Michelle's Super mjuka Pepparkakor Cookiessom en liten flicka, var en av mina favorit saker om semester att göra pepparkakshus med min mor. Min mammas pepparkakor var tjock och kryddig, och jag kunde inte vänta att bygga mitt hus bara så jag kunde dra sönder hela konstruktionen och äta den.

Dessa cookies är födda ur dessa minnen. I stället för rigida cookies kräver det ätbara-hus byggnaden dessa cookies är mjuka och Sega. De är också tungt på kryddor, med massor av rika molases, kanel, och - naturligtvis - ingefära! Jag tror de är perfekt för vintern och gå bra med en fin mugg spetsade apple cider.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Bästa pepparkakor Cookie recept

Varje år jag brukar lämna min semester bakning till sista minuten, utan tid för recept testning, och sluta med bara sisådär pepparkakor. Men inte i år! Jag tog äntligen tid att testa och detta recept, utan tvekan, gör den bästa pepparkakor cookie jag...

Lätt Iced Pepparkakor Cookies

doftande doften av pepparkakor påminner mig om julen.Låt mig visa dig hur lätt de är att göra och dekorera som en pro om du följer en enkel familj recept och detta Instructable som är full av tips, bilder och vägbeskrivning att göra inte bara välsmak...

Super Mario svamp Cookies

dessa Super Mario Mushroom cookies är super gott och är sötare än en knapp svamp att starta upp! De innebär lite av pund kaka med en ljust iced, smälta i din mun, shortbread-liknande cookie topp.Steg 1: Montera dina ingredienser Ingredienser feller s...

3D pepparkakor Cookie Christmas Tree

Denna vackra "snö" täckt cookie träd är en av de första julpynt jag gör – Ja, jag menar jag baka varje år. Det kräver inte några specialverktyg. Allt du behöver är ett spett, en kniv, royal icing och naturligtvis kakan degen! Använd din favorit...

Super mjuk kringla biter

Jag är en sucker för mjuk pretzels, särskilt när doppad i en varm ostsås. Jag har nyligen försökt kringla biter för första gången och älskade hur lätt de var till pop in i min mun och dela med vänner. Det enda jag inte gillade var bara hur mycket av...

Gamla mode mjuk Pumpkin Cookies

detta är en steg för steg handledning om hur man bakar gamla mode mjuk Pumpkin Cookies. Receptet är artighet av VeryBestBaking.com. Detta är en stor behandla göra för Halloween, Thanksgiving, fotbollsspel, eller alla fall tillfällen! De är en mer "br...

Pepparkakor cookie skål

Ja, du kan göra en skål helt av cookie! Och det är lättare än du kanske tror...Fyll din cookie skål med pepparkakor män eller någon sort av cookies du gillar, äter kakor, sedan äta skålen!Jag använt polkagrisar, men du kan använda någon typ av semest...

Dekorera Pepparkakor Cookies

pepparkakor är en festlig behandla under semestern! Det är en rolig aktivitet med hela familjen att göra. Dekorera kakorna är nästan lika roligt som att äta dem!Steg 1: Få / göra pepparkakor Du kan köpa pepparkakor i butiken, eller du kan göra dem sj...

Perfekt bröd - Super mjuk vit bondgård limpa

Detta är min gå till limpa for...well nästan allt. Det är verkligen perfekt, lätt, fluffiga och läckra.Jag kan lägga frukt, tomater, lök, frön, honung, vad jag känner för, eller bara hålla det en enkel vit bröd som är lika god. Det har tagit mig lång...

Göra dina läppar Super mjuk

allt du kommer nedd för detta är vaselin och ditt läppbalsamSteg 1: vaselin är din Bestfriend Varje kväll innan du somnar lägga på ett tjockt lager pf vaselin på dina läppar och sömn. När du vaknar på morgonen kommer att dina läppar bli super mjukSte...

Hur man får super mjuk silkeslen ben naturligt hemma

Hej skönheter dag ska jag visa dig hur man får super mjuk silkeslen ben naturligt hemma..!För detta behöver du,2 msk socker2 msk olivolja1 msk citron juiceFör mer skönhet tutorial don' Glöm att prenumerera på vår youtube kanal & facebook sida så att...

Salt deg Pepparkakor Cookies doftande

jag hittade ett recept på Pinterest för salt deg prydnadsföremål och var gladaJag bestämde mig att byta upp receptet lite genom att lägga till kanel och ingefära att göra ornament doftandeDu kan också prova pepparmynta och någon doft av julJag använd...

Mjuk Molasses Cookies

delen av detta recept det är för mig är cookies är mjuka utan mina tänder de är lätta att äta. Min fru och min son har diabetes, osötad desserter är svårt att hitta som dyrt så jag gör osötad eller socker reduceras fester för min familj. Jag använde...

Super enkel Spider Cookies

Ingen bakning behövs!Steg 1: Material och metod Svart lakrits godisOreo cookies eller några andra choklad inklämt cookies för att förstoraOrange choklad wafer (smältande choklad) eller orange tonade royal icing, köpta orange icing, beroende på vilket...

Mjuk Pumpkin Cookies

dessa cookies är något annorlunda ochbra för efter skolan med ett stort glasmjölk.2 1/2 koppar alla ändamål mjöl1 tsk bakpulver1 tsk bakpulver1 tsk malen kanel1/2 tsk riven muskot1/2 tsk salt1 1/2 dl strösocker1/2 kopp smör (1 stick), mjuknat1 kopp L...

Super enkel Cracker Cookies

jag älskar dessa cookies. De är så lätta att göra och har en mumsig choklad kola bar sak händer.Steg 1: ingredienser 1. saltine kex (jag slutade använda om en slida - allt beror på storleken på din panna). De salta som är bäst.2. två (2) pinnar av sm...

Super mjuk och fuktig kinesiska bageriet bullar

jag snubblade nyligen över bröd tävling och tänkte, "Whoa! Jag kan faktiskt skicka en halvbra post för detta!" Sedan inträffade det för att vara att att sitta fast på campus, det betyder jag är just nu utan min brödbakning ingredienser/verktyg....

Basilika doftande Super mjuk våren spela-deg

Den perfekta taktila aktiviteten för början av våren! Färsk basilika bakning emulsion ger detta hemlagad playdough en frisk grön doft som perfekt komplimanger playdough emerald färg och glittrande grönt och guld. Plus att det är giftfri och mejeri-fr...

Pepparkakor Mario

i detta Instructable ska jag visa hur man gör en Super Mario pepparkakor cookie. Obs: Jag är inte särskilt bekant med Svenska matlagning ordlista, så om du hittar fel, kontakta mig så jag kan rätta till det.Steg 1: Material Allt material du behöver ä...