Mesita - lilla tabell.Haremos una mesita reciclada de una tarima, de las mismas que utilizan en los supermercados.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Lilla Banksy tabell

Som student älskar jag lastpallar! de är gratis, lättillgänglig och (beroende på var du få dem från) mycket robust.Min vän rörde sig in i en lägenhet en efterlyst ett soffbord med lite av en personlig touch.en helg samtidigt ganska uttråkad skissade...

Chess tabell "Instruk-tabellen"

schack tabeller är fascinerande men dyra objekt.Jag ville bygga sådana ett bord, med turneringen proportioner, som alternativt kan användas som ett soffbord också.Dessutom, jag ville inte spendera alltför mycket tid på det, och hade ingen träbearbetn...

Gör en 3-ledade bambu accent tabell

jag hade lite av bambu liggande butiken och beslutat att göra en liten 3-ledade accent tabell. Med ett par likbent (liksidig) trianglar jiggar, kan du enkelt göra denna typ av tabellen med många olika material. Du kan också använda metall slangar, rö...

Göra en kartong och Duct Tape tabell

har du någonsin behövt en liten, lös tabell att arbeta på ett litet projekt? Jag vet jag har. Varje gång jag där på soffan, flytta jag bara den lilla tabell över till framför soffan för att ställa in min mat och dryck på. Och ännu bättre, den är gjor...

Camp tabell för Backpacking

lätta läger tabellen från tältstänger, väger bara 2 kg, bryter ner i sekunder för att passa i en pack och är en grundläggande mat prep och matlagning stå för camping i områden utan picknickbord.Denna mångsidiga arbetsyta är perfekt för matlagning eft...

ESP-8266 Smart diskmaskin (smart plugg / smart socket)

Vi köper el från en lokal vindkraftspark. Naturligtvis är vi anslutna till vanliga nätet med en stadig leverans av el. Men jag har alltid velat att justera vår konsumtion patern enligt tillgängliga vinden. Därför bygga jag ett system för att övervaka...

Lätt målade utsmyckning

Hitta en intressant del av möbel som behöver lite utsmyckning. Denna lilla tabell har en solid wood topp och robust järn bas. Bordsskivan var lätt skiljas från basen av ångra skruvar. Som räddade mig från att vara extra försiktig medan målning.Jag sp...

Sidan bordet gör om

för denna tävling, beslöt jag att göra om ett sidobord som jag hade gömda i ett bakre rum. När jag avslutat denna tabell, det inspirerade mig att helt åter göra mitt vardagsrum inredning och denna lilla tabell kommer att vara en stor monter i stället...

Light Saber USB-laddare

Jag vet inte om dig, men min Iphone lider av ett problem där det verkar att tömma batteriet mycket snabbare än tidigare också. Jag tror det har något att göra med den aktuella versionen av iOS7. Hur som helst, måste jag hålla min telefon som är anslu...

Den äkta NES Bartop Arcade

som alla andra i världen, jag växte upp med en kärlek till videospel. Specifikt spel för Nintendo Entertainment System. Jag vet inte varför, men jag kan inte riktigt komma in i alla moderna spel. Fina med nyare konsoler är att de är lätt att hålla ut...

Projektidéer att organisera ditt garage workshop

För de senaste månaderna har jag översyn min garage verkstad.Målet var att ordna en plats där jag kunde göra en hel del träbearbetning, men det var tillräckligt flexibel för att hantera oavsett typ av kreativa projekt jag kanske vill genomföra.Detta...

Yurt utan stål

jag byggde denna 10 fots diameter yurt utan metall fästelement från gratis material. Den har samma proportioner som den "standard" Mongoliska ger skalas ner. Lackerat trä och vit liner ger det en fantastisk känsla inuti. Massor av människor berä...

DIY vuxen målarbok: Hur man källa & skapa en anpassad målarbok

Nyligen när du checkar ut i affären, märkt jag bland tidningen samlingarna flera små "pocketbok" storlek vuxen målarböcker. Jag plockade en upp sysslolösa och sneglade på pris - $5.99. Jag bläddrade igenom det och min första tanke var häftet såg...

Min lilla Ukulele butik med ner förslag till tabell

Detta har varit en kall vinter min butik är en cement block byggnad som tar lång tid och mycket makt att värma upp. Det finns mycket jag måste göra i butiken som fräsning virke, sågning, slipning plattor. Byggandet kan göras inne där det är varmt och...

Yunque y mesa (städ och tabell)

engelska versionen nedan!El yunqueHace un tiempo que estaba queriendo conseguir FN yunque un poco mejor que el pequeño trozo de riel que estuve usando hasta ahora.Hice algunas averiguaciones, y un conocido mig vendió sv U$ S 36 un trozo de riel de un...

En Mantable! (uttalad MAN tabell!!!)

Det kommer en tid i en människas liv när köpa massproducerade saker bara räcker inte längre. Vi vill skapa något ur luften, förutom CO2. Men var ska man börja, var du ska börja. För alla er start beslutsfattare är detta ett utmärkt projekt att få hän...

En tabell/bokhylla från pall

som det är lätt att få tag på pallar, jag gillar att göra dem till fina möbler. Jag hade idén att kombinera en tabell med en bokhylla själv och så planerat detta.Jag använde: en standardlastpall, några persienner remsor, fyra små metall fästen, tunn...

Anti vingla hjul [svarv] tabell

När varken en 4-ben eller en 3-ben tabell kommer att göra, en enkel fjädring gör att vi kan kombinera några av de bästa attribut av båda: vingla-fri prestanda av tabellen tre-ben och hög energi som deponering av standarden fyrbenta.Vi par detta uppsk...

Skönhet tabell från gammal symaskin / Mesa de belleza con vieja maquina de coser

En dag vaknade jag tänka att jag var nära att fira min 4: e bröllopsdag så jag började en svår uppgift... funderar på en present till min fru. Lol! Lyckligtvis vara några dagar innan vi hittade en gammal struktur från en antik symaskin och min fru ty...