Med en laserskärare för att göra Etsat glas glasunderlägg, glasögon och chokladjag gjorde dessa på TechShop, en fantastisk plats med flera utposter i USA. Det är en produktion butik med verktyg för metallbearbetning, träbearbetning, industriell sömnad, vinyl banner styckning, elektronik och arduino, laser skärning och mer: http://www.techshop.ws
Se Steg
Relaterade Ämnen

Att skapa Illuminated 3D-objekt med en laserskärare

även om jag använt dessa tekniker för att skapa konst, den verkliga skönheten i detta är att du kan skapa en 3D-objekt du vill med en laserskärare, oavsett om det är objektet själv, eller en negativ för objektet inneslutet i ett block, som jag gjorde...

Att skapa anpassade 3D Cribbage styrelser med en laserskärare!

Hej folk!Idag tänker jag prova och visa dig hur man gör en cribbage styrelse med en laserskärare!At minst peka dig i rätt riktning för att komma igång.* Jag nyligen börjat göra cribbage styrelser för vänner och familj i år, och har börjat att göra de...

Modellen att göra med en laserskärare

jag är arkitekturen student på LUCA-ARTS i Gent, Belgien. Jag älskar utformar byggnader men vad jag verkligen tycker om arkitekturen är modell att göra. Jag tycker verkligen att göra små modeller eftersom det är essensen av modell att göra. Att sätta...

Caramelize socker på choklad med en laserskärare

Människor vanligtvis använder NYC Resistorlaserskärare för att skära saker som trä eller akryl, men min rumskompis och jag tycker om att använda det på godare ämnen.Denna vecka, vi tog några choklad rutor och lite färgat socker / strössel för att tes...

Platta stol modell (med en laserskärare)

/ * formatmallsdefinitioner * / bord. MsoNormalTable {mso-stil-namn: "Tabell Normal"; mso-tstyle-rowband-storlek: 0; mso-tstyle-colband-storlek: 0; mso-stil-noshow:yes; mso-stil-förälder: ""; MSO-stoppning-alt: 0 i 5.4pt 0 i 5.4pt; MSO...

Hur man gör egna förpackningar (med en laserskärare)

hur man gör egna förpackningar (med en laserskärare)Jag är en skärmen skrivare... av nödvändighet snarare än val. Jag är verkligen en drömmare med en touch av entreprenör. Jag har varit screentryck t-shirts för mitt varumärke "Rock och Ride" för...

Hur till göra Hang Tags (med en laserskärare)

hur man gör Hang Tags (med en laserskärare)Jag började en sida varumärke i sommar, bara på kul. Jag brukade spela i en massa band tillbaka i dag och vi hade alla "sidan projekt" eller band som vi gjorde något annorlunda med förutom den spelade v...

Göra en fungerande spelbara Tortilla post med en laserskärare

De säger att extraordinära påståenden kräver extraordinära bevis.Utan vidare, en faktisk post från en tortilla spelar "The mexikanska hatten Dance" kallas även "Jarabe Tapatío".Varför göra det?Ett tag sedan det fanns en satirisk video...

-Dubbelsidig PCB med en laserskärare

Med lite övning, kan du göra utmärkt dubbelsidig PCB genom att kombinera en laserskärare med kemisk etsning. Den grundläggande idén är: laser cutter Blaster away spray målade etch motstå, då kemikalier äta bort den exponerade kopparen. När koppar är...

SMT "Löda klistra in stencilen" produktion jigg med en laserskärare

Surface -mantal technology är utbredd i mindre kretskort och ofta använder reflow lödning (löda pasta & kontrollerad uppvärmning) för att fästa komponenterna. I detta Instructable, kommer jag dela med mig hur jag gjorde en enkel, effektiv, och bra Ji...

Hur man gör en akryl solglasögon racket med en laserskärare

dessa är instruktionerna för hur man gör en akryl solglasögon racket med en laserskärare. Jag använde en laserskärare på TechShop i Menlo Park, CA. kolla deras hemsida, http://www.techshop.ws, om du är intresserad. TechShop är ett medlemskap-baserade...

Skapa en webbplats Toporaphic modell med en laserskärare

ofta gånger inför för att presentera komplex teknisk information i form av ritningar, är det svårt för dem som är obekanta eller utan någon bakgrund utbildning för att förstå den information som presenteras till exempel topografi. Genom att skapa obj...

Viktigt tips om att välja heltid glasögon.

Hela mitt liv jag har haft dålig syn. Jag är nära synskadade och få människor har turen att födas med bra ögon.Jag fick just ett par nya glasögon och nyanser (recept) och nyanser är lätt att Visa även med den nya lins styrkan, glasen är emellertid my...

Steampunk flygande hjälm med glasögon och hörlurar bifogade filer

Flying hjälmar om vintage eller replik är verkligen dyra så här är hur jag gjorde en från bitar ligger runt huset. Vänligen rösta och kommentera.Avsluta Tryck på: du kan se detta och min andra instructables i köttet på den skotska maker fair: McMADSA...

Arkitektonisk modell att göra med en laserskärare

många saker kan utformas i tre dimensioner med hjälp av 3D-modellering program som Google Sketchup, ett gratis 3D-modellering program utnyttjas av arkitekturen studenter överallt. Med hjälp av sådana program, kan arkitektstudenter utforma detaljerade...

Att göra en logga trumma med en laserskärare

En logg trumma består av en resonant låda med en topp plån med två olika stora flikar. De två flikarna producerar två olika toner när slog. Denna logg trumma var utformad som en uppsättning samverkande plattorna i Inkscape och sedan klippa på en lase...

3D miniatyr schackpjäser gjorda med en laserskärare

Jag ska visa dig steg för steg hur jag gjorde miniatyr schackpjäser (~ 3 cm lång) genom laser skärning akryl. För detta projekt använde jag en Epilog 40W Mini 18 laserskärare. De flesta nedskärningar gjordes på 100% effekt och 3% hastighet. Jag bifog...

Tyg etsning med en laserskärare

Detta projekt startade med några bilder jag tog på en resa till Hamilton, Ontario. På en promenad genom stadens centrum passerade jag en stor bädd av black eyed susan, en av min mammas favorit blommor, i full blom. Jag tog några bilder på gång, och n...

CAD-till-produkt med en laserskärare: trä kub

snabb tutorial på att skapa ett 3D-objekt med CAD-program, CAM-programvara, programvara för CNC och en laserskärare. Detta för laserklingor som arbetar med g-kod. Detta är ett enkelt exempel på hur man gör ett 3D-objekt. Vill du enkla lådor, finns de...