Mad Scientist Steampunk glasögonMad Scientist glasögon. Precis vad jag behövde att slutföra min galen vetenskapsman kostym.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Gör din egen spektakulära Steampunk glasögon för Under en Dollar: ramar och linser ingår!

Oh dearie mig, vad någonsin skall jag bära till galen vetenskapsman boll ikväll? Ända sedan jag byggde min egen lasrar för några hem-brygga ögonkirurgi, jag har inte behövt glasögon, men någon galen vetenskapsman vet rätt glasögon är viktigt. Genom å...

Steampunk - glasögon (Howto)

luftskepp, ånga motorer och växlar överallt där du ser ut.imponerande maskiner och små mekaniska underverk.monteras av uppfinnare med konstiga glasögon på.Googles som de se världen med andra ögon.Nu kör vi:Vilken typ av glasögon behöver vi?Glasen bör...

MIN FÖRSTA STEAMPUNK GLASÖGON!

min första uppsättning steampunk glasögon.Jag tar inte äran för designen jag kopierade somones instructable...

Läder & KSV - Steampunk glasögon!

Skydda dina okulär organ med ett par steampunk glasögon, speciellt utformad för airship resor och tid reser äventyr!Denna tutorial ska show dig hur man tar en standard par svetsning glasögon och mod dem till något förbluffande med vardagliga hushålls...

Snabb och billig Steampunk glasögon

jag gjorde dessa glasögon (inte glasögon, eftersom det finns en brist på glas) så att jag kunde ha något fancy titta över mina ögon när jag agerar alla steampunk. De är ganska enkla och mindre som tog en halvtimme att göra, även kommer fina Tuningsen...

Steampunk glasögon: Personliga Vision Enhancers

dessa Steampunk Goggles inspirerad av, bland annat Gogglerman på Instructables och Jake Van Slatt på The Steampunk Workshop, arbete är ett försök att kombinera den Steampunk estetiskt med produktionen av vissa funktionella eye-wear som skulle produce...

Steampunk glasögon görs med hjälp av min tidiga handledning

tänkte att jag skulle slänga upp några bilder på de två sista glasögon som jag gjorde.Jag hoppas att få lite leverantör utrymme och kanske köra några workshops och demonstrationer på Steam världsutställningen i Dearborn, MI i år så jag är ramp upp pr...

3D Steampunk glasögon

Gillade inte den tråkiga glasögon får du på bio... Så vände jag dem till något bättre. Detta är hur black ops eller någon 3D-spel ska spelasSteg 1: Du behöver1: mönster (du kan få en stor en från lostwax.com)2: skarp kniv3: 3d-glasögon (bara linser)4...

Steampunk glasögon?

Första försök på några glasögon ur några gamla glasögon jag hittade läder lappen kom i och lite varmt lim och sweing kompetens. Haha lämna gärna en kommentar eller ränta eller vadDetta är mitt första försök och definitivt inte min sista.Även tänkte j...

Tech pojkens Steampunk glasögon!

Alright! Jag har äntligen blivit av att göra detta! Så går här.Steg 1: Vad du behöver. Behöver du:1 par glasögon1 Gatorade Cap2 öre4 små nötter2 stora wingnuts2 mindre wingnuts1 8'' bit tråd, jag bara klippa upp bitar av klädhängare...Vissa läderViss...

Recept 3D tryckt Steampunk glasögon

Så vill du Steam Punk glasögon, men du har en begränsad budget och nedsatt syn? Du har kommit till rätt ställe!Detta instructable kommer att täcka sourcing av linser och hårdvara, ger dig med mönster (och källfiler) till 3d utskrift egna ramar och ha...

Min nya steampunk glasögon

det var så lätt och allt jag köpte var koppar för $2,50...

Blå glasögon

blå steampunk glasögon jag gjort från några skrot koppar tråd och linserna är från en påse klipp de var redan räfflad så jag lindade kabeln runt dem och gjort ramen den svarta tråden finns för komfort och grepp...

Att göra harry potter glasögon

Om du är en harry potter fan men inte vill spendera pengar på affären köpte kostym glasögon då du hittade rätt instructable.with några hus håll produkter kan du göra några återvunnet glas, en liknande design kan användas för att göra steampunk glasög...

Handgjorda Steampunk skyddsglasögon

mitt första par steampunk glasögon, för mindre än $15. Det finns inga glas i dem just nu, men jag planerar att sätta några.Obs: många av bilderna är suddiga. Tyvärr, är min kamera typ av skit. Jag ska ta bättre bilder nästa gång jag gör ett par.Steg...

Enkla variabel ljusstyrka objektivet med 3d-glasögon

Här är en enkel lins som kommer att justera mängden ljus som passerar genom när du slår det, det är mer av ett proof of concept som något annat, gjord av ett snitt av lim stick, och de båda linserna från ett par 3d glasögon.Jag vet inte exakt hur det...

Min andra steampunk skyddsglasögon

min steampunk glasögon mark två!...

Mad Science glas glasögon

älskar vetenskap? Älskar glas? Älskar radioaktiva letar drycker? Detta kan bara vara den instructable för dig!Jag är en galen vetenskapsman, och älskar tanken på att dricka av lab utrustning. Men jag är också en galen vetenskapsman, och vet att detta...

Viktorianska/Steampunk Mad Scientist ljus

här är min version av "Steampunk/viktoriansk/Mad Scientist Light. Jag ger inspirerande kredit till "tim-1138".Materialen var:14 gauge kala solid koppartråd14 gauge isolerad koppartrådroterande dimmer switchmarrets4 aluminium spacers från ka...