Lutande pall / mänskligt cykelställ / vingla stolNu är det sammanträdet har blivit så förtalade som rökning, är det en enorm rörelse mot stående skrivbord och lutande pallar. Jag har turen att mitt skrivbord på jobbet drivs och höjer och sänker för sittande eller stående positioner. Jag hittade att stå under långa perioder kan få obekväm. Jag sökte på en lutande pall online och de kan köra från hundratals dollar i tusentals.

Eftersom jag inte ens säker jag lutande för hela eller delar av en arbetsdag, jag var inte villiga att punga ut betydande belopp i kontanter. Det finns några intressanta homebrewed versioner, men jag ville inte komma in gjutning betong eller igen sprita ut big $$.

Vad som följer är min lösning, vilket tog ungefär 15 minuter för att slutföra.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Arbeta bänk stol

I detta instructable, jag ska visa dig hur jag gjorde min arbetsbänk stol och förhoppningsvis inspirera dig att göra det eller komma med en kreativ lösning för workshop. När jag byggde min arbetsbänk jag ville ha ett billigt, trevligt? stol att sitta...

Adirondack stil stol (pall trä)

Vi kommer att göra en Adirondack stil stolen.. .using trä som vi rädda från sjöfart lastpallar. Dessa pallar var fria från ett lokalt företag. Var säker att fråga innan du tar pallar. Många företag Återvinn lastpallarna sig eller kommer att använda d...

Låg rygg pall stol

Inte den normala lastpallen, såg, spik och hammare jobb!Det finns en hel spellista bygga videor från tillverkningen av denna stol, som du hittar på min YouTube-kanal "womadeod" (http://www.youtube.com/channel/UCHNLNiFWZcy39ew7OskHdtw).Steg 1: ma...

En-pall stol

detta Adirondack stol byggdes från en pall!Ladda ner Google SketchUp modell här.Här är hur man gör fantastiska material-effektiv pall möbler:1. rensa:Lastpallar är överallt. Några är i bra förhållanden och vissa har ett par trasiga balkar. Några är g...

Pall stol

i detta instructable, jag kommer att lära dig steg för steg hur man gör en återvinning trä stol, med lastpallarna.Du kan använda den som dekoration för insidan eller utanför av ditt hus, om du vill använda den utanför, måste du täcka stolen med visst...

Adirondack stol från pall trä

jag har bara varit woodwoorking för ca 3 månader nu och detta är mitt första försök till att göra Adirondack stol eller en stol för den delen.Jag hade svårt att hitta exakta dimensionerna eller mönster online för denna särskilda stol så jag var tvung...

Regenererat trä pall dubbel stol bänk

Först och främst Hej, detta är min första instructable.Jag samlade alla brädor här från pallar jag hittade. hela projektet kostade mig mindre än $40Jag använde premium däck skruvarna på 8 × 2-1/2"(enligt märkning på deras behållare) för alla 2 × 4 på...

Återvinna stol ben pall misslyckas

Efter massor av misslyckas har jag fast på ett sätt att återvinna gammalt stolsbenen i avföring som är stark, Billigt och enkelt.Jag trodde det skulle vara kul att dokumentera dessa misslyckas för epic misslyckas konkurrensJag har hitta en design som...

Pall trä stol

detta instructables kommer att lära dig hur man bygger ett cirkulär, rocking esque stol pall trä. Det tar ungefär 8 timmar av hårt arbete, inte inklusive tid att låta limmet torka.Steg 1: Pall dekonstruktion tid. Hitta 4 attraktiva pall styrelser, oc...

Faux båt trä färg finish och pall trä stol

Denna 15$ thrift store stol förvandlades med en lastpall, lite färg och en spatel!Steg 1: Faux båt trä finish och pall stol makeover! Förbered din spatel, behöver du inte en pensel att skapa denna look. Titta på roligt video tutorial och besök min bl...

Enstaka pall stol

för denna Instructible, behöver du minst en pall, en hammare och en hand såg. Du kan använda mer än det (skruvar, borr, lack, nya naglar, et cetera) men det är mer av en utmaning att använda ett minimum av material och utrustning.Detta projekt gjorde...

Pall trä Lounge stol

trästol gjord av pallar med 3 differents ryggstöd position 90, 75, 65 grader. Lätt och snabb att göra.vad du behöver är:Lastpallarhandsåghammareskruvmejselmotorsågträ-filsandpapperDrillskruvar för träskruv mutterkryddnejlikaträlimSteg 1: Ta isär last...

Pall bord och stol

Instructable om hur man bygger en pall bord och pall stol.Steg 1: Stolen Skär skivor till den storlek du vill ha och skruva dem tillsammans med längre bitar under för att skapa basen av din stol. Sedan skär två långa bitar och skruva dem tillsammans...

Paracord spetsad pall, hängande stol

mycket bekväm, mycket lätt att göra stol från en pall och vissa paracord.Jag vet att det finns en massa olika sorters stol instructables redan, men jag har aldrig sett en stol liknande förut. Det är så lätt att göra och det är bekvämt eftersom den öv...

Tillbakalutad pall trä stol

Jag har gjort en hel del bitar av möbler och dekorationer från pall trä så naturligt att jag tänkte att jag skulle göra en stol att sitta ner och koppla av på.Material som behövs:Ca 2-3 pallarX6 5/8 "bultarX6 5/8 "brickorx3 5/8 "gängade sta...

Återvinn en stol till en pall

Göra en helt ny pall ut gamla stolar. Se hur det fungerarSteg 1: Hur det börjadeI källaren på skolan där jag arbetar, hittade jag ett gäng gamla stolar redo att slängas. Det skulle vara ett slöseri med material så jag tog trädelar och gjorde en helt...

Enkla pall stol

Problemet var att vi alltid hänger utanför på min en väns hus och gräsmatta stolar som vi använder alltid bryta. Min lösning var att konstruera och bygga en stol billigt, som förhoppningsvis inte kommer att bryta snart, som tål elementen.Steg 1: Desi...

Giant Fn dator nyckel pall/stol

extrema Geek Alla hjärtans dag present. Ge Fn-tangenten till ditt hjärta. Använda den som ett fotstöd och Visa lite kärlek till din trötta hundar eller annars använda den och skämma bort din betydande andra med en footrub. Verkligt funktionella och m...

Hopfällbar pall stol

detta är en stol född av nödvändighet. Tja, inte riktigt. Det lät bara coolt. Men är det ganska bekvämt. I själva verket sitter jag i det nu. Men jag avvika. Jag fick alla i trä som jag använt från Sears butik i min stad. Så var det enda jag köpte tv...