Metall arbetar smedjaJo byggt jag en smedja här är vad jag fick för ya

Se Steg
Relaterade Ämnen

Skrot metall kol smedja

Tack för att kolla min första Instructable!Jag hade gjort en forge/smältverket nyligen, men det var inte väldigt lätt att bara värma upp en specifik del av den bit som jag arbetade på på att det är verkligen hög. Leta efter detta Instructable snart.J...

Metall hink smedja

Hej i detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör en 10qt. metall hink forge, det är bra för smältande metal, och få metall att glöda för smide, och dess liten nog att passa i ett skåp förvaringSaker du behöver:gips av paris (eller en fint...

Bygga en metall marscherar virveltrumma!

Så detta är min Marching virveltrumma jag byggt under de senaste 2 veckorna. Jag använde rostfri trumma skalet. Alla andra delar beställs. de kostar mig ca 150 $ men fortfarande mycket mindre än köpa en bra. Och min är bra. Så om jag kommer att vara...

Ställa in en metall svarv

Detta är den grundläggande metoden för inrättande metall arbetar svarv som jag använder i min a-nivå engineering klass. Jag kommer att göra en instructables om hur du använder tre verktyg och en om hur du maskin cirkulär bar.för att göra detta du beh...

Coat Hook från en murverk spik

Jag byggde en coat tree med konst- och hantverk krokar och allt var bra tills mitt barnbarn (nästan två) ville hänga sin egen päls. Så jag som liten coat hook och monterade den låg. Jag använde en 16d Square skär murverk spik och med lite arbete jag...

Så byggde jag en billig laptop bricka för min lastbil

jag älskar min Toyota Tacoma pickup. Det är den perfekta bilen för mig. Jag gör en hel del resande i det. Jag går också till en hel del egendom försäljning och auktioner i den. Det finns massor av last utrymme i ryggen för de saker jag köper.Jag bär...

Bacchus' Calumet

jag ringde detta Instructable ursprungligen "Crazy Horse Calumet". Men vissa ledamöter nämnde "missbruk" av detta Lakota namn. Eftersom jag ville aldrig förolämpa eller provocate någon jag beslutat att ändra titeln. Det blev "Fals...

Antika brand hjälm restaurering

Återställa en vintage brand hjälm till sin ursprungliga glans. För detta, min första någonsin restaureringsprojekt, jag använde en pre-1947 Cairns & Bros Senator (aluminium) brand hjälm. Detta relativt lätt projekt använder verktyg och tekniker som k...

DIY långvarig 36 Cell Solar Panel (60 watt)

Jag blev intresserad av solpaneler och göra min egen för mitt garage så att jag kunde göra fler hushåll projekt. Jag har inte en elektrisk grad men med den stora mängden kunskap, tips och tricks om byggnaden solpaneler på interweb, jag ville befästa...

Bygga Fury pistolen: hur inte att bygga en Prop

ett komplicerat fantasy skjutvapen, rörliga delar och massor av metall i en liten lägenhet? Vad kan gå fel?Steg 1: Konceptet Som nämnts i mitt tidigare Instructable, detta var en icke-bränning replik av ett vapen som aldrig var; heroiska och farliga...

Präglade Faux rustning med varmt lim

Det finns en hel del bra tutorials, på denna webbplats och andra, förklarar hur man gör faux armor för cosplay skumgummit. Oftast ser du tekniker som rista in skum eller lager bitar av skum för att göra dekorativa inslag.I denna kompatibel, jag komme...

Skalle Sporran

Några månader bestämde tillbaka jag jag ville prova att göra en egen Sporran att bära med min kiltar, och snubblade över denna video:Nu, jag vet inte hur man gör någon metall arbetar som han gjorde i denna video, men jag älskade idén och beslutat att...

Enkla RC kil Robot

Jag har älskat avlägsen kontrollerade robotar i år och mina barn växte upp att utsättas för dem. Min son är slutligen gammal nog där han kan ha sin egen robot att börja få kläm på körning med en joystick. Jag gick med en riktigt enkel wedge design oc...

Bygg din egen CNC-maskin.

När jag flyttade till Pittsburgh, hade jag en serendipitous stund när jag gick förbi ett ställe som heter TechShop. Många av er kanske har hört talas om det men jag visste inte och personalen var vänlig nog att ge mig tour. Förlägga blåste mitt sinne...

Enkla PVC Birdhouses

Jag har en metall arbetar området bakom mitt garage med en stor vinyl tarp gardin som jag rullar ner för att skydda ögonen grannar när jag svetsar. I våras hade jag några besökare i form av en full av hus wrens boet. Dessa små killarna är orädd och k...

Pier 9 maskin katalog

Den Pier 9 Workshop har en helt ny hemsida!(Detta inkluderar detaljer på vår hela maskinen katalog)Besök oss här för aktuella projekt, evenemang och uppdateringar om happenings på verkstad.Mer information om Artist in Residence Program kan hittas på...

SMIDDA tyger: hur man gör high-end specialitet tyger för couture, textilkonst, gobelänger & modedesign

SMIDDA tyger: Hur man gör HIGH-END specialitet tyger för COUTURE, TEXTILKONST, GOBELÄNGER, MODEDESIGN och mer!Jag får så mycket inspiration från material.När jag ser ett material som gör mig upphetsad, mitt sinne lopp med idéer om vad jag kunde göra...

Hacka en Weber Rapidfire® in en Awesome Woodstove®

Det finns massor av Instructables om att göra små bärbara vedkaminer. Jag har gjort ett antal av dessa spisar under åren, hackad av konservburkar och andra bitar av skrot.När jag såg Weber Rapidfire i min lokal järnaffär, har den rimligen prissatta (...

DIY Clawfoot badkar Couch

att vara djupt attraherade till estetiken av klo fot badkar soffan, men lite blyg om tusen plus dollar prislapp att köpa en av dessa retail, bestämde jag mig att bygga en själv. Processen var undersökande och bygger till stor del på försök och missta...