Lycklig tid roligt Shockeri detta instructable, jag kommer att visa dig hur man gör en rolig liten shocker sak som försäkrar dig har en rolig tid när din uttråkad och har en vän som du tittar på TV
Ändå tid för varning om du skada dig själv eller andra med detta (dvs chockera någon med en pacemaker eller chock en sällskapsdjur bugg eller något) sedan kommer inte gråta för mig eftersom jag köpt en pistol och av misstag sköt någon skulle jag inte gå och skylla personen jag köpte den från. genom att göra detta accepterar du att misstar hända och att man inte kan på något sätt klandra mig för dem. OK tråkigt ansvarsfriskrivning åt sidan, kan komma att fungera.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Värma kinder = varm kropp = lyckliga tider utomhus

vaselin. Vaselin är min magic varmare i kallt väder. Här uppe i Alaska möter vi ofta kallt väder (Tänk som!). Tillämpa ett tunt lager vaselin till sitt ansikte hjälper behålla värmen - jag har aldrig provat det på alla andra kroppsdelar, men jag före...

Magic 8 Ball med hjälp Esp8266 och I2c LCD-skärm

Jag trodde det skulle vara lite roligt att göra en Magic 8 Ball med en Arduino och en i2c LCD-skärm, så här är några instruktioner på hur man gör detta.Steg 1: Saker du behöver Arduino av någon typ (jag använder en esp8266 men det finns ingen anledni...

April dårar upptåg gjort med lyckat resultat

att glömma det var April fools, mig och min syster var intrigerande saker att göra utan att få min fru, dotter, maken, svåger och min andra syster galna eller att göra dem sent för arbete, alla dessa var framgångsrik upptåg gjort April 1 2011, min sy...

Solar powered ceiling fan (Chirstmas gift)

Jag gjorde detta projekt för en vän som är lite ner på hans lycka och bor i ett litet samhälle med ingen ström, vatten, toalett eller ganska mycket något annat du kan förvänta dig i ett västland. Det finns ett antal permanenta invånare bor i olagliga...

$5 fiske lockbete - nyckelhållaren - strumpa Stuffer...

När vår familj växer och blir äldre har vi börjat med Secret Santa men med en lågpris gräns på $20. Jag är kreativ kunde jag göra en stor personlig gåva för endast $5.I år tog jag min pappas namn ur hatten. Som han får i år det blir svårare och svåra...

Göra ett picknickbord 10 sitsig

Sommaren är här, så är det inte dags du byggt själv en överlägsen picknickbord och bad dina vänner runt om barbeque?Följande två steg kommer att erbjuda dig möjlighet att titta på min bygga på YouTube, och plocka upp gratis planer för bänken. Efter d...

Låt oss slå mage eller Instetinals sår. Naturligt

dag jag ska visa dig hur att slå sår och utbilda dig i fantastiska kraften i aska äppelvinäger.Steg 1: OH NOEEEES. Dr sa du har sår nu vad? Ja, du känner dig illamående och mycket mycket dåligt. Du har super sur mage surhet, reflux, diarrea, smärta i...

Web kontrollerad LED information Ticker

Projektet var ett samarbete med min rumskompis, vän och kollega hacker rishi2. Bosatt i New York, använder vi båda kollektivtrafik varje dag, så vi trodde det skulle vara häftigt att ha en ticker att Visa buss och tunnelbana gånger från internet. Det...

Vegan kryddad palsternacka & rökt tofu hamburgare!

Recept: för 5 hamburgare, varje 5 till 7 cm långIngredienser:** För hamburgare:550 gr skalad palsternacka, skuren i bita stora bitar (vägd när skalade & skuren i bitar)1 stor rödlök, skalad & skär i finskuret klyftorvitlök pulver: 1 tsk markenkumm...

Disco akvarium!

Vill ha en cool innovativ eleganta fishtank vara mittpunkten i ditt vardagsrum? Vill du få en mild introduktion till att arbeta med LED-system? Vill du ha din fisk att ha groovy boogie lampor? Här!Steg 1: Steg 1: gå till din lokala elektronik leveran...

Att göra ett makroobjektiv för din smartphone kamera. (Nästan gratis)

Detta är min första instructable efter avslutade mitt gamla konto av oundvikliga skäl. Detta instructable guidar genom att göra makro lins från din gamla laserpekare. Oavsett vilken smartphone du använder fungerar denna liten hacka. I mitt fall är re...

Hur konvertera Raspberry Pi i HI FI Audio System använder RuneAudio

Hej killar, helgen kommer och du väntar på att göra några häftiga projekt med Rpi, men du har inte någon aning. Muntra upp!, jag har kommit upp med ett projekt som man kan konvertera Raspberry Pi in i en Hi Fi musikspelaren.Låter spännande rätt??Varf...

Gör din egen bokbindning SYL

jag nyligen började lära om art & craft för bokbindning och snabbt insåg att även om verktygen för processen pågå en lång tid, kostnaden kan lägga till ganska stort hål i ens ficka. Efter gör lite forskning, titta och shopping, beslutade jag att jag...

Arduino kontrollerade Lego fyren

Fyrar har vägledande båtar till säkerhet i tusentals år. En av de tidigaste och mest anmärkningsvärda av dessa var Pharos av Alexandria. Denna enorma struktur stått för nästan två tusen år. När beslut fattas om ett lego projekt, jag ville bygga något...

ATtiny85 Ring klocka

Bas på den tidigare Instructables - ATtiny titta på Core och mer, jag har gjort en riktig gadget, en ATtiny85 Ring klocka.Steg 1: förberedelseMCUIdag core ämne, ATtiny85. Någon föreslå mig att använda SOIC version för att minska storleken på klockan...

Micro lasershow med en CD objektiv mekanism

Hej!Detta är det billigaste och enklaste sättet att göra en tvådimensionell laser Visa projektor.Det använder en roterande spegel, drivs av den fokuserande mekanismen från en CD eller annan optisk driva.De sa att det inte kunde göras, men Ljudmilasku...

Hemgjord smaksatt Marshmallows

Ah, ödmjuk marshmallow. Vilka fina minnen föra dessa sentimental lite moln socker oss. Om det rostning dem på en öppen läger eld, påminner klämma dem i s'mores, eller smutta på dem ner med en kopp varm choklad, dessa enkla lilla behandlar många av os...

Enklaste sättet att separera äggvita. Med hjälp av en PET-flaska.

Festivaler är lycklig tid. Det samlar familj och vänner. Dess också tome när vårt kök är mest upptagen. Samtidigt som alla dessa läckra rätter, ignorera vi bara inte hemgjorda kakor. Den mest ansträngande delen i kakan görs (för mig dess tråkig) sepa...

Akvarell Hip Hip hurra 4 juli kort

En ny vecka börjar och jag är så glad att ha dig gå med mig på Maker stunder! Jag kan bara inte tycks få nog av den 4 juli tema så idag gjorde jag ett riktigt enkelt kort. Jag älskar att akvarell så jag tänkte jag skulle visa upp det här.Jag använder...