppla av för dagen. Så gjorde jag ett par varma choklad mugg kakor. Denna 3-ingrediens choklad kaka toppad med choklad ganache, choklad vispgrädde...

Regnig dag varm choklad

En av njutning i en kall, regnig dag är att kunna gosa upp till en varm kopp varm choklad. Så, nästa gång det regnar, och du är på humör för varm choklad, bör du göra en av dessa. En servering av varm varm choklad blandat med regndroppar och regnbåga...

Hur man gör varm choklad för semestern

Älskar alla Hot Chocolate, men med samma gamla, vanligt varm choklad kan börja smaka form av intetsägande. Så jag började lära sig att göra en ny typ av varm choklad varje år så jag kan utöka min smak och har vissa är nya snarare än vad jag van vid....

Rik, lätt varm choklad

hemlagad varm choklad med bara några enkla ingredienser och otaliga möjligheter.Steg 1: få dina ingredienser Vad du behöver: smältande choklad (mjölkchoklad och vit choklad), smakämnen (detta kan köras av mill extrakten eller du kan gå fancy och anvä...

Lätt läcker mejeriprodukter gratis varm choklad

Detta är mejeriprodukter gratis varm choklad, och det smakar fortfarande bra. That's right folks, detta är alla kokos (förutom kakaopulver). Detta recept är tänkt att ändras till din egen tillfredsställelse, eller du kan strikt följa varje steg. Det...

Långsam spis varm choklad

dess vinter och alla (åtminstone i kall Mellanvästern) älskar en fin varm dryck på en semester insamling. Detta instructable är att visa dig hur man gör läckra varma choklad som är lätt att transportera till din nästa semester insamling. Jag kommer o...

Hemgjord Iced inte varm choklad

Varm choklad är förmodligen en av de största dryckerna någonsin, och jag tror det är något som allmänt överens om. Dock med sommaren äntligen här, det finns inte längre ett behov av att hålla värmen, i själva verket är det mer gynnsam kylas, men jag...

Mexikansk varm choklad Cupcakes

hela min familj älskar varm paprika. Vi växer habaneros, jalapenos, scotch motorhuvar och cayenne peppar i vår trädgård och använder dem regelbundet. Med min tre år gamla har nyligen uppgraderat till habanero salsa. Han äter det i små mängder, naturl...

Mexikansk varm choklad blanda

Detta är en varm choklad blandning som du kan ge som en bröllopsgåva.Steg 1: ingredienserUno. 2 cups florsocker mjölkDOS. 1 kopp mältat mjölkpulverTres. 1 kopp instant choklad mjölkpulverQuatro. 1/3 kopp osötat kakaopulverCinco. 1/3 cup sockerSEIS. 1...

DIY kryddad varm choklad Mix

Jag har hittat mig tröttna på din grundläggande, vardagliga mjölk choklad varm choklad med gummy marshmallows och kondenserad, sirapsliknande botten. Jag blev så inspirerad att sparka den upp ett snäpp och krydda saker upp (pun extremt avsedda).Detta...

Lätt varm choklad

i detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör läckra varm choklad.Steg 1: ingredienser Dessa är de saker du behöver:-2 tsk unsweeted kakao-2-3 teskedar suggar-kokande vatten-cupValfritt:-mjölk-irländska grädde likör eller liknande som Bail...

Varm choklad

ingen vinterdag är trevligt utan varm choklad. Här är hur man gör den bästa och enkelt varm chokladen från grunden. Det görs främst genom gissningar men jag ska inkludera mätningar för människor som vill ha dem. Med bara några vanliga ingredienser, e...