Magnetiska Sedelklämma - Video


Magnetiska Sedelklämma - kändis bloopers här göra denna lätt och cool magnetiska Sedelklämma. Original och användbart.
Relaterade Ämnen

Magnetiska Sedelklämma

denna Sedelklämma använder magneter för att hålla ett grepp om fällbara valuta. Det fungerar också som ett kylskåp magnet/Obs innehavaren.Magneterna är ganska stark, så håll detta från allt som är känsliga för starka magnetfält.Steg 1: Skriva ut peng...

Hur man gör en magnetisk ram Sedelklämma

i detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör en magnetisk Sedelklämma med hjälp av en gammal pinne ram.(PS det är min första instructable så gå lätt. Tack)Steg 1: SupplysDu behöver:Styv tråd (som ösa tråd)En gammal pinne ram, eller nya om...

Organisera dina pengar med en K'nex Sedelklämma!

Har pengar, men gillar inte bära en plånbok runt? Har några K'nex liggande i garderoben? Tja, är det dags att ta dem ut, orsak gissa vad är trenden nu... ett K'nex Sedelklämma!För dem som inte vet, är en Sedelklämma i grunden en enhet som används för...

Minimalistisk plånbok med Sedelklämma

För att hålla 4-6 kort och en liten mängd kontanter. Detta är en mycket liten och kompakt minimalistisk plånbok.Jag utformade en plånbok med avsikt att sälja den på kicken och gick igenom många versioner om min 3D skrivare (14 i alla) för att komma m...

Dino anka Sedelklämma

https://vimeo.com/73876279hur man gör en dino anka Sedelklämma med https://tinkercad.com/ video för hur man gör denna SedelklämmaAnka Sedelklämma...

Gandalf Sedelklämma

Hej alla, idag kommer jag att visa dig hur du skapar en gandalf Sedelklämma.För att skapa det, har jag använt mixer, ett open source 3d-modellering program.Instruktionerna är ganska enkelt (bilder hjälp) och jag hoppas du njuta av demHär är den .blen...

Justerbar Coin Holder Sedelklämma

bygger bort de råd som jag fick från poofrabbit, jag förändrat min tidigare design av den justerbara Sedelklämma med ett mynt som fungerat som en skruv. Nu förutom att justera till mängden pengar som du har, kan det också hålla mynt också! Min gamla...

Justerbar Lego stil Sedelklämma

detta är en justerbar Sedelklämma inspirerad av legos. Med dessa lappar som jag har CADed, är det möjligt att sätta olika storlek travar av kontanter i detta pengar klipp genom att ta bort delen och placera det i en annan position. Detta var CADed i...

Justerbar skruv Sedelklämma

denna Sedelklämma kan justeras efter hur mycket kontanter du har genom att vrida kvartalet i mitten. Denna skruv rörhållare dina pengar och håller det tätt på plats. Detta var CADed i SolidWorks och handledning förutsätter att du har grundläggande ku...

Dollar Bill Sedelklämma

Letar du efter den ultimata säkerheten för dina pengar? Vad sägs om försegla det i ett lager av klar harts?!Du föreslog jag ge detta ett försök och så här är vi! Det kom ut bra. I videon säger jag, "4 försök" men jag är ganska säker på att detta...

Gameboy spel Sedelklämma

Im går just nu be om ursäkt för min några av bilderna. De är svårt att se på grund av min kamera och de små saker som jag försöker Visa, som sade, att den instructable. Ganska enkelt, Gameboy spel som är en Sedelklämma. Detta är min första instructab...

Sedelklämma

det är en Sedelklämma jag gjorde jag behöver en bättre klipp...Jag använde en tyvek kort ärm Gem och bandet...

Att göra ett hjärta ($) formade Sedelklämma i mixer

Hej alla, du känner mig från mina animatronic skapelser som johnny 5, robot tankar och Wall-E.Idag, ska jag visa dig hur man gör en hjärtformad Sedelklämma i mixer.Här är en länk att ladda ner blandning filen https://dl.dropboxusercontent.com/u/18723...

Batman Sedelklämma

http://www.thingiverse.com/thing:146860Sedelklämma + Batman = detta. frågor? Bra....

Fällbara Spring-Gripped Sedelklämma

när du har skapat mina två första pengar klipp mönster, Sedelklämma Dollar och personligt Sedelklämma, jag insåg något; de saknade unikhet. Båda dessa pengar klipp var båda mycket vanligt mönster, men med en liten differentiering i design. Denna desi...

Sedelklämma dollar Symbol

någonsin har tillräckligt med kontanter som du behöver använda en Sedelklämma, men de vanliga, tråkiga och trista pengar klipp bara kommer inte att klippa det? Så istället, du väljer att ta tag i din 3D-skrivare som handily väntar bredvid dig och for...

Sked Sedelklämma

för dem som inte vill ha en skrymmande plånbok i bakfickan, det finns en Sedelklämma. Men varför spendera en massa pengar på ett lamt klipp som ser ut som alla andra där ute? Gör din egen ur en sked! Det bara tar tio minuter och kostar mindre än en d...

#PTRdesigns plast Sedelklämma

det är plast Sedelklämma heter "Det är pengar"! Jag konstruerade det i Solidworks, jag tillbringat lång tid finslipa öppningarna så det kan ha en enda dollar samt en hel del dollar. Jag skriver för närvarande ut dem på en Dimension rapid prototy...

Hur man gör en Sedelklämma ur pengar!

i detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör en Sedelklämma slut på pengar.Steg 1: Du behöver... 2 dollarsedlar (samma ex: $1 och $1)Ett gemSteg 2: Klippning av papperSatt gemet på en av dollarsedlar som visas nedanSteg 3: Bill no.2 Lägga...