Målning med äggJag har kastat dart på ballonger fyllda med färg och kallade det konst, så varför inte växla och skapa en påsk tema mästerverk? Det är dags att ta målning till nästa nivå med paint-fyllda ägg.

Detta är en mycket enkel, lätt-att-göra projekt med barnen. Allt du egentligen behöver är färg, en kartong ägg, en tom duk och tillsyn av en vuxen (tillval beroende på röran du vill rensa upp senare).

Se Steg
Relaterade Ämnen

Målning med papper

målning med papper måste vara en av mina favorit papper crafting tekniker. Det är ett bra sätt att använda upp de små papperslappar från andra kort att göra eller papper projekt.Detta är miniatyr konst. Underteckna och datera dem, då ram dem. Dessa k...

Målning med choklad.

Målning med choklad är ganska mycket som målning på en duk, är easer eftersom du inte behöver mycket mer talang än spårning och jag lite tålamod.Till skillnad från målning på en duk målning med choklad gör att du kan spåra din ritning och är som att...

En målning med en Twist

Tja, allt detta började på grund av en termin lång klassprojekt. Målet var att skapa något eller kombinera projekt från andra på webben i ett projekt som alla våra egna. Då var vi att skapa en Instructable på vad vi gjorde. Tja, samtidigt söka efter...

Målning med textur: mindre-än-monokrom väggdesign

Min fru och jag har övervägt ommålning våra trapphus ett tag. För att vara mer exakt, vi har velat måla om ända sedan några olyckliga VVS problem lämnade oss med en stor, ful fläck av oavslutade gips i våra trapphus.Men vi står inför samma existentie...

Inomhus ljus målning med en SLR-kamera

Detta Instructable visar att användare hur man målar med ljus med hjälp av en enkel linsen reflexen (SLR) kamera. Så länge publiken i detta Instructable har en novis idé om hur en kamera fungerar ska du vara bara bra. Ljus målning är ett fotografi ko...

Målning med färgade Cement

detta handlar om användningen av färgad cement som en färg att färga cement strukturer.Fuktighet passerar genom en betongtaket kan orsaka tak färg blister och skala. Inte så med färgade cement, som pinnar som en galning till cement, även blöt. Med li...

Målning med avfall penna rakapparater

Inte slösa penna spån längre och gör vackra teckningar ur den.Använd penna rakning för att göra vackra målning.Tid: 5 minuterNivå: nybörjareAtt vara behöver:-1. Watse penna spån2. Fevicol3. ritningen blad4. grön Färgat ritstift.Låt oss komma igång!!S...

Hur du sätter en Digital Photo Print till en vacker målning (med vatten!)

Dessa är bra sätt att dekorera ditt område, ge som gåvor, eller bara prova något nytt på en eftermiddag.Med en teknik som jag kallar "reverse målning", Använd en pensel och vatten i en tryckt digital foto för att manipulera det tryckta bläcket f...

Ljus målning med en SLR-kamera!

Ljus målning, ljus handstil eller ljus Graffiti är så roligt!Allvarligt beroendeframkallande!Steg 1: Samla leveranser! För att starta, behöver du:SLR-kamera (35 mm Film eller digital)ett stativ (eller annan stadig yta)ficklampor, laser pennor, glow s...

Förvandla din favorit bild till en väggmålning med hjälp av ett rutnät - alla kan göra det!

Jag har alltid velat måla något men visste inte var jag ska börja. Jag älskar att du helt kan ändra ett rum med lite färg. När min dotter bad om en fjäril på sin vägg tänkte jag att det var dags att prova.Mitt enda problem är att jag har noll erfaren...

Halloween målning med rörliga ögon

Perfekta prop för en spooky Halloween-fest eller bara att skrämma dina kompisar. Vi har sammanställt Raspberry Pi drivs flytta ögat bild som kan styras självständigt eller med hjälp av Raspberry Pi kamera. Du behöverMaterial:En målning eller utskrift...

Retuscherade målning med LED-bakgrundsbelysning

Hey! Tack för att kolla min första Instructable, jag hoppas du gillar det!Jag gjorde denna målning för en vän eftersom han ville ha en speciell gåva till sin hustru. Hon är verkligen gillar Delorean av "Tillbaka till framtiden" så temat var inte...

Canvas målning med Inkodye

Inkodye, en produkt av Lumi.co, är en solljus-aktiverat färgämnen för bomull, linne, siden och andra naturmaterial. Det används ofta på kläder men vi beslutat att prova det på en duk.Du behöver:Remsor av trä i ramenNaglar och en hammareHäftpistol och...

DIY steg för steg "Regnperioden" Caracal målning med krita pasteller och velour papper

pasteller används:Mjuka pasteller:Cool grey 4Cool grey 3Cool grey 2SvartHooker's GreenGold GreenBlad grönHimmelsblåVarm gråBrun ockraBränd umbraLjus gulNougatLjust köttVitMellersta Phthalo blåPenna pasteller:GrönIndigo blåVioletBeigeVitSvartGuldBrown...

Lila infunderas målning med handgjorda ram

målade detta i födelsedagspresent för en vän som älskar färgen lila. Stiliserade målning av ämnet. Akryl på duk, enfused nyanser av lila och violer. Gjorde suspensionen ram från träpinnar och hampa sträng, förstärkt och förseglade med epoxiharts. Upp...

Bygga en termisk ficklampa - ljus målning med temperatur

inspirerad av Offentliga laboratorium och har precis avslutat en omgång college program, jag bestämde mig att experimentera med termisk avbildning på de billiga.Värmekameror är dyra. Även vid låga upplösningar är det inte ovanligt för en anständig vä...

HALLOWEEN MUMIE DIGITAL TECKNING/MÅLNING MED SKETCHBOOK 6.

Här är min HALLOWEEN INSTRUCTABLE. Jag använde en gratis testversion av SKETCHBOOK 6 som slutade den dagen jag slutade detta projekt. Jag har fortfarande SKETCHBOOK EXPRESS men nu känner jag mig begränsad. SER UT SOM DET ÄR DAGS ATT UPPGRADERA. JAG H...

Sonic ansiktsmålning (med någon annan måla mitt ansikte!)

Så jag bestämde mig att be någon annan att måla mitt ansikte. Detta är kapten Deckhand och han har aldrig målat ett ansikte innan. Jag har aldrig låtit någon annan måla mitt ansikte innan. Det är lite konstigt, men jag hoppas att ni uppskattar! Jag k...

Pop Art målning med Lumi Inkodye

så för våra Instructables Lumi bygga natt, vår grupp beslutat att skapa en Pop Art tema pjäs som en hyllning till grundarna av BongoHive.Du behöver-En duk (minst 20 tum)-Lumi Inkodye-Inkowash-4 ark av Lumi Inkofilm (9 tums fyrkant)-Bläckstråleskrivar...