Min nya knex tomahawk!!!this is my new knex tomahawk!! Det är inte så stark på al, men det är bara för att titta... min bror spelar med detta: D en tid han kastade denna sak till min mamma! XD jag har gör en anvisning av det...

anslutningar:
1 x ljusgrå (två sätt)
2 x rött (tre sätt)
4 x orange
4 x snöflinga (åtta sätt)

stavar:
12 x röd
2 x grön
4 x bendy gul

INSTRUKTIONEN!
bild 4: göra detta.
bild 5: bifoga 4 röda stängerna.
Bild 6: göra detta igen.
bild 7: bifoga.
bild 8: Bifoga två orange.
bild 9: bifoga detta.
Bild 10: sammanställt det.
Bild 11: bifoga orange och den bendy gula.
bild 12: Bifoga två röda kon. och en bendy gul.
bild 13: bifoga sista.

Relaterade Ämnen

Min nya knex pistol

ok detta är min nya knex pistol dess min första bössa så snälla ge kommentar om vad jag gjorde fel eller gjorde bra.känner mig gratis till mod det och Visa bilder då snälla.q. Vad betyder det skjuta och hur långt?a. det skjuter 2 vita stavar som 15 f...

Min nya Knex assault rifle

Ja, Hej. Detta är min nya gevär. Jag gjorde detta i ca 3 timmar. Det visade sig mycket mycket bättre än jag väntat. Skjuter ca 40ft men den har en mycket bra starka utlösare så kanske 50ft. Trigger blocket i fat fungerar som sätt Pooplord spaken acti...

Min nya Knex SS + RR sätta Video! + Anpassade Coaster kommer snart!

Bilder på min nya SS + RR uppsättningar!-------------------------------------------------------------Video!http://www.youtube.com/watch?v=HZlTt5V4bVg------------------------------------------------------------Anpassade Coaster kommer snart! Så håll d...

Min nya knex m4 karbin

här är min nyaste knex m4 karbinJag använde ironman är mag- och järnvägdet skjuter omkring 60 fotoch du kan ta bort transportören och sätta en röd prick eller ett scoop detDet ser reaaly cool...

Min nya knex m1 garand

detta är min 6: e bildspel så jag hoppas du gillar det...

Min nya knex granat

knex granat som är mycket kraftfull som använder ingen gummiband och är mycket lätt att göraSteg 1: bitar du behöver 15 white rods2 däck2 orange anslutningar5 blå distanseroch 1 grå spacer1 gula staven och2 tan kontakterna med de små bar på detoch 1...

Min nya Knex AK47 modell

jag fick idén från cod 6 cos jag var pownage med det!!! 47 dödar 10 dödsfall! lol...

Knex-Smart-Person's nya Knex pistol

Hej tittare, det är min nya knex vapnet som är mycket robust, har ett borttagbart magasin, ganska kraftfullt för en tidskrift matas pistol, har en sann utlösa, det är mycket exakt, och är ett övergripande utmärkta vapen. Kommentarer till mina bilder...

Min nya modded knex tomahawk!

detta är min nya modded knex tomahawk. min tidigare tomahawk var riktigt svaga, men här är inte. Jag höll bladet mjuk, eftersom du inte kan skada någon alls...Steg 1: på handtaget this is the handle.bild 1) bara bygga.bild 2) fäst.bild 3) bara bygga....

Nya Knex gatling gun

Knex gatling gundetta är min nya bössa. Det är ganska coolt, och det fungerar bra.Instructable bokförs när frågat.Bra:-16 omgångar-ganska tillförlitliga-Ser ut som ett djur- Och det har även en sann TRIGGER!...

Knex Tomahawk

min knex Tomahawk är här och är mycket bra. Jag trodde att det ska bli skönt att göra en tomahawk för alla knex + zombie dödande älskare. Så ta din knex och börja bygga!FÖRDELAR: mycket bra, använder små bitar, bra för en zombie killerNACKDELAR, om t...

Min nya bokstäver för min 2 brevvänner i ett brev till Turkiet?

Hej alla. Min nya bokstäver för min 2 brevvänner i ett brev till Turkiet.De är grannar. Jag skicka 2 brev i ett kuvert för de. Detta är min nya snigelpost - Brevvän.Jag är i sociala medier:Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100010877.....

Min nya K'nex pistol: FRSS - 001 [sista hämnd slangbella Sniper] + 5 K'nex pistol i konstruktioner!

Hello !Detta är min nya K'nex pistol, FFRS - 001 eller om du slutliga hämnd Slinshot Sniper (Ammo: grå connector). Det är lite speciell, för normalt, jag skapar mycket liten pistol (om vi kan kallas det "Pistol", så de är så små...), och här, de...

Min nya ACR

Hej alla, detta är min sjätte instructable och jag hoppas du kommer gilla det.så detta är min nya ACR.Det skjuter fantastiskt, och dess mitt bästa gun hittills.den har ett mycket bra utbud och makt.Jag bygger det på min AK74-du och gjorde en hel del...

Nya knex boll lyft: Video och instruktioner (namn tävling)

Detta är min post för stavarna och kopplingar tävling. Ta gärna en titt och rösta på mig (kanske B ^))Hej alla!För dem som ännu minns mig: Jag är tillbaka! För alla andra: Jag är Martijn (Martijnb95), trevligt att träffa dig!Här kan du se mina senast...

Nya knex pistol av TBM NKG-BM-3.1

här är min nyaste knex pistol som har kraften i en "inte en rektangel" och komfort i en automatkarbin.Det är också stor och djuriska.fördelar:lätt att hanterabränder som ingen annan, kan tränga igenom en hård cover bok och 20 sidor.kort re-lode...

Min nya element

här är min nya element från skyldighet ledsen att det tog så lång tid men jag hade mycket att göra för skolan och så inte mycket tid att göra det.Jag hade ingen inspiration för att hitta namn på elementen så den som kan hitta mest goda namn för eleme...

Att införa FingerFan min nya uppfinning

presentera min nya uppfinning, trumvirvel tack.. .den alla nya FingerFan! Denna alla nya fläkt är snabb, bärbar, lätt och bra sätt att kyla ner!Steg 1: Du behöver... • A Cardboard Box!!!!• Saxar!!!• Två stora tunga Depressors!• Din favorit Duct Tape!...

Jag testa min nya slingshot

har precis gjort denna nya video om min nya svarta änkan med en stål med mot en full kan ingefära ölalla kommentarer skulle uppskattas!...