Magnetiska Snickeri platta pallHär är min ta på den hopfällbara steg pallen. För det första, jag är ny till flat pack design. Så ny att jag bara började kolla när tävlingen kom ut. Jag började titta in i den och tänkte "hur har jag missat detta"? Jag inte bor nära en IKEA och gillar att köpa mina möbler på CL eller göra det. Det är min sammanfattning av hur detta allt fick förbi mig. Som mitt sinne började räkna ut vad det ville göra, gjorde jag en punch lista över vad det skulle vara:

1. 10" tall

2. pall top 12 x 8"

3. så lätt att montera och demontera att en 3 & 5 år gamla pojke och girl(respectivlly) kunde göra det.

4. vara semi öga fånga men inte för mycket.

Detta sagt. Skära X botten ut var lätt-peasier än jag väntat. Slungades upp avföringen var lite krokiga (Använd en jigg nästa gång) men jobbade ändå. Men det passade kriterierna som 3-åring ännu. Varför inte försöka och låsa den på plats med magneter! Detta är min blixt av geni. Motverka sjunka några REM i topp, och som några skruvar i toppen av X för magneterna att låsa. Så där har du det i ett nötskal. Jag arbetade på detta för ungefär en och en halv timme i två dagar. Kalla det tre timmar. Titta, Njut och berätta vad du tycker. Tack

Se Steg
Relaterade Ämnen

Dresser låda fix (modifierad sinkans)

min byrå lådorna började avveckla sig nyligen, och jag fick äntligen runt till dra bitar ur dresser och ser att se om de var salvageable.De var verkligen så, så jag tog dem till ett separat rum att se vad jag kunde göra med dem.Detta är stegen jag to...

Butt brödrosten

Har du någonsin satt på en värmare vent? Det känns bra, men efter ett tag börjar din rumpa ont och värker. Men med butt brödrosten, allt du behöver göra är att placera den ovanpå ventilen och din rumpa kommer inte att skada, och det kommer att få ros...

DIY trä pall gjord med Pocket Hole Snickeri

jag gjort detta fantastiska lilla pall från några kvar över träben och några skrot plywood. Jag har blivit ett stort fan av att använda min Kreg Pocket Hole jig. Jiggen kan för vissa lätt super snabbt och riktigt stark snickeri. Inte skrämmas av gizm...

En platt (ish) pack skrivbord med gångjärn, lås och mortised lederna.

Min flickvän / fästmö / fru (hennes titel beror på vem man frågar) behövs ett skrivbord att studera på i vårt hus i Filippinerna. En snabb sökning av de lokala butikerna visade ingen kostnad effektiv skrivbord som approximeras hennes behov. Och verkt...

Sneda Tenon pall

Ofta gånger enkelhet vid ytan motsäger en komplexitet eller rigor inte omedelbart framgår - är sneda Tenon avföringen ett sådant exempel av bedrägliga framträdanden. I korthet finns det inget speciellt när det gäller denna anspråkslösa pjäs. Efter nä...

Perpetua pall

Perpetua avföringen kombinerar traditionella träbearbetningsverktyg med 3D-modellering av programvara och 5-axlig CNC bearbetning att skapa formulär via ett digitalt arbetsflöde som så upprepas som de är sensuell. Detta projekt matchar känslighet för...

Platta paket möblerdesign

någon möbelsnickare vet att sjöfarten är en kostnad värdig av hög ersättning. Ofta gånger fraktkostnader har varit en avgörande faktor för mina kunder och jag hatar att se en förlorad försäljning helt enkelt på grund av frakt. Du kanske undrar varför...

"Dynamit låda" End tabell från gammal pall

detta instructable visar dig hur man gör en slut bord som ser ut som en gammal dynamit spjällådan. Det är lätt att bygga och är tillverkad av en gammal pall så det är billigt också.Steg 1: material MaterialsEn gammal pallStora keramiska plattorSmå gå...

Magnetiska kombination låsa bild Safe

Varför jag skulle älska att vinna en zing laserskärare...Sedan jag var liten, har jag tagit saker samman; i åratal har jag tittar igenom och lärande från Instructables. Jag älskar uppfinna, prototyper, design. Jag älskar det så mycket jag startade en...

Återvunnet pall regn fat stå

staden vi bor i är under året runt vatten restriktioner, så att ha ett insamlingssystem för regn vatten hjälper till att hålla trädgården växer samtidigt minska stress på stadens vattenförsörjning. Staden stöder vatten samling genom att leverera fat...

Toy kök från pall trä

Till jul i år ville mina flickor toy kök. Sterling Davis (en kollega YouTube woodworker) värd pall Upcycle utmaningen. Vad bättre anledning att göra en toy kök pall trä?Kolla in videon till den mest omfattande titt på bygget att jag kan ge dig. Jag t...

Ta en last av: Pall solstol

Detta är en utomhus solstol som jag byggt av en gammal pall. Det var en liten bit av försök och misstag att få en bra sitthöjd och vinkel att vara bekväm, men till slut måste jag säga, det är ganska bekvämt. (för en stol med inga kuddar) De flesta av...

Magnetiska pärla & Mineral Float testare

anledningen till varför jag skapade den magnetiska pärla och mineral float testare: Jag köpte en låda full av verktyg som används silversmide och i botten var en samling ädelstenar och mineraler. Jag behövde ett användbart diagnostiskt verktyg för at...

Katt mat tråg från pall trä

Våra katter gillar deras torrfoder - chunky saker som de behöver för att ge en bra tugga. Jag har fått höra att det är bra för tänderna, också. Medan de också njuta av "våt" mat, finns det alltid en skål eller tråg med torr mat tillgänglig för d...

Snickeri grunderna

det bästa sättet att hålla ihop en high-end träbearbetning projekt, oavsett om du bygger en timmer-frame hem, att sätta ihop en arbetsbock tabell eller att göra ett steg pall, är med lite lim och hand skära fogar.Det är lättare att använda mekaniska...

P9S - pall gjord med CNC Router

CNC möbler har varit för ett par år redan men har inte riktigt tagit fart. Jag tror detta beror på att designers inte har tillbringar tillräckligt tid designa med att tekniken i åtanke. De flesta CNC möblerna jag hittade på nätet har den typiska Snic...

IKEA hylla säker med magnetiska nyckel

ända sedan jag först lade ögonen på chunky IKEA möbel, jag har velat göra dess ihåliga innanmäte till en super hemliga gömma plats. Jag först försökte (och misslyckades) att göra en lucka i toppen och sedan benet av en Brist på sidobord, men det är n...

HEMLIGA magnetiska lås låda

Hej alla! Idag kommer jag visa dig hur man gör en hemlig låda under din tabell yta med hjälp av dolda magnetiska lås. Lådan är knappt synlig från toppen och på grund av dess dolda magnetiska lås, verkar vara en del av själva tabellen. Detta Instructa...

MagSafe för resten av oss: A DIY magnetiska nätadapter

vi alla vet att en av de vanligaste platserna för en laptop att bryta dess förmåga adaptern. Kombinationen av att vara direkt ansluten till moderkortet, värme, och konstant rörliga och skiftande leder kontakten att bli lös och slarvig. Så småningom a...