Min Elven knivDetta är min Elven striderna kniv som jag förfalskade platt utsåld. Det är 18" lång och har en spets trä handtag. Jag tillbringade mycket tid polering bladet. Jag använder det för att rensa borsten det fungerar mycket bra, det är lätt, skarp och snabb.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Min hemlagade kniv samling

huvudbilden är min mini bowie kniv. Det är klippt ur en gammal Nicholson cirkelsåg blad. Det har färgade poppel handtag, rådjur läder slida och en mässing handguard. Jag gratis bildade blad design men när det var färdigt, jag tyckte det såg ut som en...

Mini ballistiska kniv

Vad händer om du fastnade spionera på någon och de började jaga dig? Tur att du har en egen mini ballistiska kniv så du kan skydda dig. Denna handledning visar hur man gör en egen mini ballistiska kniv att skydda dig om du hamnar i en liknande situat...

Smide min 2013 kniv hund Neo-Tribal KITH kniv inträde...

Dessa bilder visar några av stegen i processen att skapa min 2013 inträde för kniv hundar Neo-Tribal "Kniv i hatten". Denna kniv har skapats från en hovslagare rasp. Eld från min smedja gav det liv. Min hammare bildade det är sharp. Fingerskydde...

Mini överlevnad kniv tillverkad av en gammal såg bladet - Jimmy Diresta inspirerade

Hej Instructables gemenskapen,denna vecka är det dags för ett nytt afternoon projekt. En sak som irriterat mig ganska länge när att göra pocket survival kit var att jag aldrig hade jag en fast kniv som skulle passa in i en liten mynta tenn. Jag vet a...

Mini pocket kniv

detta är kanske den mest minsta kniv du wil någonsin göra så njut. Im söker kommentarer detta är min första instructableJag är inte ansvarig för skada eller skada SKEDDSteg 1: först samla leveranserna:1. en exacto kniv2. gel epoky3. platta bambu spet...

Konvertera en Fiskars borste kniv till en överlevnad verktyg/plattform

detta Instructable visar dig hur du lägger till en Handyxa funktion till din Fiskars/Gerber borste kniv vilket gör det ett mångsidigt verktyg för vandring och bushcraft.Fiskars borste kniven är en hög kvalitetsverktyg för en moderat pris ganska mycke...

Gamla bälte kniv strigel

om du någonsin undrat hur man gör en kniv vass nog att raka med, här är svaret: behöver du stroppen det. Med hjälp av en våt/olja sten tar bara processen hittills, så skulle en hening stål. Detta instructable visar dig hur man gör och använder en läd...

Ballistiska kniv från kontorsmaterial

detta är en mini ballistiska kniv jag gjort från kontorsmaterial. Endast icke-office-del vore tandpetare. Proffs - lätt att få levererar nackdelar - 5-7 fot utbud (eller ca 1,5-2 meter) - "knife" kommer att snurra efter 5 fotSteg 1: material Du...

IPAD Mini Hand stå

målet med detta projekt var att skapa en unik stå för en Ipad Mini. Jag trodde först detta projekt när jag sett annonsen bilder av Ipad som hålls i en personer hand! Jag hade en mini jag sett för kreativa stativ för det men tyvärr jag kunde inte hitt...

Hemgjord medicinen klumpa ihop sig för min fru

Min fru ville ha en 2,5 lb och 5 lb. medicin bollar för sin lätta träning, men kunde inte hitta vad hon behövde vid någon av de idrottsliga varor butikerna. Jag tänkte att jag kunde göra storlek medicin bollar hon ville ha för nästan ingenting. Allt...

Deadpool kniv Block

I detta Instructable ska jag visa dig hur jag byggde min Deadpool kniv "Blockera".Oftast i min Instructables gå jag bara igenom processen för att upprepa vad jag har gjort. Detta Instructable är lite annorlunda. Jag tänkte att detta Instructable...

Osynliga kniv Display

Material som krävs förRegenererade Ek från en träpall1/4" pluggen1/8" pluggenJag ville göra en "osynlig" display står för min senaste kniv som kniven är tillverkad av rostfritt stål med magneter för att hålla det var uteslutet. Men det...

Kniv rutan för kulinariska studenter, kockar och ivrig kockar!

i detta instructable jag ska visa dig hur man gör en effektiv lagringslösning för dina knivar och andra kulinariska verktyg. Jag är en professionell kock för en levande, och att föra egna verktyg för att arbeta är spelets namn, särskilt om du är en m...

Moxx's dwarven kniv

detta är min dwarven kniv. Det är riktigt, riktigt robust och ser awesome. Den har ett bra handtag, en dubbel räfflad kant, en bloodgutter (ja det är en verklig sak. det är diket i mitten) och en bakre kroken. ledsen är om de dåliga bilderna men de f...

Balisong/butterfly kniv

min balisong knivJag är thiking om att göra en Instructable några tid...

/ Multi-tool Buck kniv kombinationen

när jag är ute camping eller fiske, jag gillar att ha min Buck kniv med mig som ett multiverktyg. Jag tänkte i stället har både objekt på mitt bälte, varför inte kombinera de två. Så är här vad jag gjorde.MATERIAL:Buck kniv med läderslida (alla märke...

Trähäst med endast hemlagade kniv

Idag ska jag visa dig hur jag gjorde min häst med bara min hemlagade kniv. Kom ihåg! Detta är mitt första försök att tälja något så Döm inte hårt.Steg 1: 1. Att hitta lämplig träFörst måste du hitta några mjukt trä bra för carving. Jag använde Lind m...

Rista/göra en Mini skepp från Scratch

Ahoy maties mig!Så nyligen har jag velat starta träsnideri, och valde att göra ett fartyg som en start, bara för att. Här är min produkt, kommentarer, tips och bilder på din träskulpturer är välkomna!Detta är min första instructable dock så ha tålamo...

Hemma gjort kniv (uppdaterad)

Hej killar! Detta är min hemlagade kniv. För en gammal bit av järn i detta ögonblick har jag tillbringat UDS 3, så efter 3 – 4 dagar jag var klar. Och nu har jag mycket trevlig kniv....