Min första korsett - viktoriansk stil!Hi,
Korsetten är en vacker sak, den ultimata showen av kvinnlighet (väl åtminstone enligt min åsikt!). Så ett bra tag har jag ville göra en, och här är mitt första försök. Jag använde Vogue 8325, med ett par ändringar. Till exempel, istället för att använda plast urbening, använde jag stål spiral tråd urbening. I stället för normala hakar och synar använde jag chunky korsett krok och öga band. Och jag ändrade också storleken på öljetter, så jag kunde använda en specifik snörning ben. Jag hade ett par problem längs vägen-jag klippte den urbening lite för länge (även om jag gjorde exakt som mönstret sa!) och det började att pop grundlig sömmarna lite. Så använde jag snedremsor för att dölja problemet!
Men bortsett från det jag tror det har visat sig ganska bra för ett första försök... Och dess sitter som en dröm! Jag använde en blå/vit klassisk brokad, vilket jag tycker ser lite viktorianska... för att blanda upp lite, som brokad är dubbelsidig och färgerna i mönstret är omvända, jag använde olika sidor av tyget för olika pannels. Dess ganska suble, men du kan bara om säga att vissa rosor är blå, och några är vita.
Ive lägger några bilder här och den slutliga produkten...
Hur som helst, låt mig veta vad ni tycker.
Rainbow Han
Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur jag gjorde min första kniv, Bushcraft stil.

This is all new for me, a few times over. Detta blir min första Instructable och den första kniv jag har gjort. Hoppas allt blir bra. ;-)Först av allt, har jag läst många saker på internet, i böcker, och sett många fler filmer i ämnet av kniv. Jag tv...

Retro-stil Indy Car (min första instructable)

här är en replik av k'nex av en retro stil Indy Car. Detta är min första instructable, så Vänligen respektera. Rallybil kommer snart......

Bygga min första basgitarr

Inledning: följande är min första kompletta basgitarr bygga. Jag lärde mig mycket, gjort en massa misstag, läsa mycket, och ibland helt enkelt gissat på hur man gör vissa saker. Projektet tog plats över en sju månaders process på helgerna. Jag börjad...

BAYMAX: Min första Python projekt

Jag har haft detta på / av-förhållande med lärande att koden i flera år (ok kanske tio år). Jag har dabbled i detta och att plocka upp några Java script här, HTML, klipper av VBA och praktiska kunskaper om alla manor industriell logik kontroller. Det...

Min första Synth

kid synth kom till som jag satt böjd över en tangled röra av synt ledningar. Min vän Oliver kom över, bedöma situationen och sade, "Du vet att du har lyckats att göra världens mest komplicerade barnleksak." Min första reaktion var att grymta åt...

DORM ROOM GITARR (min första egna gitarr!)

IntroduktionJag är en sophomore teknologifostran undergrad på college of New Jersey. I senaste höst jag tog en inledande material kurs och beslutade att driva mina kunskaper och göra en spelbar gitarr för mitt sista projekt. Det var en sporadisk besl...

Min första kniv

detta är min första kniv att göra Instructable. Det var min första rätt kniv, dvs gjorda av riktiga kolstål i stället för filer och skrot. Jag designade det som en gåva till min bästa vän, sin input och min design. Bladet är strax under 4,5" och alld...

Min första Nerf Mod

Detta är min första Nerf Mod.Jag lagt till en gammal airsoft gun omfattning och modifierade den för att få plats på nerf, tog två mags, tejpade dem tillsammans för en dubbel mag och de hittills fungerar utmärkt, och jag gjorde en liten ljuddämpare fö...

Hur man gör en gamla skateboard i en mini kryssare (spray färg stil)

Jag började med mina bröder gamla skateboard jag hittade i mitt garage. Det hade inte använts i år och var i ganska dåligt skick. Tyvärr jag har inte fått några bilder av stiga ombord det är det helt original stat så detta instructable är från punkte...

Min första självbalanserande Robot Diy lätt Under 25 år

Detta är min första självbalanserande robot och jag söker på internet efter andra självbalanserande projekt och jag designar min gruva robot att vara enkel och billig.I denna instructabile jag whill berätta dig steg för steg hur man bygger din robot...

Min första (real!) arbetsbänk

jag jobbat bort av min "tillfälligt" workbench (två såg hästar och några skrot bitar av skåp ply kryssade på) ett tag nu, och efter mycket frustration och skam, beslutat att det är dags för att flytta upp i världens verkstad.Som en nyfödd wannab...

Barnen bygga - min första robotarm

Min pappa fortsätter att berätta mig jag är ingenjör men jag tror inte det och det gör mig blyg och rodna. Jag gillar robotar så han köpte mig en robot arm kit från internet kallas MeArm. Det är en stor sats och du kan köpa en från http://www.phenopt...

Min första Laser projekt på Techshop - jag gjorde det på Techshop, Chandler

Wow, jag hade min första klass på Techshop. Fantastiskt, en dröm att ha en Techshop i närheten. Lasern SBU klass var kul och vi ingraverat dessa hund taggar mycket snabbt och enkelt.Filerna skapas i Adobe Illustrator eller Corel draw och sedan trycka...

Min första PCB

detta är min första PCB jag gjorde nyligen (augusti 2013). Jag utformade kretsen med Proteus(tm) programvara och etsat styrelsen med traditional(!) strykning metod.några elektronik killar sa jag hade valt spår för snävt och tändsystemets delar alltfö...

Min första bricka / / min moring ära

Hej det var en jag m en regelbunden besökare av denna sittamen denna min första dela så hoppas alla gillar detDetta är myr morning gloryDetta är vad det såg ut wheni både detochJag planterade den i en mycket gammal tung verktygslåda efter flämtande d...

Zigarrocaster - min första cigar box gitarr

ungefär ett år sedan, började jag bygga en cigar box gitarr för en vän till mig som ett uppdrag. Det var min första CBG, men inte det första instrumentet jag byggt. Det kallas Zigarrocaster №1 (sammansatta av det tyska ordet för cigarr, Zigarre och u...

Min första egna iOS app - Gas av nummer - en gas mätarställning kalkylator

jag köpte min första iPad 2 år sedan. Ett år senare köpte jag en iPad2 och en lite mer sistnämnd en iPod touch som min "iPad att gå" (det är bara mer fickan).Efter att ha hämtat ungefär 70 apps över tid (fri och betalas apps), fann jag att några...

K'NEX svärd (namn det kanske?)--min första Instructable

för min första Instructable, jag kommer att göra ett svärd. Jag skulle älska det om du vill kommentera vad du tycker om det, och vad jag kunde ändra.Fördelar:Ser coolBladet är robustSågtandade kanter är BANackdelar:Handtaget är lite klumpigLite tunn...

Knex ballistiska kniv... Min första instructable!

yays, min första instructable.väl vad du väntar, bygg det!Fördelar:snyggt utseendeKraftfull 25-30 ftBehöver inte en massa bitarlåses ammunition på platsNackdelar:blocket triggerSteg 1: Ammo Pic 1: byggaBild 2: se till att skära eller det fungerar int...