Matrix befalla snabb (med färg!)Många av er alla vet cool trick med kommandotolk som gör att det ser ut som matris. Du visste förmodligen inte du kan ändra färgerna.

I koden står det "färg 0a".
Jag lärde mig detta från minecraft... & en = grön och & 0 = svart. Så jag ändrade "a" till "b" och det ändrade siffrorna blå. Jag ändrade "0" till "f" och det gjorde bakgrunden vit.

I instruktionerna lämnar jag färgkoder för bakgrunden och nummer tillsammans med matrix koden

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör chatt med befalla snabb (cmd)

Hej alla! Idag kommer jag visa dig hur man gör chatt med cmd (befalla snabb).Först öppna anteckningar och kopiera och klistra in följande kod. Sedan spara som "Messenger.bat" och stäng Anteckningarutanför: ENCLSECHO MESSENGERställa in /p n = anv...

Hur du ändrar din datorlösenord med befalla snabb

detta kommer att hjälpa dig att ändra ditt lösenord om förlorat eller glömt! Eller hacka! Jag vill inte föreslå att!Steg 1: Gå till start Gå till börja, springa då Skriv CMD!Steg 2: Vad du skriverI CMD (befalla snabb) typ kommer att nät förbrukaren o...

Välkommen till matrisen i befalla snabb

här är en liten "knep" för att imponera på dina vänner i Kommandotolken. Det gör bara din befalla snabb show upp som det är temat Matrix, och ständigt trycka in hjälper gör det ännu coolare!Jag lärde mig detta för några år sedan, och jag bestämd...

Skapa en befalla snabb fönster på ett enkelt sätt.

jag vet att detta har gjorts tidigare, men min version är en liten bit olikaOkej, så du vill prova några coola kommandotolken knep, men du verkar inte kunna ta reda på hur att faktiskt öppna Kommandotolken. (Detta skulle vara fallet i de flesta skolo...

Anpassningsbara befalla snabb

Disclaimer: det ursprungliga konceptet och den grundläggande koden bakom detta skapades av Tuxmascot. Jag har dock något ändrat koden för att göra koden mer mångsidig samt att öka min egen lilla flair.Har du någonsin velat använda kommandotolken, men...

Befalla snabb lektion 2

Välkommen till befalla snabb lektion 2! Idag kommer du lära dig om hur du skapar platshållare i kommandofilen. Det finns många sätt att du kan integrera dessa platshållare i många batch filen projekt, och jag börjar med att lära dig grunderna. I fram...

Hur man ändrar färg i befalla snabb

OK då, alla måste vara överens om att de normala färgerna i Kommandotolken är extremt tråkig, tråkig grå på tråkig svart... Inte roliga färger när du vill röra om i Kommandotolken.Så, jag ska visa dig steg för steg hur du sätta lite färg i din prompt...

Hur till använda befalla snabb, lätt

först av allt måste du nu hur till öppen befalla snabb. Öppna det gå till sökfältet på Aktivitetsfältet och skriv in cmd och tryck enter. om kommandotolken inte dyka upp typ i Kommandotolken i sökfältet och vänta på datorn för att söka efter den. Det...

Titta på "STAR WARS" på befalla snabb

titta på "STAR WARS" i befalla snabb är cool! och lätt att göraDet fungerar i alla fönster(VIKTIGT) Det behöver nätet arbete anslutningFölj följande 5 steg för att njuta av < ▓ & ■:▓l♀Ωæεñ╨▬ >Steg 1: (först öppna program och funktioner...

Springa befalla snabb när du klickar på din blixt driva

vad jag ska visa dig hur man gör idag är att göra ett meddelande öppna upp när du klickar på enheten hoppa från datorn i windows. Du kommer att lära sig att skapa (eller ändra) en autorun.inf i roten på din hoppa driva och skapa en batch-fil som ska...

Redigeringsläge - befalla snabb

detta Instructable kommer att berätta hur du kommer åt redigeringsläge i KommandotolkenVarför: nyligen jag varit intresserad av Kommandotolken och jag märker att ingen Instructable har ingenting att göra med redigeringsläge, så jag gör detta Instruct...

Hur man skickar en försköna Email utan kommandofiler eller befalla snabb

detta instructable kommer att lära dig att skicka dina egna falska mail utan kommandofiler eller befalla snabb.Ingredienser:1 x dator1 x arbetar Internet-anslutning1 x webbläsareSteg 1: Gå till webbplatsen Här är där vi öppnar upp vår webbläsare och...

Matrix i befalla snabb

Så detta är en kod som jag har arbetat på för ett par dagar. (Jag är en noob på programmering) De flesta av de saker som jag såg för det matrix effekt här använder kommandot % slumpmässiga % så det var bara med slumptal inte 1 och 0 är så jag sökte p...

Hur man titta på starwars med dator symboler på befalla snabb

detta är bara en konstig knep jag lärt mig så jag bestämde mig att skriva detta. Du kan titta på de flesta av början av den första Starwars filmen, som är episod IV från Kommandotolken som en kille. Det är ganska coolt.DISCLAIMER: Jag tar inte kredit...

Hur man gör en cirkel området finder med befalla snabb

Hej killar, i detta instructable jag vill ger du koderna så du kan skriva i en radie och hitta området av cirkla det hör hemma också! Stort tack till min vän som gjorde detta från grunden! gärna ändra den runt men vänligen inte åter-post, och om du n...

48 x 8 RULLNING MATRIX LED DISPLAY med ARDUINO CONTROLLER

en monokrom (enda färg) LED dot matrix display används för visning av tecken och symboler som är gränssnitt med en mikrokontroller. Detta projekt kommer att överlägga om visning av en rullning textmeddelande på en 48 × 8 LED dot matrix display. Mikro...

Befalla snabb lektion 1

Välkommen till min första instructable någonsin. Mitt namn är Batch4Life och jag kommer att göra instructables om hur man skriver batch-filer. Jag ska försöka mitt bästa att gå på djupet för att lära sig skriva kommandofiler för mig var tufft efterso...

FUNKY RAVE glasögon (LED MATRIX glasögon med hjälp A PICAXE)

Hej alla! Detta är min första Instructable och min första PicAxe projekt. Konstruktiv kritik är uppskattat.Jag gjorde ett par glasögon med ledde matriser på linserna som jag kommer att använda på musikevenemang eller klubbar. Också som praxis för en...

LED Matrix Test 1 med hjälp av en AS1107 IC

fick tag i några AS1107 LED Driver Chips från Österrike Microsystems. Dessa är utformade för att köra 8 x 8 segment LED numeriska visar. De kan också användas för att styra en 8 x 8 ledde matrisen. Endast 3 utgångar behövs från Boarduino (Arduino) -...