"Mabel" en stickad mjuk kanin för små händer (eller stora händer)Jag har velat göra en uppstoppad docka eller leksak för åldrar och åldrar. Så jag äntligen fick allt tillsammans och här är Mabel. Mabel är faktiskt min farmors namn. Hon var en snygg dam och jag saknar henne. Det verkade ett mycket passande namn för denna kanin eftersom min farmors (båda av dem) hade en hand för att lära mig att sticka och virka.

Detta projekt är mer av en medelnivå. En nybörjare kan definitivt ta itu med det och det är varför jag länkade videoklipp och sidor för förklaringar av stygn som jag trodde behövde mer hjälp. Men mönstret är faktiskt mycket rättfram och hon gick ihop helt enkelt. Jag var särskilt nöjd med det lilla ansiktet. Hon är så söt!

Jag sätter inte hur länge det tog att göra henne inte att tiden var riktigt lång, men eftersom jag inte vet faktiskt. Stickning och virkning är också färdigheter som är olika för alla. Jag virka supersnabb och min stickning blir snabbare. Som vanligt, mätte jag, stickad, slet, tweaked och stickade igen när jag gick. Allt jag kan säga är att detta inte är en lång alla vinter projekt. Hon var ett snabbt och roligt projekt. Jag tror att jag tog mer tid att välja färgkombinationer än faktiskt stickning eller virkning ibland.

Mabel har gett mig förtroende att gå vidare till dockor till mina flickor och göra andra saker. Jag hoppas du älskar detta mönster så mycket som jag gör. Det var kul!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Ett annat val för stickad fållar - rak eneggad fållen

räfflad fållar är bra och de är underbart för tröjor och andra avslappnade plagg. Men vad gör du om du vill ha en hemline som inte sträcker? Du kan sticka picot fållen,Men detta kan vara lite för fancy ibland och du skulle vilja ha något lite enklare...

Gör dina egna objekt fotografering mjuk ljuslåda

MålSyftet med detta instructable är att visa dig hur man bygger en bärbar objekt fotografering soft-light box med billiga material och enkla verktyg. Rutan bör enkelt fälla ihop och förvara under en säng eller bakom möbler. Sedan när det är dags att...

Hur förbereda för din nya kanin!

Dessa söta och gosiga varelser är en absolut fröjd att äga, men allt att skönheten kommer på ett stort ansvar! Jag förstår att det kan vara lite svårt när du först få en av dessa cuties exakt vad man ska köpa inför honom/henne eller hur till omsorg f...

Kanin Care information

Hey guys, idag jag kommer att visa dig hur man gör din kanin liv god och hälsosam. Låt oss komma igång!Steg 1: Vad du behöver inuti en bur/kör/kaninbur Vad du behöver i en kanin bur:1. trä tuggar 2 x2. skräp låda (med plast tråd golv)3. dölja hut (ju...

DIY inbyggd pop-up blixt diffusor (mjuk skärm)

Tja, om du är intresserad att läsa detta inlägg, jag antar att du vet vad en diffusor är så ingen anledning att införa sitt syfte. Det är bara en annan version.Idén är mycket enkel, bilden talar för sig själv: en trasa-hängare-wire ram med en skärm s...

Fotografi mjuk låda lampa tillverkad av återvunnen objekt

fotografering handlar om att fånga ljuset.Ljuset studsar ditt ämne, genom dina linser, och du frysa det där, så du kan visa andra människor din syn på världen. Som är vackra, men det är jävla svårt om det inte finns tillräckligt med ljus för din kame...

Hugbot - en mjuk Robot som ger små kramar

Hugbot är en mjuk robot som ger små kramar. Dess vapen är av anpassade 3D tryckta Kotor och aktiveras av fiske tråd som träs genom kotorna för att stegmotorer kontrolleras av en Arduino inuti kroppen. Hugbot föddes av ett intresse för att göra något...

Gör en mjuk 3V batteri innehavaren

denna handledning visar hur man gör en mjuk batterihållare för 3V lithium coin-stora batterier.Du behöver bara 5 stycken av filt och två bitar av ledande tyg.Du kan klippa bitar med en sax. Få bitar från varje lokala hantverk butik och zelf ledande t...

Super mjuk och fuktig kinesiska bageriet bullar

jag snubblade nyligen över bröd tävling och tänkte, "Whoa! Jag kan faktiskt skicka en halvbra post för detta!" Sedan inträffade det för att vara att att sitta fast på campus, det betyder jag är just nu utan min brödbakning ingredienser/verktyg....

Inte nog snö, Valentine

jag trodde det skulle vara häftigt att göra snow skulptur för alla hjärtans dag, men... inte tillräckligt med snö!Det är kallt, wicked -20 något Celcius, innan Vindavkylning,en kille i vädret nätverket sa hur denna våt t-shirt frös ganska omedelbart...

Listigheten en båge för wilderness survival

bearbetning en båge från grunden för måttlig sikt Wilderness SurvivalDenna anvisning är inte enkla eller korta, men kan ge en eller flera kraftfulla karaktär gjorde vapen.Som i alla överlevnad situationen är det första du behöver göra bedöma om du ha...

Hur man skapar en stor storlek puppet huvud från PU-skum block avfall

StorylineJag såg Puppetmastaz i Berlin i somras. De erbjöd oss en stor show med några star wars cameos - nördiga är det inte. Efter att ha diskuterat med några vänner tänkte varför inte göra marionett huvuden av mig själv. Puppet gör och spelar tradi...

Skulpterade läder Mask handledning

I denna instuctable kommer jag att guida dig genom skapandet av en läder mask. Jag är en läder artist och mask maker som lärt sig mycket av denna konstform online. Vänligen använd min mask som inspiration, men designa din egen! Jag bifogar en grundlä...

Snaring

Skogen är inte som din lokala livsmedelsbutik där du går till departementet kött och plocka ut din pre-packat kött, de flesta människor aldrig se var det mat kommer ifrån. I skogen du döda och rengöra ditt eget kött, så ser du var den kommer ifrån.AL...

Foley konstnärskap för en scen

Idag, ska vi titta på den underbara världen av Foley konstnärskap. Vad är en Foley artist? En Foley artist är en som ger ljudeffekter för en film med hjälp av vardagliga föremål och material som kan producera ljudet vi förväntar oss att höra när du t...

Choklad-Mint Cookies

Oooohh dessa cookies är mums! Jag är inte ett fan av holiday cookies som smakar som Altoids, men jag älskar Anderna myntverk. När jag såg en kock land recept där mynta bildar en glasyr när den placeras på en choklad socker kaka jag var tvungen att pr...

Nya och förbättrade borstlös Electric Scooter Power System Guide

2008, jag satt ihop en guide på Instructables om uppgradering av kraftsystemet av dina små personliga elektriska fordon. Det var en primer på grunderna i en elbil kraftsystem och erbjuds resurser och tips för kompakt elektrisk skoter konvertering. Fr...

Cellulär automat Design för korsstygn iPhone Case

här hittar du design (och källkoden för det) att jag beslutat om för min DIY iPhone 4 fall, som liksom några tips och tricks om hur man gör en ren (och kvistfri!) nål-punkt projekt som ser cool också.BakgrundOm ett och ett halvt år sedan (juli 2011)...

Brunt papper "Tyg" konst

Många år sedan, upptäckte jag hur spännande brunt papper verkligen är. Jag hade alltid tänkt på det som tråkigt gammalt skifte papper tills jag var ute efter ett arty papper projekt att göra med en klass av tonåringar som tyckte de inte var kreativ....