Märkligt nog starka Tripod Mount för iPod Touch 4 +detta är en snabb stativfäste kan du bygga som kommer att koppla en ipod touch till någon standard stativ. Som en extra bonus finns det tillräckligt med material lämnas över trots att göra berget att göra en liten 4 benta stå för det också!

Det skulle ta runt en timme att göra! Jag gjorde den som dessa bilder är i en halvtimme, men jag har gjort det förut!

Detta kan förmodligen anpassas för att fungera med en iPhone, jag vet inte, jag inte har en!
designen visar sig vara relativt lik Glif.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Märkligt nog starka USB-mus

jag var verkligen verkligen uttråkad på jobbet så jag gjorde detta. Jag använde en mus med en trasig sladd och en altoids tin. Detta är ganska slarvigt. Jag hade inte mycket för min normala leveranser och tog verkligen inte min tid stickling. Men tot...

Märkligt nog stark cykel Light - 400 lumen Cree LED ALTOIDS

bygga en 400 lumen cykel ljus i en Altoid tin för ~ $50. Den nya otroligt ljus, hög effektiviteten lysdioder av Cree Cree XR-E är enkla att tråd och är relativt billiga. Drar mycket lite ström men som kan mata ut 100 lumen på 350 ma och en otrolig 20...

Märkligt nog stark (hur man gör en Altoids tin elpistol)

förbereda har timmar av roligt chockerande vänner! Alla älskar Altoids och gör saker av Altoids burkar, så att du kommer att älska Altoids tin elpistol jag ska visa dig hur man gör. Bästa är att du kommer att behöva spendera lite till ingenting att g...

Märkligt nog stark och trådlös USB-mus

ja det har inte varit alltför länge sedan jag gjorde min Altoids mus. Jag plockade upp en logitech LX7 mus för ingenting och bestämde mig för jag inte behöver en annan vanlig mus.Steg 1: material jag har gjort allt i en office-miljö. (ja det är ett b...

Märkligt nog stark ficka vävnader

detta är en pocket sized vävnad låda som inte trycks ihop i fickan.Steg 1: material Allt du behöver är några ficka vävnader, sax, altoids tin, sharpie, dremel, och fil eller sandpapper.Steg 2: Förbereda vävnader Först altoids tin på pocket sized vävn...

Märkligt nog stark, klar himmel - astronomi Altoids Tin ficklampa

vad en annan Altoids ficklampa? Ja, ja faktiskt.Jag ville dela några av de saker jag har gjort på grund av Instructables gemenskapen!Jag gjorde denna ficklampa för en stjärna jag deltog. Jag har gjort några ändringar, eftersom detta var min första åt...

3D tryckta mobilen snodd och Tripod Mount

Jag har varit kända för att vara lite klumpig, särskilt när det gäller dyra prylar och gizmos. När min fästman ' köpte mig en jättefin fossila klocka för vår 2: a årsdagen jag av misstag tappade den på betong första gången jag provade att sätta det p...

IPhone med 3D tryckta Tripod Mount och fall, 2 i 1

Hej Instructables familj,Här är min senaste design! Jag älskar alltid att fånga video och fina bilder med min telefon. Så jag bestämde mig att köpa ett stativfäste för det. Stativ fästen finns på marknaden är dock dyrt och fult. På grund av detta fak...

IPhone Tripod Mount

Idag ska jag visa dig hur man gör en mycket enkel iPhone stativ montera som kostar nästan ingenting.IPhone har en bra kamera och den nya IOS 8 har detta stor funktion som gör att du kan skjuta tid förfaller.Det enda problemet är att för att göra bra...

DIY smartphone tripod mount/fall

I detta projekt är vi gona göra akryl telefon tripod mount/caso för din smarphone. Bättre att titta på videon för FULL TUTORIAL.Steg 1: mätningar – Börja med att köpa en plexi, jag hitta min i grannens papperskorgen så jag plocka upp och rensa så myc...

DIY iPhone 5 Panorama Tripod Mount

när jag fick min iPhone 5, jag var ivrig att prova den nya panorama läget för kameran. Snart insåg jag att min hand var ganska skakig, så jag googlade panorama stativ fästen och upptäckte att de var alldeles för dyrt, så jag bestämde sig för att bygg...

IPod Tripod Mount

jag gillar att kunna göra filmer och ta bilder med min iPod Touch. Vem gör inte det, med den fantastiska pixel kvaliteten?Tyvärr, jag behöver en stabil iPod-hållare så jag inte skulle behöva hålla det (skakiga händer är värst). Visst, det finns andra...

3D tryckt Pan-Tilt kamera/Laser Tripod Mount

detta är enkel, billig och lätt att bygga projekt som använder 3D-utskrifter för att bygga små delar med snäva toleranser. Målet med detta projekt var att bygga ett pan-tilt system för en liten laser och en miniatyr kamera som utnyttjad billig micro...

Ipod Touch bicycle mount

Detta kommer inte att vara fullt steg för steg guide men jag ska gå igenom steg hur jag gjorde Ipod Touch montera snabbt.Det är eftersom det var ungefär ett halvt år sedan när jag gjorde det och jag inte har tillräckligt video / foto material för att...

Avlopp röret Ipad Tripod Mount

nyare iPads har faktiskt vissa anständigt kameror men stativ fästen är lite tufft att komma med. Jag är en lärare och vår video klubb nyligen började arbeta på några stop motion projekt. Den iPad mini är faktiskt ganska praktiskt för enkel stop-motio...

Enkla Tablet/Smartphone Tripod Mount

kamerorna i tabletter och smartphones som många människor bär i fickan varje dag pack en massa fotografering makt som aldrig hört talas om för mobiltelefoner endast några år sedan! Smartphones och tabletter inte är dock vanligtvis utrustade med ett s...

IPhone 5 Tripod Mount

på min strävan att göra den enklaste billigaste iPhone 4 eller iPhone 5 tripod adapter, jag tror jag har äntligen kommit med lösningen. Den har endast fyra delar! Min senaste stativfäste hade 10 delar. Jag tror inte att det är möjligt att göra en kra...

Motor/push cykel + Tripod Mount telefon

jag ville bara visa upp min cykel/motor cykel styret montera riktigt snabb (det står stativ eftersom du kan montera den på ditt stativ, det är där länge silver bulten är) om jag får tillräckligt åsikter och tycker jag kanske överväga att göra en full...

DIY iPhone Tripod Mount - enkelt och billigt!

Efter beter massor av instructables på olika sätt att göra ett stativ montera för min iphone som jag bestämde mig för jag var tvungen att uppfinna min egen. Den primära funktionen som jag ville ha var förmågan att ha ett säkert fäste som inte tvinga...