Mejeri fria chokladkakor av mugglätt att göra mejeriprodukter gratis kakor, i en mugg. Så lätt barn och göra (och äter).

Ingredienser

* 4 msk mjöl
* 2 msk strösocker
* 2 msk osötad kakao
1/4 tsk bakpulver
1/2 tsk vinäger
* 5 msk vatten
* 3 msk mejeri-fri spridning. (Hackad)

Se Steg
Relaterade Ämnen

Mejeri-fri pasta med hemodlade svamp

Igår kväll, uppfunnit jag denna härliga mejeri-fri krämig pastarätt! Här använde jag hemodlade ostronskivling. För ett tag sedan köpte min man mig en DIY paketet med spawn av ostronskivling i den. Hemodlade gör all skillnad i smak! Så läcker, så bra,...

Mejeri-fri krämig glass!

jag gjorde detta Instructable så folk som är laktosintolerant eller på en diet kan fortfarande njuta av läckra glass hemma (Bonus! De flesta fo dem är friska!)Steg 1: Banana-mutter glass (bättre än bröd) Väl detta recept är så lätt - bara 2 ingredien...

Vegan vispad grädde med kokosmjölk (mejeri-fri)

Lär dig hur man gör vispgrädde från färsk kokosmjölk. En utmärkt toppning för vegan, mejeri-fri dessert och Paleo diet (utelämna socker)Jag använder kokosmjölk utvinns ur färsk mogen kokos för att göra denna vegan vispad grädde. Kokosmjölk kommer att...

Glutenfri, mejeri-fri, lätt jordnötssmör kakor

dessa super lätt jordnötssmör cookies är glutenfri, mejeri-fri, och smakar bra! De har endast tre ingredienser och är kul att göra med dina barn. Prova dem, och låt mig veta vad du tycker!Steg 1: ingredienser 1 kopp krämig jordnötssmör (jag gillar Ji...

Mejeri-fri pumpa Smoothie!

mejeri-fri pumpa smoothie!Steg 1:...

Göra mejeri-fri-glass med kokos mjölk

Detta är den verkliga affären, du kommer inte tro hur krämig och rik denna glass är. Detta mejeri-fri glass görs med kokosmjölk, en söt behandla för kokos älskare. Detta recept är lämpliga för personer som är allergiska mot mejerimjölk (laktosintoler...

RAW soltorkade tomat cashewnötter Pesto sås & Zucchini Pasta (glutenfri, mejeri-fri, soja-free)

PIN detRAW soltorkade tomat cashewnötter pestosås & Zucchini Pasta (glutenfri, mejeri-fri, soja-free)RECEPT:1/4 dl soltorkade tomater, fylla vatten i kopp och njut medan inrättandet1 färsk tomat1/2 kopp råa cashewnötter1 handfull färsk gräslök (eller...

Gluten och mejeri-fri mörk choklad Chip linfrö Muffins

I detta instructable, mina två systerdöttrar och jag kommer att lära dig hur man gör Gluten och mejeriprodukter gratis linfrö Muffins med mörk choklad Chips. En särskild behandling, eftersom båda mina systerdöttrar inte kan ha gluten. På semester i A...

Mejeri-fri, choklad-gratis varm choklad

ibland vill bara smaken av varm choklad, men du kan inte (eller inte) konsumerar mejeriprodukter och/eller choklad. Detta recept är en ganska bra ersättningsprodukter - uppvärmningen och läckra.Ingredienser:1,5 msk raw carob pulver1 mugg full av mjöl...

Göra en gluten fri socker fri mejeri fria (och ännu fortfarande läcker) chokladkaka

jag har varit off rörsocker under många år och hade nyligen att sluta äta vete och mejeriprodukter, så istället för att bara döda mig själv jag anpassade ett en pan choklad brownie recept för denna läckra, lätt kaka.Det brukar vara fluffiga kakan i v...

Super lätt nr-Mixer banan Cupcakes - ägg-mindre & mejeri-fri

För något så enkelt, snabbt och billigt att göra, är de fantastiska!Förvånansvärt innehåller dessa mjuk, fuktig, fjädrande cupcakes utan ägg eller mejeriprodukter, utom i vit choklad jag använde för valfria toppning. Använda vegansk choklad om du vil...

Super Light Parfait Pudding Cup (mejeri-fri, glutenfri, Raw Vegan)

vanilj Pudding ingredienser:1 kopp ung thailändsk kokos kött3/4 kopp kokosvatten eller filtrerat vatten3 Medjool Dadlar, urkärnade3 msk vit chia frön1 tsk vanilj extrakt (alkoholfri) eller 3 droppar medicin blomma vanilj extrakt1 nypa havssaltChoklad...

Glutenfri & mejeri-fri blåbär-banan pannkakor

ingredienser: 1 - banan, 1/2 kopp - sockerfri ursprungliga soy mjölk, 1/2 kopp glutenfria havregryn (hackad tills det är ett pulver), 1 tsk - vaniljextrakt, 2 tsk - naturlig ekologisk honung och 1/2 kopp - blåbärSteg 1: -Blanda alla ingredienser i en...

Yummiest någonsin, fuktig mandel Berry tårta: Gluten/sockerrör socker/mejeri fria

Jag har experimenterat med receptet för ett tag nu, försöker variationer på ett tema, och allvarligt killar, detta tar kakan! På alla sätt.Jag har inte lyckats få alla bilder ännu, men ville dela detta recept eftersom det är bäst hittills.Ingrediense...

Lätt mikrovågsugn äppelkaka Donut mugg

Jag älskar att använda mikrovågsugn för att göra snabba, otålighet-glädjande rätter när jag inte känner tvätt stekpannor och bakning blad för hand. Mikrovågsugnen ägg med lite mexikansk mat var en av mina favorit varm lunch hacka, till händelsen. Nu,...

Frisk Vegan Gluten fri Tahini Brownies

Friska Fudgy Brownies som är fulla av nyttiga fetter, vitaminer och mineraler. Den viktigaste ingrediensen är TAHINI (sesam) som jag vet låter konstigt, men det är verkligen fungerar bra med choklad och ger brownies en fudgy struktur.Detta recept är...

Lätt rika choklad shake (mejeri gratis!)

Detta är en mycket enkel, mycket välsmakande behandla jag göra när jag har ett choklad sug men vill titta på mitt intag av socker och mjölkprodukter. Det är också mycket vänliga för en mängd begränsningar diet - till exempel, jag gör detta detta sock...

Friska pumpa tårta

Förenade kungariket aldrig brukade fira Halloween på samma sätt som USA gör så när jag var yngre, jag inte visste vad Bus eller godis var tills jag emigrerade till Kanada i min sena tonåren. Men långsamt har fångats på i Storbritannien under åren och...

Bobbing för äpplen & Jack "O lykta Jello Shots

dessa roliga Halloween tema Jello Shots är ett perfekt komplement till alla Halloween händelse!Det är också jättelätt att göra dem alkoholfria för alla kidlettes på din fest. (och de är fortfarande läcker!)Mitt recept är för apple cider skott och pum...