Måla vissa Tiger Stripes!En Fiberartsy.com handledning

Ladda ner denna gratis handledning!

Så jag faktiskt vågade sig ut i världen och hoppat av min favorit hantverk butik häromdagen. När du arbetar hemifrån, är det lätt att gå till eremit läge... speciellt när du är lyckligt lottade (som mig) att leva i en liten lapp av paradiset.

Hur som helst... Jag behövde för att få några mer tie dye leveranser och looky vad jag hittade! Tyg sprayfärg! Det är inte riktigt men jag har aldrig provat dem och de hade ett projekt blad visar hur man gör tiger ränder som såg ut som roligt.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Tiger stripe-pellet pistol

Steg 1: Välj ditt vapen För detta (min första) instructable jag ska snabbt gå över hur man ger någon svart pistol tiger stripe camo.Jag använder min crossman m4 pellet pistol men du kan enkelt göra detta på någon svart plast pistol.Steg 2: material s...

Airsoft Tiger Stripe Camo

detta kommer att visa dig hur man målar en airsoft gun tiger stripe kamouflage, med bara färg och maskeringstejp. Detta är ett sätt att krydda upp dessa solid svart vapen, eller gör en tydlig gun, ser awesome.Steg 1: Allmän info och leveranser Ska du...

Reflekterande motorcykel Tiger Stripes

Dual Sport eller smuts cyklar som kan vara rättsligt ridit på gatan har några distinkta fördelar jämfört med andra klasser av motorcyklar. De hanterar väl, är billiga, få bra bränsleekonomi och är enkla att arbeta med. Den främsta nackdelen med dual...

Tiger stripe-lackering på en CRKT

vad du behöver:En kniv för att målaMålarna tejpKrylon ultra platt OD greenKrylon Matt grå(allmänt basfärgen är ljusare av två... beror på färg föredrar)Verktyg för att demontera knivenSteg 1: Börjar med demontering kniven. sedan täcka pivot hålet med...

Hur man löda sladdar till en gemensam LED strip

detta är en mycket snabb och enkel primer på hur löda sladdar till en gemensam LED strip.Du behöver:Sax eller tråd fräsar (tillgängligt för användning på TechShop)Wire strippor (tillgängligt för användning på TechShop)Lödkolv (tillgängligt för använd...

Tiger ränder nail art

Tiger ränder nail artTiger Stripes Nail Art Tutorial Video...

Ved smyckeskrin

några år sedan var jag på att göra bumeranger .och efter att tre från vanlig plywood med stor framgång jag bestämd till gör en med Ek från ved .so jag gjorde vissa styrelser och gjorde bara det .men eftersom alla hjärtans dag närmade sig beslöt jag a...

Anpassade tillbehör vilda vägen

denna tutorial ska show dig hur du anpassar telefoner, Ipods, och ganska mycket alla tillbehör du vill ha. Visa din kreativitet med din egen ursprungliga design, eller helt enkelt hitta en online.Visst du kan köpa coola fall för din telefon, vad sägs...

Gun Camo

dessa är några metoder för att kamouflera med spraypaint. Kom ihåg att inte spruta för mycket, eftersom detta kommer att orsaka körningar och blemmor. Det är en bra idé att praktiken syftar på vissa kort styrelse eller något innan du börjar.Det finns...

Boka Light Reading Light

vänner har regelbundet rekommenderade böcker som särskilt lysande, men jag medger att jag efter att ha öppnat dem var som i mörkret som någonsin. Eftersom jag inte är en att låta en bra metafor gå oantastade (och eftersom design skolor verkar ständig...

Arcade stick låda från en gammal låda

Så jag hade arbetat på min den här projekt för bokstavligen en vecka rak dokumentera processen för kompatibel när den andra natten jag snubblade över denna en "The One" som var nästan identisk med den jag byggde sans joystick men sida knappar n...

Starta ett Element insamling - Hur ta prover på vardagliga platser

Detta instructable visar dig hur du hittar några överraskande bra och oftast billiga, prover av elementen i secondhandaffärer, myntbutiker, Wal-Mart eller trasiga saker som du tar isär. Scrolla ned och se själv! Om du gillar vetenskap, är bara nyfike...

Linjära klockan

runda klockorna är så 1900-talet! Här är något lite mer post modern och trubbig.Jag kommer att visa dig här en annan full designprojekt, från idé till konstruktion till prototyp. Syftet med vår önskan är idag en linjär klocka, det är en som har siffr...

Hur man fixar en knäppte tire iron

En vän hade brutit hans däck järn på en alltför svår lug muttern. I detta Instructable, ska jag visa dig hur vi fixade det med vissa TIG-svetsning.Jag gjorde det på TechShop.Steg 1: Förbered ditt arbete Börja med att göra ett rent snitt där paus/spri...

Slips färgning med blekmedel!

En annan Fiberartsy.com Tutorial!Ladda ner denna gratis handledningSlips färgning har alltid varit ett mycket roligt för mig... det är den gamla hippien i mig, antar jag! Mina flickor och jag träffas ibland för en tie-dye part. Denna gång ville jag p...

Fula Shorts? Paint Em! Tyg målning 101

Måla de fula Shorts! Tyg målning 101En FiberArtsy.com handledningFick fula shorts? Eller en ful t-shirt? Byxor? Inte kasta den? Bara ge den nytt liv genom att måla den.Ladda ner denna gratis handledningSteg 1: leveranser:Jacquard MX färgämne i följan...

Camping Survival Kit

detta är ett roligt litet kit som kan laga mat, häl, start bränder eller bara en nödsituation kit incase av en storm eller annan naturkatastrof detta är min första svårlösta så kommentera gärnaSteg 1: Vad du behöver Behöver du några hushåll saker att...

I.F.O. identifierbara blommande objekt

The I.F.O. eller identifierbar blommande objekt är en blommande plantageägare som kan placeras nästan någon där i en gård eller trädgård, där det kan ses och uppskattat av alla och som ett plus den kan lätt flyttas som ägare se passform. Det är runt...

Fyrfärg LED cyber passar! (ytterligare instructables för NES Powerglove kontroll, Live Audio EQ, osv. att följa!)

** Kredit till LVL1 Hackerspace för att starta mig i riktning mot LED besatthet och med förbindelser till vissa personer som har varit fantastiska resurser under år www.lvl1.org **Jag kunde bara inte motstå att skapa en instructable för en "Göra det...