Lumi: Linux Mint T-Shirtförst, jag måste verkligen tacka Instructables och Lumi för denna awesome chansen att prova en sådan cool produkt! Jag kan se alldeles för många användningsområden för det :)

Jag är vanligtvis inte en för reklamföretag gratis (eller snarare betalar dem att göra reklam för dem... se alla Nike eller A & F tröja) men när jag hittar en produkt som verkligen ger tillbaka till samhället, jag har inga problem att låta andra veta om det. Som sagt, jag bestämde mig att göra en t-shirt att visa min kärlek för Linux i allmänhet och Linux Mint i synnerhet. Detsamma gäller för att använda Gimp för att skapa eller redigera bilderna.

Verktyg som behövs:

-Linux Mint OS (http://www.linuxmint.com/, gratis)
-Linux Mint logotyp (se bifogad fil)
-Gimp (http://www.gimp.org/, gratis)
-Jag har länkat den Gimp XCF för detta projekt.
-En Lumi Kit (http://lumi.co/, gratis med promo event, $29.95 annars)
-T-shirt (eller någon annan duk ytan egentligen. Jag fick 3 T-shirts för $3ea från http://english.11st.co.kr/html/en/main.html)
-Sunshine (utanför, gratis)

Så, se min grand skapelse, Linux Mint logo T-shirt, nu med extra attityd slogan!

UM... err... fungerade inte riktigt som planerat... ah Ja, sådant är livet och munkar. Nästa blir en bättre.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Lumi duk eller t-shirt

beslutade vi att låta barnen prova på Rita egna mönster och sedan skriva ut dem.Vad du behöver:OH-filmarkenSharpies eller andra mörka, tjocka markörerT-shirt eller 8 x 10" canvasLumi InkodyeSkum borsteRita med markörer någon design som du vill ha på...

Favorit låten Quotes på en T-Shirt

först, jag måste verkligen tacka Instructables och Lumi för denna awesome chansen att prova en sådan cool produkt! Jag kan se alldeles för många användningsområden för det :)Jag är säker på att alla har en sång eller två i deras huvuden och jag är äv...

Hur man formatera enheter i Linux

Hoppa till nästa stycke om du inte vill att historien. Så ett tag sedan jag var ridning runt mitt kvarter och hittade en dator i någons skräp så jag tog hem och demonteras det. Jag tog ut den hårda driva och grafik kortet, tack och lov var det en SAT...

Installera Liquorix i Debian-baserade Linux

detta är den bästa kärnan i den "vers för spel!Det kan lätt installeras i Ubuntu, Linux Mint och Debian.Obs: Liquorix innehåller icke-fria drivrutiner, så om du är medlem heligare än du av Free Software Foundation eller hatar begreppet proprietär pro...

Installera någon linux från en USB-det enkla sättet

Är du trött på att förlora alla dina diskar på Linux distributioner?Kanske din CD-enhet är trasig?Du kanske helt enkelt är för cool för gamla tech som CD-skivor?I detta Instructable jag ska visa dig hur man installerar linux från en USB, det enklaste...

Linux musik-server kontrolleras av en Android-enhet

mål:En Linux-dator som fungerar som en musikserver för filer som MP3 och FLAC. Det kommer också att spela Pandora radio och allt kan styras av en Android-enhet så det finns ingen anledning att ansluta datorn till en monitor.Behövs:Linux-dator (person...

Korta Linux Tutorial

Kort Linux tutorial som jag skrev för Per Scholas i South Bronx. Text och HTML-filen bifogas.Föreslagna Linux läroplan för Per Scholas1. börja med min 30 + sida PDF-presentation på Linux, dess historia och övergripande utvecklingsprocessen2. starta u...

Bygga egen Linuxkärna i Mint/Ubuntu/LMDE

Om du inte bygger linux från början, är chansen att din GNU/Linux-distributioner använder en långsiktigt stöd distribution kärna, som som namnet antyder, är specifik för din distribution. Distribution-kärnor släpar efter den aktuella versionen avsevä...

Skapa en startbar Windows eller Linux USB driva från ISO-avbildningen

Måste göra en bootable USB driva och använda den som en operativsystem installationsdisk eller en återhämtning enhet? Kopiera bara filerna inuti bilderna ISO till USB-enhet och det brukar fungera. Den USB driva datapartition måste göras startbart, fö...

Hur man installerar Ubuntu Linux från en USB-enhet

Hej,Har du någonsin behövt installera ett operativsystem på en dator med ingen CD-enhet? Ville inte slösa en CD för att prova det nya Operativsystemet du just laddat ned? Detta instructable visar hur till göra en bootable USB blixt driva till install...

Digitalisera en bok med Linux

jag har provat flera metoder för digitalisering av böcker och detta är den minst stressande. Mesta av arbetet minskar tack vare det faktum att kommandoraden i Linux gör en hel del mer långtråkigt arbete för dig.Bortsett från scanning hela boken (du m...

Hur man installerar Linux på din Windows med hjälp av VirtualBox

Hej,,,Mitt namn är Marwan Aljadani från klass B203, jag ska visa dig hur man installerar Linux på din Windows.Du behöver bara två saker:-VirtualBoxDenna programvara kan kör Windows, Linux, Mac operativsystem.Du kan hämta den från här-Linux OS (till e...

Hur man använder Linux (och älska den)

detta är min första instructable.Linux är ett bra operativsystem - om du vet hur man använder det-, och de flesta människor egentligen inte vill bli störd installation och whatnot, men det är verkligen inte svårt att installera, och om du använder de...

Hur till göra en Live-uppstart Linux USB driva

så jag var uttråkad i helgen och jag bestämde att jag skulle hämta Linux och ge det ett försök. Jo, två dagar senare, 4 .iso, 2 kompilatorer och en helg till spillo. Så, att vara välvillig personen som jag är, jag ska försöka rädda du då jag slösat.S...

Dodecahedron kalender - 2 sida - anpassningsbara

Av alla jag har tittat på, verkar det bara inte vara någon en kalendersom med alla alternativ jag har i åtanke:-Semester (eller texten, bilderna, designer för att förstora)-en enkel okomplicerad, lätt uppdatering-kunna mall-Plats för fler-Två sida fö...

Ge nytt liv till en gammal laptop med Ubuntu!

1,7 GHz processor. 512 MB RAM. 40 GB hårddisk. Om du vet om datorer, det låter som specifikationer av en tablett eller en netbookdator. Detta är dock från en Dell Latitude D600. Tillbaka i dag var detta en toppen av raden laptop. Tunn och lätt, var d...

EasyCap DC60 (STK1160) + VLC + Xubuntu 13.10 = OpenSource Video fånga!

Denna handledning är en översikt på hur till använda VLC för att fånga de ljud- och videoströmmar från en enhet med en Easycap DC60 (Syntek Chipset) och 3,5 mm stereo mikrofon-ingång för datorer som kör Xubuntu 13.10 64-bitars. Material som behövs ko...

Enkla micro sd kort arrangör

jag behövde ett sätt att organisera och genomföra flera micro SD-kort i en liten packe. Här är en quck och enkel lösning från material jag hade på hand.Detta lilla arrangören skulle vara bra för fotografer, musikälskare eller alla som vill ha en mass...

Messiest Conky setup någonsin

så jag lärde mig om Conky för några månader sedan. Efter att vara trött på Ubuntu Unity BS, bytte jag till Linux Mint. Jag gillar fortfarande att ha några vackra saker flyter runt mitt skrivbord men jag var trött på fancy enighet genomförandet som va...